استعدادهای جوان در جشنوارهی یاس
سرتیپی گفت: اگر جوانان علاقهمند به فیلمسازی در جشنوارهی یاس سازماندهی شوند، با برنامهریزی صحیح میتوان آنها از طریق فیلمهای ویدئویی وارد عرصهی فیلمسازی کرد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۲
سرتیپی گفت: یکی از نکات مثبت جشنوارهی فیلمهای ویدئویی این است که جوانان علاقهمند به فیلمسازی در این جشنواره سازماندهی میشوند و با برنامهریزی صحیح میتوان آنها از طریق فیلمهای ویدئویی وارد عرصهی فیلمسازی کرد.
تحریرنو: علی سرتیپی، تهیهکنندهی سینما گفت: جشنوارهی فیلمهای ویدئویی تهران (یاس) میتواند محلی برای ارائه و کشف استعدادهای جوان باشد تا از طریق این جشنواره وارد فیلمسازی حرفهای شوند.
وی افزود: این جشنواره مزایای مثبتی هم برای تهیهکنندگان دارد. اینکه میتوانند با استعدادهای جوانی که در این جشنواره شناخته میشوند آشنا شده و برای ساخت فیلمهایشان از آنها استفاده کنند.
سرتیپی همچنین گفت: طبیعی است که افراد بیاستعداد نیز از این جشنواره خارج میشوند.
وی با بیان اینکه تا به امروز فیلمهای زیادی برای نمایش خانگی ساخته شدهاست، گفت: آثار ویدئویی در شبکهی نمایش خانگی مخاطب زیادی دارد اما متاسفانه طبق نظرسنجی این فیلمها از کیفیت بالایی برخوردار نیست. مسئولان و متولیان این امر باید تدبیری بیاندیشند تا در روند فیلمسازی در این بخش بازنگری شود.
این تهیهکنندهی سینما دربارهی بازار فیلمهای ویدئویی در خارج از مرزها نیز گفت: برخلاف ایران که سینماگران برای سینما فیلم میسازند در کشورهای دیگر فیلمهای ویدئویی اهمیت زیادی دارد و از بازار وسیعی برخوردار است.
وی با بیان اینکه فیلمهای نمایش خانگی هم جزو فیلمهای سینمایی هستند، خاطرنشان کرد: بخشی از فیلمهایی که وارد شبکهی نمایش خانگی میشوند در سینماها اکران شدند اما با این وجود بازهم نمیتوان نسبت به کیفیت این فیلمها در شبکهی نمایش خانگی ارزیابی مثبتی داشت، زیرا این شبکه باید بهصورت مستقل خودش تولیداتی داشتهباشد.
سرتیپی در پایان گفت: بخش اعظمی از مشکلات شبکهی نمایش خانگی به این موضوع باز میگردد که متولی برای آن وجود ندارد، بههمین دلیل بیشتر فیلمها در این بخش به سمت فیلمهای شانه تخممرغی رفتهاند!