محمدمتوسلانی:
فیلم‌سازان به‌دور از شعارزدگی بحران آب را به تصویر بکشند
محمد متوسلانی درباره‌ی بحران آب گفت: با توجه به خبرهایی که درباره‌ی بحران آب می‌شنویم باید بگویم که علائم آن ظاهر شده و هرکسی می‌تواند به‌عنوان یک وظیفه‌ی شخصی در برطرف‌شدن این بحران کمک کند.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۰۸
 
فیلم‌سازان به‌دور از شعارزدگی بحران آب را به تصویر بکشند
 
محمد متوسلانی، کارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌و‌گو با ستاد خبری دومین دوره‌ی جشنواه‌ی "گزارش یک نگرانی" درباره‌ی بحران آب گفت: با توجه به خبرهایی که درباره‌ی بحران آب می‌شنویم باید بگویم که علائم آن ظاهر شده و هرکسی می‌تواند به‌عنوان یک وظیفه‌ی شخصی در برطرف‌شدن این بحران کمک کند. به‌نظرم افراد باید به اندازه‌ی توانایی و قدرت خود در مصرف آب صرفه‌جویی کنند و در مقابله با بحرانی که به‌وجود آمده سهیم باشند، در این زمینه، رسانه‌ای هم‌چون تلویزیون می‌تواند در آگاه‌سازی مردم موثر باشد و باید به‌صورت ویژه‌تری به این قضیه توجه کند.

به گزارش تحریرنو، وی با ابراز خرسندی از برگزاری چنین جشنواره‌ای عنوان کرد: خوش‌حالم که چنین جشنواره‌ای برگزار می‌شود و امیدوارم برنامه‌های آن به‌گونه‌ای پیش برود که اثر‌گذار باشد و با توجه به همه‌گیر بودن این مسئله همگان باید از آن حمایت کنند، زیرا بحران آب مربوط به بشریت است و بسیاری از کشورهای دنیا حتی کشورهایی که در مجاورت دریاها هستند با این موضوع درگیر هستند، ما نیز باید به‌سهم خودمان در پی حل بحران آب باشیم.

بازیگر "دل و دشنه" گفت: در این دهکده‌ی جهانی باید دست‌به‌دست هم دهیم و با بحران آب مقابله کنیم، اصلا به‌نظرم باید قبل از به‌وجود آمدن بحران عظیم‌تری، تدابیری برای پیش‌گیری از آن بی‌اندیشیم.

متوسلانی با اشاره به بخش فیلم‌های دو دقیقه‌ای این جشنواره تصریح کرد: به‌نظرم این بخش بسیار تاثیر‌گذار است ،زیرا از رسانه‌ی ملی هم آثار مخاطبان پخش می‌شود و این به‌سهم خود موثر است، پیش‌نهاد می‌کنم مخاطبان در فیلم‌های خود راه‌های موثر در صرفه‌جویی آب و ابتکارات خود در این زمینه را به تصویر بکشند، زیرا در این‌صورت افراد دیگر هم از راه‌های نوین صرفه‌جویی در آب، مطلع می‌شوند.

کارگردان "کفش‌های میرزا نوروز" با تاکید بر ساخت فیلم‌هایی با محوریت بحران آب گفت: سینما می‌تواند به کنکاش درباره‌ی ریشه‌های به‌وجود آمدن بحران آب بپردازد و در قالب آثار مستند و داستانی آن‌ها را به تصویر بکشد، در این زمینه وزارت ارشاد و ارگان‌های دیگر دولتی هم با روش‌های حمایتی می‌توانند تاثیر گذار باشند، زیرا در این‌صورت هنرمندان بیش‌تری برای ساخت چنین آثاری تشویق می‌شوند و به‌سمت آن می‌روند.

وی ادامه داد: سینماگران در آثارشان می‌توانند اشارات غیر‌مستقیمی به صرفه‌جویی آب داشته باشند و به‌دور از شعار‌زدگی فرهنگ‌سازی کنند، همان‌طور که در رابطه با بستن کمربند در اتوموبیل از دوره‌ای شاهد بودیم که در فیلم‌ها بازیگران قبل از آن‌که ماشین را روشن کنند‌، کمربند خود را می‌بستند و کم‌کم این قضیه فرهنگ‌سازی شد، در رابطه با استفاده‌ی درست از آب هم می‌تواند چنین اتفاقی رخ بدهد.

محمد متوسلانی خاطرنشان کرد: من به‌طور قطع از این جشنواره حمایت می‌‌کنم و هرکاری که از دستم بر بیایید برای آن انجام می‌دهم، آرزو می‌کنم که جشنواره‌ی "فیلم و عکس گزارش یک نگرانی" جدی گرفته شود و برنامه‌های آن در بلند‌مدت اجرایی شود.
کد مطلب: 3642