اصفهان، میزبان آثار یازدهمین جشنوارۀ سینما حقیقت
آثار برگزیدۀ یازدهمین جشنوارۀ بین المللی "سینما حقیقت" از سوم تا هفتم اسفندماه در نگارستان امام خمینی (ره) اکران می‌شوند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۸
 
اصفهان، میزبان آثار یازدهمین جشنوارۀ سینما حقیقت
 
آثار برگزیدۀ یازدهمین جشنوارۀ بین المللی "سینما حقیقت" از سوم تا هفتم اسفندماه در نگارستان امام خمینی (ره) اکران می‌شوند.

به گزارش تحریرنو ؛ عضو هیئت مؤسس خانه مستند اصفهان پیرامون جزییات برپایی این برنامه اظهار کرد: خانه مستند اصفهان با همکاری دفتر تخصصی سینما و موسسۀ تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) برای چهارمین دورۀ متوالی فیلم های منتخب و برگزیدۀ سینما حقیقت را از سوی مرکز گسترش سینمای تجربی در اصفهان اکران می کند. سوم اسفند ماه روز نخست برپایی این برنامه است و در آن علاوه بر اکران فیلم های برگزیده از مجموعه مستند "سمفونی زاینده رود" نیز رونمایی خواهد شد.

سید هاشم مرتضویان تصریح کرد: این مجموعه مستند به تهیه کنندگی سید محسن طباطبایی پور با همراهی ۱۳ کارگردان اصفهانی در قالب ۱۳ فیلم با موضوع زاینده رود ساخته شده و طی این مراسم با حضور مدیر شبکه مستند و مدیران فرهنگی استان از آن رونمایی خواهد شد.

وی افزود: امسال آثار بسیاری خوبی همچون دو فیلم مطرح "زنانی با گوشواره های باروتی" و "در جستجوی فریده" که پیش بینی می شود در عرصۀ بین المللی موفقیت های بسیاری را کسب کنند و به طور کل ۱۵ فیلم در فاصلۀ سوم تا هفتم اسفندماه از ساعت ۱۶ در نگارستان امام خمینی(ره) اکران می شود. با توجه به این که این فرصت تکرارنشدنی است، فیلم های مستند همیشه در دسترس عموم نیست و گاهی به همین یک اکران خلاصه می شود توصیه می کنم عموم شهروندان وقت را مغتنم شمرده و از این برنامه استقبال کنند.

مرتضویان ادامه داد: دو فیلم دیگری که در بین این آثار وجود دارد و توسط کارگردانان اصفهانی تولید شده، مستندهای "دیدن و بودن" به کارگردانی علی شیلاندری و "مادرم ایل من" به کارگردانی عزت الله پروازه است که هر دو در یازدهمین جشنوارۀ سینما حقیقت خوش درخشیده است و درصدد هستیم که طی نشستی با حضور کارگردان مستند "دیدن و بودن" این فیلم را نیز مورد نقد و بررسی قرار دهیم.

این مستندساز در خصوص آنچه بی‌توجهی به آثار مستند در سی و ششمین جشنوارۀ فیلم فجر عنوان می‌شود، گفت: ظاهرا در این باره دیدگاه‌های متفاوتی وجود دارد. شخصا اصرار سینمای مستند را برای حضور در جایی که آن را نمی پذیرند درک نمی کنم. وقتی در این جشنواره اهمیتی برای سینمای مستند قائل نمی شوند، چرا باید مستندسازان ما تا این میزان بی‌توجهی را تحمل کنند که حتی آثارشان مورد داوری هم قرار نگیرد؟! جشنوارۀ مهمی به نام "سینما حقیقت" داریم که می توانیم در جهت تقویت بیشتر آن بکوشیم. حضور در جشنوارۀ فیلم فجر با توجه به سیاست‌گزاری‌های اخیر آن، مستند سازان را در حد یک کاریکاتور نگه می‌دارد.
کد مطلب: 14912