همایش بانکداری الکترونیک نقطه طلاقی بانکداری و ICT
دبیر ششمین همایش بانکداری الکترونیک در رابطه با این همایش، گفت: این همایش فضایی برای تعامل بازیگران کلیدی بانکداری، نخبگان حوزه ICT و مراکز آموزش عالی است که می‌توانند در آن نقشه راه آینده بانکداری الکترونیک را ترسیم کنند.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۸
 
همایش بانکداری الکترونیک نقطه طلاقی بانکداری و ICT
 
دبیر ششمین همایش بانکداری الکترونیک در رابطه با این همایش، گفت: این همایش فضایی برای تعامل بازیگران کلیدی بانکداری، نخبگان حوزه ICT و مراکز آموزش عالی است که می‌توانند در آن نقشه راه آینده بانکداری الکترونیک را ترسیم کنند.

به گزارش تحریرنو، علی دیوان‌دری در نشست خبری ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیکی و نظام‌های پرداخت، گفت: این همایش نقطه طلاقی صنعت الکترونیک، اطلاعات و فناوری ارتباطات و صنعت بانکداری است. هیچ صنعتی را مانند بانکداری سراغ ندارم که مورد نیاز آحاد جامعه باشد. حجم همکاری این نوع صنعت آنقدر زیاد شده که نمی‌توان بانکداری الکترونیک را از دیگر خدمات بانکی جدا کرد. صنعت اطلاعات و فناوری ارتباطات باعث رشد وسیع خدمات بانکداری شده است.

وی در همین رابطه افزود: در این همایش می‌خواهیم فضایی ایجاد کنیم که بازیگران کلیدی بانکداری و همچنین نخبگان حوزه ICT دور هم جمع شوند و پیشرفت و نواقص بانکداری الکترونیک را مورد بررسی قرار دهند و نقشه راه آینده بانکداری را ترسیم کنند. این همایش می‌تواند فضایی برای تعامل بانک‌ها، خبرگان حوزه ICT و دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی باشد.

دبیر ششمین همایش بانکداری الکترونیک در رابطه با اقداماتی که قرار است در طی این همایش رخ دهد، گفت: در این همایش به بحث درباره آخرین دستاوردهای بانکداری الکترونیک می‌پردازیم. همچنین برای بازنگری در قوانین موجود و اصلاح آنها با سیاست‌های بانک مرکزی در رابطه با صنعت پرداخت را بررسی می‌کنیم.

دیوان‌دری با اشاره به محورهای کلیدی و اصلی همایش، بیان کرد: بررسی سیاست‌ نهادهایی مانند بانک مرکزی و نقش آنها در نظام پرداخت و قوانین مورد نیاز و استاندارد در این زمینه، نقش شبکه بانکی در مواجهه با کسب و کارها و شرکای نوظهور، بررسی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات در ایران، بررسی الزامات بین‌المللی و مبارزه با پولشویی، بررسی‌ مدل‌های نوظهور بانکداری مانند پول و دیجیتال و اثرات آن بر اقتصاد کلان محورهای کلیدی و اصلی این همایش است.

وی در رابطه با این همایش، افزود: در این همایش ۱۲ سخنران تخصصی که شامل مسئولین طراز اول شرکت هستند را خواهیم داشت. همچنین ۱۱ سخنران کلیدی مانند وزیر اطلاعات، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رییس بانک مرکزی و وزیر اطلاعات و همچنین هفت سخنران خارجی و ۱۰ میزگرد برگزار خواهد شد.

همچنین در جشنواره دکتر نوربخش که در حاشیه این همایش برگزار خواهد شد از بانک‌هایی که در زمینه خدمات الکترونیک خدمات برتر ارائه کرده باشند تشویق و تقدیر خواهند شد. همچنین در این همایش جشنواره تصویرسازی بانکداری الکترونیک در راستای بانکداری سبز با حضور هنرمندان تصویرسازی برگزار خواهد شد.

بهزاد کلهرنیا - دبیر بخش تصویرسازی بانکداری الکترونیک - در این همایش در این رابطه، گفت: اگر اسناد هنری را از جامعه حذف کنیم، زندگی اجتماعی منحل می‌شود و امروزه نظام بانکی به اهمیت استفاده از ابزار هنری برای پروژه‌های بانکی پی برده است و ادامه این همکاری نتایج خوبی در بر خواهد داشت.

وی در این رابطه بیان کرد: قرار است در سال‌های آینده جشنواره مستقلی با نام جشنواره هنرهای تجسمی بانکداری الکترونیک برگزار شود اما امسال به خاطر محدودیت زمانی تصویرسازان هنرمند حاضر در این همایش به صورت مهمان خواهند بود و پس از پایان آن مجموعه کارهای هنرمندان روی دیوار خواهد رفت.
کد مطلب: 9113