رونمایی از "کارت هنر" توسط وزیر ارشاد
وزیر ارشاد در دهمین سال تاسیس صندق اعتباری هنر در جمع هنرمندان حاضر شد و ضمن رونمایی از "کارت هنر" این کارت را به تعدادی از هنرمندان اهدا کرد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۵۷
 
رونمایی از "کارت هنر" توسط وزیر ارشاد
 
شب گذشته، ۲۵مرداد و هم‌زمان با دهمین سال تاسیس صندق اعتباری هنر وزیر ارشاد در جمع هنرمندان حاضر شد و ضمن رونمایی از "کارت هنر" این کارت را به تعدادی از هنرمندان اهدا کرد.

تحریرنو: شام‌گاه روز گذشته ۲۵ مرداد در مراسم دهمین سال تاسیس صندوق اعتباری هنر که با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از هنرمندان برگزار شد، فرهاد توحیدی فیلم‌نامه‌نویس و عضو هیئت‌مدیره‌ی خانه‌ی سینما نقطه‌نظرات خود را درباره صندوق اعتباری هنر عنوان کرد.

توحیدی در بخشی از سخنانش گفت: لایحه‌ی تامین امنیت شغلی و تاسیس صندق بیمه‌ی بی‌کاری در زمان مدیریت قبلی محقق نشد و هیچ‌کدام از این طرح‌ها در زمان دولت نهم و دهم به مرحله‌ی اجرا نرسید. صندوق اعتباری هنر در طول هشت‌سال گذشته نقش حمایتی خود را ایفا کرد ولی نتوانست فعالیت اصلی خود را انجام دهد و به هدف‌هایی که در نظر دارد برسد، بدهی میلیاردی به سازمان تامین اجتماعی نمونه‌ای از بی‌تدبیری دولت قبلی است که دولت جدید را با بحران مواجه کرده‌است.

وی در پایان صحبت‌هایش تصریح کرد: من تصور می‌کنم همه‌ی ما به‌عنوان هنرمند باید از وزیر رفاه و تامین اجتماعی بخواهیم که این بدهی را تهاتر و صندوق را از دین بدهی به این سنگینی رها کند و اجازه دهند که صندوق اعتباری هنر به وظیفه‌ی اصلی‌اش که باز تعریف اقتصاد فرهنگ و هنر است بپردازد و به تقویت صنوف و تشکل‌های هنری بپردازد.

در این مراسم فرهاد توحیدی به نمایندگی از سینماگران ایران سخن گفت و نمایندگان دیگر صنف‌های مختلف نقطه‌نظرات خود را بیان کردند.

در ادامه‌ی مراسم بهرام کلهرنیا از هنرمندان تجسمی کشور طی سخنانی گفت: هنرمندان تجسمی کشور برای اخذ مجوزهای لازم با بحران‌هایی روبه‌رو هستند و مشکلات بسیاری در حوزه‌ی تجسمی وجود دارد. هنرمندان این عرصه باید هنر خود را اثبات کنند.

این هنرمند در پایان حرف‌هایش عنوان کرد: باید بیش‌تر از گذشته به هنرمندان توجه شود، چون آن‌ها راه راستی و درستی را نشان می‌دهند.

در ادامه‌ی مراسم دهمین سال تاسیس صندق اعتباری هنر صادق کرمیار به نمایندگی از نویسندگان روی سن آمد و گفت: بحث من فراتر از صندوق هنر است، وقتی می‌گویند هنرمند، هویت ملی یک ملت را تعریف می‌کند. اگر جامعه‌ای بدون هنرمند باشد در هیچ عرصه‌ای رشد نخواهد کرد.

کرمیار در ادامه حرف‌هایش تاکید کرد: من فکر می‌کنم به جای حمایت از هنرمندان، حمایت از هنر را در دستورکار قرار دهیم. اگر سالن سینما به تعداد کافی وجود داشته‌باشد و محصولات هنری ما در دوبی و کشورهای حوزه‌ی خلیج‌فارس عرضه نشود، اقتصاد هنر قوت می گیرد و بازارهای هنر رونق می‌گیرند. تولید آثار هنری و حمایت از هنر خیلی بهتر از حمایت یک‌طرفه از هنرمند است.

علی جنتی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، محمدرضا شجریان، علی مرادخانی (معاون هنری وزیر)، سیدمحمود دعایی، غلامرضا خلیل‌ارجمندی (مشاور اقتصادی وزیر ارشاد) کسانی بودند که به‌روی صحنه حاضر شدند و از هنرمندان تجلیل کردند.

در این مراسم از نمایندگان بخش‌های هنری از جمله جمشید مشایخی به‌عنوان نماینده‌ی سینماگران، پرویز کلانتری به‌عنوان نماینده‌ی هنرهای تجسمی، هوشنگ ظریف به نمایندگی از اهالی موسیقی و صادق کرمیار به‌عنوان نماینده‌ی نویسندگان تقدیرشد و کارت‌شان به آن‌ها اهداشد.

سیدعباس صالحی (معاون فرهنگی وزارت ارشاد)، غلامرضا خلیل‌ارجمندی (مشاور اقتصادی وزیر ارشاد و دبیر صندوق هنر)، حجت‌الاسلام دعایی (مدیرمسئول روزنامه‌‌ی اطلاعات)، محمدرضا شجریان، علی معلم، ناصر تقوایی، مهتاب کرامتی، فرهاد توحیدی، کیوان کثیریان، هوشنگ ظریف، جواد مجابی، پری صابری، ابراهیم حقیقی، ایرج راد، داریوش اسدزاده، شهره لرستانی و رضا رویگری از حاضران در این مراسم بودند.

حضور محمدرضا شجریان در کنار وزیر ارشاد و معاون هنری او و هم‌چنین حضور علی معلم‌دامغانی (رئیس فرهنگستان هنر) که مدتی است از بیماری رنج می‌برد از نکات مهم مراسم دیشب بود.
کد مطلب: 1245