رئیس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران؛
سرگردانی بیماران مبتلا به سرطان به دلیل عدم پرداخت معوقات سازمانهای بیمهگر
رئیس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران با بیان اینکه پزشکانی که در حوزه درمان بیماران مبتلا به سرطان کار میکنند علیرغم انبوه مطالبات از بیمهها تنها براساس وجدان کار میکنند، گفت: برای جلوگیری از آسیب به بیماران در حوزههای مختلف رادیوتراپی، شیمیدرمانی و دارویی باید سازمانهای بیمهگر معوقات خود را هرچه سریع تر پرداخت کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۵۳
رئیس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران با بیان اینکه پزشکانی که در حوزه درمان بیماران مبتلا به سرطان کار میکنند علیرغم انبوه مطالبات از بیمهها تنها براساس وجدان کار میکنند، گفت: برای جلوگیری از آسیب به بیماران در حوزههای مختلف رادیوتراپی، شیمیدرمانی و دارویی باید سازمانهای بیمهگر معوقات خود را هرچه سریع تر پرداخت کنند.
به گزارش تحریرنو ؛ دکترمحمدرضا قوام نصیری، رئیس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران در ارتباط با مطالبات پزشکان از سازمانهای بیمهگر اظهار داشت: بیماران مبتلا به سرطان در موقعیت خاصی قرار داشته و نسبت به سایر افراد درمانهای خاصی همچون جراحی، شیمیدرمانی و رادیوتراپی و یا ترکیبی از هر سه را دریافت میکنند.
وی افزود: بیماران مبتلا به سرطان مشکلات جسمی و روحی فراوانی داشته و باید به این افراد کمک شود تا در قسمتهای دیگر زندگی دچار مشکلات کمتری باشند. بر همین اساس انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی مسائل رفاهی را برای آنها در نظر گرفته و زمینه مساعد درمانی و حتی پیگیریهای بعد از درمان را برایشان فراهم میسازد.
رئیس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران ادامه داد: بیمهها امروز به ارگانهای مختلف همچون پزشکان، داروخانهها، وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی بدهکارند و انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و امروز جمع کثیری از پزشکان متخصصی که بیماران مبتلا به سرطان را ویزیت میکنند با بدهی بیمهها مواجه هستند.
قوام نصیری با بیان اینکه زحمت درمان بیماران مبتلا به سرطان متفاوت از افراد غیرمبتلا به سرطان است گفت: بیماران مبتلا به سرطان تا پایان عمر به سیستم درمانگر نیاز داشته بنابراین موقعیت خاصی دارند ولی با این وجود به جای اینکه عنایتی بر این درمانگرها و بیماران باشد بیمهها بویژه تامین اجتماعی بیش از یک سال( ۱۴ ماه) است که معوقات خود را پرداخت نکرده اند.
وی با اشاره به اینکه اکثر بیماران مبتلا به سرطان امکانات مالی آنها محدود است و تنها شاید ۱۰ درصد بیماران در پرداخت هزینه و دارو مشکل مالی جدی ندارند تصریح کرد: پزشکانی که در حوزه درمان بیماران مبتلا به سرطان کار میکنند علیرغم انبوه مطالبات از بیمهها فقط براساس وجدان کاری انجام وظیفه میکنند که مسلما چنین موقعیتی نبایدمورد سوء استفاده قرار گیرد.
قوام نصیری تاکید کرد: برای جلوگیری از آسیب به بیماران در حوزههای مختلف رادیوتراپی، شیمیدرمانی و دارویی باید سازمانهای بیمهگر معوقات خود را هرچه سریعتر پرداخت کنند.
رئیس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران بیان داشت: نگهداری وسایل رادیوتراپی به صورتی بوده که به کنترل کیفیت سالانه نیاز دارد و در صورتی که این اقدام انجام نشود درمان صحیح رادیوتراپی دچار اختلال و اشکال میشود که عارضه جدی برای بیماران خواهد داشت. بنابراین لطمه اصلی بدهی سازمانهای بیمهگر متوجه بیماران است و باید اقدامات لازم هر چه سریعتر صورت گیرد.
وی با بیان اینکه ادامه فعالیت پزشکان علرغم وجود این مشکل دلیلی بر بیتفاوتی یا نداشتن مشکلات مالی نیست گفت: سازمانهای مربوطه باید در این زمینه پاسخگو باشند. همکاران ما علیرغم تمام گرفتاریها در بخشهای مختلف تنها به دلیل احساس تکلیف برای بیماران خدمت میکنند.
رئیس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران خاطرنشان کرد: حدود ۳۰۰ نفر پزشک متخصص در حوزه درمان سرطان داریم که نیمی از آنها نیروهای جوان بوده و این افراد باید بتوانند مخارج زندگی خود را تامین کنند و برای ما جای سوال است که چگونه هیچ اقدامی در این راستا صورت نمیگیرد.