رئیس چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند عنوان کرد؛
فرآوردههای پروبيوتيكی، بازارفرآوردههای فراسودمند را تسخیر می کنند
دکترمریم تاج آبادی ابراهیمی رییس ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در آستانه برگزاری این همایش گفت : این سمپوزیوم هر سال در یکی از کشورهای آسیایی برگزار می گردد و روسای انجمن های علمی و متخصصین از ۱۲ کشور آسیایی در این سمپوزیوم ها حضور خواهند داشت.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۴۴
دکترمریم تاج آبادی ابراهیمی رییس ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در آستانه برگزاری این همایش گفت : این سمپوزیوم هر سال در یکی از کشورهای آسیایی برگزار می گردد و روسای انجمن های علمی و متخصصین از ۱۲ کشور آسیایی در این سمپوزیوم ها حضور خواهند داشت.
به گزارش تحریرنو ؛ رییس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران ادامه داد : ۱۵ الی ۱۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ ایران میزبان این سمپوزیوم می باشد و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند به عنوان عضو هیئت مدیره این فدراسیون با همکاری ستاد توسعه فناوری و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با حمایت سازمانها و انجمن های علمی کشور برگزار کننده این رویداد علمی است.
این متخصص خاطرنشان کرد: است .پروبیوتیکها ازطریق جایگزینی یا مستقرشدن دربخشی ازبدن میزبان، تغییراتی ایجاد میکنند که باعث اعمال اثرات مفیدهمچون مهاربیماریهای مختلف،کنترل سرطان،تعدیل سیستم ایمنی، برسلامتی میزبان میشوند.تحقیقات نشان می دهدپروبیوتیک هااز طریق مکانیزمهاي مختلف تاثیرات قابل توجهی بر روی سلامت دارند.
وی عنوان کرد : امروزه به خصوص درکشورهاي پیشرفته دامنه تحقیقات روي پروبیوتیکها بسیارمتنوع شده ومحصولات تجاري با ارزشی با استفاده ازپروبیوتیکها در بازارهای جهانی معامله میشود.در ایران به علت تنوع بالای محصولات تخمیری سنتی جداسازی پروبیوتیکها از این محصولات مثل پنیرهای سنتی یا ترخینه بسیار مثمر ثمر بوده است.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این پرسش که تفاوت پروبیوتیکها با پریبیوتیکها در چیست، اظهار کرد : تفاوت پروبیوتیکها و پریبیوتیکها در این است که پروبیوتیکها گونههای باکتری غیربیماری زایی هستند که وارد بدن میشوند در حالی که پریبیوتیکها باعث تحریک و افزایش فلور رودهای میشوند که از قبل در بدن وجود دارد.
وی عنوان کرد :در حال حاضر فرآوردههای لبنی مثل شیر، انواع پنیر، دوغ، ماست نوشیدنی، ماست سفت و هم زده، بستنی، خامه ترش، بهترین گزینه برای افزودن پروبیوتیک هستند.امروزه تولید محصولات غذایی بر پایه غلات بخصوص در کشورهای اروپایی و آمریکایی گسترش روزافزونی را داشته است.
دکتر ابراهیمی با بیان این نکته " فرآوردههاي غذايي پروبيوتيك بيش از ۶۰درصد بازار فرآوردههاي فراسودمند را به خود اختصاص دادهاند"، اضافه کرد : بر اساس استاندارد سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و داروي آمریکا، تعداد پروبیوتیکها در ماده غذایی حامل آن، در لحظه مصرف حداقل باید" cfu/g ۱۰۷-۱۰۶" باشد.
رئیس چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند بیان کرد : همانطور که گفته شد پروبیوتیکها میکروارگانیسمهاي زندهای هستند که میتوانند کیفیت حیات میزبان را بهبود بخشند امروزه صنعت پروبیوتیک در دنیا با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و محصولات تجاري مختلفی بر پایه پروبیوتیک تولید میشود.
در ایران نیز به تازگی استفاده از پروبیوتیکها مورد توجه قرار گرفته است و شرکتهای زیادی شروع به فعالیت در این زمینه کرده اند.سیاستهای شرکت های تولید کننده داخلی بر این اصل استوار است تا محصولاتی با کیفیت و در شان مصرفکنندگان عزیز تولید و عرضه نماید.
گفتی است ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند۱۵ الی ۱۷ اردیبهشت ماه سال جاری در مرکز همایش های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار خواهد شد.