انتظامی در مراسم تکریم و معارفه مدیران سازمان سینمایی خواستار شد؛
تدوین شیوه‌نامه‌ها اولویت برنامه‌های مدیران سازمان سینمایی
حسین انتظامی از مدیران جدید مجموعه سازمان سینمایی خواست برای رسیدن به شفافیت در برنامه‌ها، تدوین شیوه‌نامه‌ها را در اولویت کارهای خود قرار دهند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۴۸
 
تدوین شیوه‌نامه‌ها اولویت برنامه‌های مدیران سازمان سینمایی
 
حسین انتظامی از مدیران جدید مجموعه سازمان سینمایی خواست برای رسیدن به شفافیت در برنامه‌ها، تدوین شیوه‌نامه‌ها را در اولویت کارهای خود قرار دهند.

به گزارش تحریرنو ؛ آیین تکریم و معارفه مدیران سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز یک شنبه ۱۶ تیرماه ۹۸ در محل این سازمان برگزار شد.

معاونت ارزشیابی

ابراهیم داروغه‌زاده، که از خرداد ۹۶ معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان را بر عهده داشت، نخستین سخنران مراسم بود که در بخشی از این سخنان گفت: خوشبختانه طی دوسالی که من در خدمت سازمان بودم سازمان به سمت توسعه حرکت کرده و علیرغم مشکلات اقتصادی کشور، حوزه سینمایی رونق داشت‌. علاوه بر آن توسعه شبکه نمایش خانگی را طی این مدت شاهد بودیم. حدود ۲۰ سریال در این مدت در شبکه نمایش خانگی ساخته شد که بی‌سابقه بود. این تولیدات به افزایش رقم محصولات فرهنگی در سبد خانواده ها منجر شد که اتفاق خوبی است.

وی در پایان از طباطبایی‌نژاد که بعد از داروغه زاده مسئولیت معاون ارزشیابی را برعهده می‌گیرد تشکر کرد.

سید محمد طباطبایی‌نژاد مدیر پیشین مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و معاون جدید ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی، بعد از داروغه‌زاده، پشت تریبون قرار گرفت و گفت: چهارمین بار است که درباره حضور من در این معاونت صحبت می‌شود و اینبار این اتفاق افتاد. من با همکاری همه شما تلاش می‌کنم حسن نظر آقای دکتر انتظامی را به حسن انتخاب تبدیل کنم.

وی با اشاره به ۶ سال حضور خود در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی گفت: شاید از اینکه مرا از چنین محیطی به این معاونت دعوت کردند نشان‌دهنده نگاهی فرهنگی باشد که به این حوزه وارد شده است.

مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی

محمد حمیدی مقدم مستندسازی که مدیریت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی را برعهده گرفته است در سخنان خود از رئیس سازمان سینمایی در این انتخاب تشکر کرد و گفت: این مرکز از دهه ۶۰ تاثیر به‌سزایی در زبان و فرم سینمای ایران گذاشته و همچنان تاثیرگذار است. قطعه گمشده در پازل مدیریت فرهنگی امروز کشور عدم ثبات در مدیریت است و حضور آقای طباطبایی نژاد در ۶ سال اخیر یکی از عوامل موفقیت مرکز گسترش بوده است. این مرکز محلی برای کشف استعداد، راه نمایی و راه اندازی نیروهای این بخش از سینما است. جشنواره سینما حقیقت هم یکی از بهترین جشنواره های مستند است و آنچه جشنواره باید به آن برسد این است که مرکز بازاریابی در شرق بشود. باید گروههای پخش خصوصی را فعال کنیم تا در نهایت بتوانیم چند پله در این راه به جلو برویم.

موزه سینما

لادن طاهری سرپرست قبلی موزه سینما نیز گفت: طی مدت کوتاهی که در خدمت دوستان بودم سعی کردم موزه سینمای ایران نگین موزه ها باقی بماند.

مهران عباسی مدیر جدید موزه سینما آخرین مدیر جدید مراسم بود که گفت: شخصا اعتقادی به تصدی‌گری در کار ندارم و مایلم صنوف و متخصصان وارد شوند و من در خدمتشان باشم. تلاش میکنم از رسانه‌ها برای بهتر دیده شدن رویدادهای موزه استفاده کنم. تورهای سینماگردی یکی از برنامه هایی است که برای اجرا در آینده در نظر دارم. امیدوارم عملکرد خوبی در بخشی که فعال هستم داشته باشم.

حسین انتظامی مدیرعامل سازمان سینمایی بعد از معارفه مدیران جدید خود از مدیران پیشین به ترتیب یاد کرد و از کارهای موثر دوران خدمت آنها تقدیر کرد و گفت: ارتباط با صنوف و عقب نشینی به نفع صنوف و نشستن در جایگاه سیاستگذاری یکی از برنامه های اصلی ما در سازمان سینمایی است. ما نیازمند مدیرانی هستیم که برنامه‌های خود را اعلام کردند و ما آن را منتشر کردیم و امروز برای اجرایی شدن آن برنامه ها تلاش میکنند.

انتظامی تاکید کرد: ما به سینماگران قول دادیم شیوه‌نامه‌های خود را منتشر کنیم. شفافیت یعنی پیش‌بینی‌پذیری؛ در سایه شفافیت هرفرد می‌تواند حدس بزند ما با کار او موافقت می‌کنیم یا خیر و آیا بین او و رقیبش تبعیضی روا می‌داریم یا نه. این پیش بینی پذیری با شیوه‌نامه ها امکان پذیر است و ما فعلا از برنامه عقب هستیم.

وی از مدیران سازمان سینمایی خواست تدوین شیوه‌نامه‌های بخش‌های مختلف را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

در پایان مراسم مدیران جدید سازمان سینمایی احکام خود را از دستان حسین انتظامی دریافت کردند.
کد مطلب: 18891