تئاترشهر را به ابعاد واقعی اهمیتش نزدیک کنید
آقاخانی: نمودار مدیریت تئاترشهر به لحاظ تاریخی و در سال‌های اخیر در شان و حد این مجموعه نیست.
تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۵۵
 
تئاترشهر را به ابعاد واقعی اهمیتش نزدیک کنید
 
ایوب آقاخانی با بیان این‌که مدیر جدید "تئاترشهر" باید متوجه باشد که مدیر چه مجموعه‌ای شده است، عنوان کرد: نمودار مدیریت تئاترشهر به لحاظ تاریخی و در سال‌های اخیر در شان و حد این مجموعه نیست.

تحریرنو: این کارگردان، نمایش‌نامه‌نویس و بازیگر تئاتردرباره ارزیابی خود از مدیریت جدید مجموعه‌ی تئاترشهر گفت: اصولا مهم‌ترین توقعی که از مدیر تئاترشهر وجود دارد، این است که در منطقی‌ترین شکل، تئاترشهر را به ابعاد واقعی اهمیتش نزدیک کند. حالا این مدیر می‌خواهد خانم یا آقا، پیر یا جوان باشد.

وی افزود: بازی‌های کودکانه در مدیریت مجموعه‌ی کلان و بازی‌های استراتژیک لو رفته طی این سال‌ها برای هنرمندان جهت تدبیر امور این مجموعه و هم‌چنین بی‌برنامگی چیزهایی است که آرزو داریم، منطقا در مجموعه‌ی تئاترشهر با هر مدیریتی انجام نشود.

این کارگردان درباره‌ی مدیریت تئاترشهر در دوره‌های گذشته یادآور شد: مدیریت تئاترشهر از دکتر علی رفیعی آغاز می‌شود و بعد ببینیم که به کجا می‌رسد. توجه داشته باشید که درباره‌ی دکتر رفیعی حرف می‌زنم که دانش‌آموخته‌ی تئاتر در سطح دکترا از فرانسه هستند. هنرمندی که به چند زبان خارجی مسلط هستند و شانیت و وزانت هنری‌شان اثبات شده است.

آقاخانی ادامه داد: بعد از دکتر رفیعی ما با مدیریت‌های مختلفی در تئاترشهر مواجه بوده‌ایم. من با حلقه‌ی پایانی این مدیریت کاری ندارم، اما این نمودار کمی از شان و حد تئاترشهر که یک مجموعه‌ی بی‌نظیر در سطح جهان محسوب می‌شود و پایتخت هنری کشورمان است، خودبه‌خود رو به نزول است.

او با اشاره به توقع‌اش از مدیریت جدید تئاترشهر گفت: از مدیر جدید تئاترشهر توقع دارم که متوجه باشد مدیر چه مجموعه‌ای شده است و متوجه تاریخ این مجموعه باشد.

این نمایش‌نامه‌نویس با انتقاد از برخی کارهایی که در تئاترشهر به صحنه می‌روند، اظهار کرد: امروز برای اجراهای جوان‌ها و دانشجوها و نوجویان سالن‌های زیادی در سطح تهران وجود دارد، هم‌چون سالن آموزشگاه‌ها و دانشگاه‌ها.

وی اذعان داشت: وزانت تئاترشهر از طریق اجراهای حرفه‌ای در جهان تعریف می‌شوند، اگر اجراها مربوط به نسل‌های حرفه‌ای‌تر نباشد مطمئن باشید نام محل اجرا، تئاترشهر نیست. لطفا در چهار کشور جست‌وجو کنید و ببینید که آیا عرض بنده صحت دارد یا خیر.

آقاخانی تصریح کرد: امروز مشخص نیست که در تئاترشهر با چه آثاری مواجه هستیم. همه‌چیز مثل آش سنتی شله‌‌قلم‌کار به خورد مخاطب داده می‌شود. مدیران عوض می‌شوند و اصلی‌ترین تغییری که رخ می‌دهد رنگ‌کردن دفتر مدیریت و خریدن مبلمان این دفتر است.

این کارگردان دوره‌ی مدیریت حسین پاکدل در تئاتر شهر را دوره موفقی دانست و ادامه داد: در دوران تجربه‌شده‌ی من به‌عنوان کارگردان و نمایش‌نامه‌نویس، هنوز مدیری شایسته‌تر از حسین پاکدل ندیدم. امیدوارم اگر مدیریت دکتر علی رفیعی در حافظه‌ی من و مدیر جدید تئاترشهر به خاطر سن و سال‌مان نیست لااقل مدیریت حسین پاکدل که هر دو به یاد داریم، به‌عنوان الگو قرار داده شود، البته این را نه به لحاظ طرز تفکر بلکه به‌عنوان جنس مدیریت مطرح می‌کنم.
کد مطلب: 418