برگزاری دومین سمینار تخصصی فن‌آوری شرکت ارتباط امن (EATS 2015):
آشنایی با تازه‌ترین راه‌کارهای جلوگیری از نشت اطلاعات و امنیت وب‌سایت
دومین سمینار تخصصی فن‌آوری شرکت ارتباط امن،EATS 2015، با هم‌کاری شرکت‌های ویراتک، Endpoint Protector و DenyAll به‌معرفی جدیدترین راه‌کارهای ارائه‌ شده‌ی خود در حوزه‌ی آی‌تی پرداخت.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۲۰
 
آشنایی با تازه‌ترین راه‌کارهای جلوگیری از نشت اطلاعات و امنیت وب‌سایت
 
دومین سمینار تخصصی فن‌آوری شرکت ارتباط امن، EATS 2015، با هم‌کاری شرکت‌های ویراتک، Endpoint Protector و DenyAll به‌معرفی جدیدترین راه‌کارهای ارائه‌ شده‌ی خود در حوزه‌ی آی‌تی پرداخت.

به گزارش تحریرنو به‌نقل از موسسه‌ی دیده‌بان آی‌تی، محمد مبصری، رئیس هیئت‌مدیره‌ی شرکت ارتباط امن، در دومین سمینار تخصصی فن‌آوری این شرکت (EATS 2015) که روز یک‌شنبه ۲۴ آبان‌ماه در مرکز مطالعات بهره‌وری و منابع انسانی برگزار شد، به تشریح مفهوم (Internet Of Things IoT) پرداخت و گفت: اینترنت اشیا مفهومی است که ما امروز هم به‌نوعی با آن سروکار داریم ولی در ۲۰ سال آینده تمامی صنایع و چیزهایی که در دنیا وجود دارد قابل‌اتصال به اینترنت خواهند شد. این امر همان‌قدر که باعث تسهیل زندگی می‌شود می‌تواند موضوع ترسناکی نیز باشد و نگرانی‌های امنیتی نیز به‌دنبال دارد.

وی ادامه داد: ۸۷درصد وب‌سایت‌های موجود در دنیا در سطح متوسطی از آسیب‌پذیری هستند و ۴۶درصد نیز آسیب‌پذیری بالا دارند و ۱۶درصد آسیب‌پذیری‌های آی‌تی از مشکلات کاربران، ۱۷درصد از نشت اطلاعات، ۷درصد از حملات سایبری، ۵درصد از تهدیدهای خارجی و ۱۱درصد از کارمندان ناراضی ناشی می‌شود.

مبصری ضمن مقایسه‌‌ی آمار حملات طی سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ در کشور نشان داد که میزان خطرات رو‌به افزایش و نوع آن‌ها در حال تغییر است و افزود: هک‌شدن وب‌سایت، ضررهای مالی و اعتباری فراوانی برای صاحبان کسب‌وکار دارد و برندهای بزرگی مانند سیمانتک هم از آن مصون نبوده‌اند. هکر را هیچ‌وقت نمی‌توان کاملا متوقف کرد بلکه تنها می‌توان با استفاده از راه‌کارهای متعدد کار آن‌ها را سخت‌تر کرد.

در ادامه‌ی این سمینار مهندس علی اعتمادفر، مدیر فنی شرکت ویراتک، به ارائه‌ی توضیحاتی پیرامون DLP پرداخت و با اشاره به این موضوع که امروزه نشت اطلاعات از داخل سازمان به‌صورت آگاهانه و یا ناآگاهانه از طریق کارکنان آن مجموعه به یک مشکل بزرگ و قابل‌ تامل تبدیل شده است، محصول EndPoint Protector را به‌عنوان راه‌کاری مناسب برای مدیریت و کنترل نقل و انتقال اطلاعات در درون سازمان معرفی کرد که نحوه‌ی کار با آن آسان بوده و اکنون به ۱۲ زبان و از جمله فارسی قابل دسترسی است.

سپس نیکلاس برسند، مدیرکل فروش بین‌الملل شرکت Denyall، ضمن بیان این مطلب که حملات در همه‌ی دنیا وجود دارند و حتی ناتو، لینکدین و مسترکارت هم از حملات سایبری مصون نیستند به جدیدترین راه‌کارهای ارائه شده در حوزه‌ی امنیت اطلاعات اشاره کرد و گفت: Denyall اکنون با داشتن بیش از ۶۰۰ مشتری سازمانی و تعدادی زیادی مشتریان در صنایع مختلف در دنیا و ۶۰‌هزار اپلیکیشن، ۳۵‌درصد در سطح بین‌المللی رشد داشته و در سال ۲۰۱۴ شاهد ۲۰‌درصد رشد بوده است.

وی افزود: در محصولاتی که ما ارائه می‌دهیم اطلاعات سازمان شما در سازمان خودتان و نزد خود شما باقی می‌ماند و از سازمان و کشورتان خارج نمی‌شود.

پس از آن در یک جلسه‌ی پرسش و پاسخ با حضور کارشناسان به سؤالات حاضران در سمینار راجع به راه‌کارهای معرفی شده پاسخ داده شد.

در حاشیه‌ی سمینار تخصصی فن‌آوری شرکت ارتباط امن، پرسش‌نامه‌ای به حاضران ارائه شده بود که در پایان سمینار به تعدادی از افراد ارائه‌دهنده پاسخ‌های صحیح به قید قرعه جوایزی اهدا شد.

شرکت ارتباط امن با سابقه‌ی ۲۰ ساله در حوزه‌ی ارائه‌ی راه‌کارهای امنیت اطلاعات، از سال ۲۰۱۳ دفتر خاورمیانه خود را تاسیس کرد و اکنون با دارا بودن ۷۰۰ نماینده در بازارهای آفریقا و خاورمیانه و ۱۰۰ نماینده در سراسر کشور به ارائه‌‎ی محصولاتی می‌پردازد که ۹۰‌درصد آن‌ها به‌صورت انحصاری در سراسر خاورمیانه و بعضا در سراسر دنیا در اختیار این شرکت قرار دارد و همواره این شعار را سرلوحه کار خود قرار داده که عرضه‌ی محصول، پایان کار نیست و برگزاری سمینارها و کارگاه‌های آموزشی و تخصصی و پشتیبانی مناسب همواره ضروری است.
کد مطلب: 3261