کتابچه راهنمای «جشنواره بین المللی وارش؛ تاریخچه و دستاوردها» منتشر شد
کتابچه «جشنواره بین المللی وارش؛ تاریخچه و دستاوردها» با هدف آشنایی و مرور ادوار مختلف، رویکردها، رخدادها و دستاوردها و معرفی بخش های گوناگون این رویداد منتشر شد.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۲۲
 
کتابچه راهنمای «جشنواره بین المللی وارش؛ تاریخچه و دستاوردها» منتشر شد
 
کتابچه «جشنواره بین المللی وارش؛ تاریخچه و دستاوردها» با هدف آشنایی و مرور ادوار مختلف، رویکردها، رخدادها و دستاوردها و معرفی بخش های گوناگون این رویداد منتشر شد.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی نهمین جشنواره بین المللی فیلم وارش، این کتابچه از فصل های مختلفی تشکیل شده و در آن اهداف، برنامه ها و دستاوردهای دوره های پیشین جشنواره با عکس های مرتبط تشریح شده است.

«پیشینه جشنواره»، «توجه به فرهنگ عامه»، «پیوند سینما و اقوام ایرانی»،«بخش آیین ها»، «جشنواره وارش و مرکززدایی»، «توجه به گردشگری هنری» از جمله بخش هایی هستند که ویژگی ها و کارکردهای این جشنواره را تبیین می کنند.

در این کتابچه، مخاطبان می توانند با چهره های شاخص، سینماگران، هیات انتخاب و داوری و میهمانان ویژه در ادوار مختلف جشنواره آشنا شوند. همچنین دربخش دیگری از کتابچه یادشده، سازمان ها و نهادهای مشارکت کننده و حامی در ادوار مختلف معرفی شده اند.

معرفی برگزیدگان دوره های پیشین جشنواره و آثارشان از دوره اول تا دوره هشتم به همراه عکس هایی از هر دوره بخش دیگری از این کتابچه است. همچنین استعدادهای شاخص جشنواره که امروز به عنوان سینماگران موفق در سطح ملی شناخته می شوند به عنوان افتخارات جشنواره وارش در این اثر معرفی شدند.

درفصل دیگری از این کتابچه، درباره نهمین دوره جشنواره بین المللی وارش که قرار است اردیبهشت سال ۹۸ برپا شود توضیحاتی ارائه شده و اهداف و محورها و برنامه های جنبی آن تشریح و در ادامه اعضای شورای سیاستگذاری و مدیران بخش های مختلف معرفی شده اند.

تشریح بخش بین الملل جشنواره نهم فیلم وارش با معرفی کشورهای شرکت کننده و اهداف آن از دیگر بخش های کتابچه راهنمای جشنواره است.

با توجه به برپایی جشنواره بین المللی فیلم وارش در استان مازندران و شهر بابل، سینماگران شاخص مازندرانی که در سطح ملی فعالیت می کنند در این اثر معرفی شده اند. همچنین ظرفیت های سالن های نمایش جشنواره نیز در بخش دیگری از این کتابچه توضیح داده شده است.

مسئولیت تولید محتوای این کتابچه، به عهده سید رضا صائمی مدیر نشست های تخصصی جشنواره بوده و افشین ضیائیان و لیلی اسکندرپور، طراحی و گرافیک آن را انجام داده اند. برای دستیابی به این کتابچه می توانید به پایگاه اینترنتی جشنواره وارش به نشانی http://www.vareshfestival.com مراجعه کنید.
کد مطلب: 17781