رئیس سازمان صدا و سیما گفت: تولید محتوا در فضای مجازی یکی از ماموریت های اصلی صدا و سیما است که برای آن برنامه هایی داریم.
به گزارش تحریرنو، علی عسگری شامگاه پنجشنبه در مراسم اختتامیه نوزدهمین جشنواره رادیویی و تلویزیونی در محل سالن امام رضا (ع) اظهار کرد: خوزستان افتخار بزرگی را در تاریخ ایران رقم زده و از تمامی مسئولان این استان بابت میزبانی برگزاری جشنواره تقدیر و تشکر می کنم.
وی افزود: این جشنواره در ارتقای کیفیت برنامه های صدا و سیما در ابعاد استانی و ملی تاثیر دارد. رسانه های استانی بسیار ارزشمند، توانمند و اثرگذار هستند و بسیاری از آنها به صورت ۲۴ ساعته پخش برنامه دارند.
رئیس سازمان صدا و سیما کشور با تقدیر از صدا و سیمای خوزستان برای میزبانی جشنواره تصریح کرد: شبکه های رادیویی و تلویزیونی استان ها دارای جایگاهی خاص و حساس هستند. همچنین رسانه های استانی دارای توانمندی خاصی برای ارتقای اقتصاد مقاومتی هستند.
عسگری در بخشی از سخنان خود بیان کرد: از ۳۰۰ سال قبل یعنی حکومت صفویه، اقتصاد ایران گسترش پیدا کرده و ایران به یک قدرت جهانی دست پیدا کرده و حتی شماره یک بود اما بعد از اینکه شاه عباس به دنیا طلبی گرفتار شدند کشور ایران دچار حادثه شده و دولت ها این کشور را تخریب کردند.
وی عنوان کرد: هنگام پیروزی انقلاب، کشور ایران یک مخروبه بود و روستاها، درمان، صنعت و دیگر حوزه ها وضعیت خوبی نداشتند. بعد از انقلاب باید خیلی کارها انجام می شد تا ایران به جایگاه اول برسد و خوشبختانه به رغم جنگ و سنگ اندازی ها رشد خوبی داشتیم.
رئیس سازمان صدا و سیما کشور تاکید کرد: رسانه استانی باید حامی استان ها برای اقتدار و رشد اقتصادی باشند. تعامل با بخش های اجرایی، استانداران و کمک به ارتقا و رشد اقتصادی کشور از جمله شاخص های ارزیابی رسانه های استانی خواهد بود.
بیکاری غیرقابل قبول استعسگری یادآور شد: شبکه های رادیویی و تلویزیونی استان ها باید معرفی کننده فرصت ها و ظرفیت های سرمایه گذاری باشند و این یک ماموریت بسیار مهم است. این برای کشور غیرقابل قبول است که درصد بیکاری بالایی داشته باشم وقتی در حال تبدیل شدن به یک قدرت جهانی بزرگ هستیم.
وی ادامه داد: معرفی هوشمندانه فرصت های سرمایه گذاری از وظایف اصلی شبکه های رادیویی و تلویزیونی استان ها است. مراکز استان ها باید در تعامل با استانداران به این وظیفه مهم خود عمل کنند.
رئیس صدا و سیما کشور با اشاره به اینکه توسعه و رشد پایدار، کلیدواژه این جشنواره است، گفت: استان خوزستان که امروز مهمان آن هستیم استانی نمونه و بارز است. این استان بهشت فرصت ها و بهترین گزینه برای معرفی فرصت های سرمایه گذاری است ولی درصد بیکاری در این استان متاسفانه بالا هست.
عسگری با اشاره به لزوم ریشه کن کردن بیکاری و فقر در خوزستان یادآور شد: شناسایی کارآفرینان و معرفی آنها به عنوان اسوه های اقتصاد مقاومتی یکی از برنامه های مهم کلید زده شده توسط صدا و سیما است. تمام مراکز استان ها نیز باید در این پروژه مشارکت لازم را داشته باشند و حتی یک شبکه به آن اختصاص داده ایم.
وی با اشاره به لزوم توجه مراکز استان ها به برنامه های در دست اقدام صدا و سیمای کشور اضافه کرد: نخبگان امروز در قاب تلویزیون کمتر هستند و این یک اشکال است. باید آنها را تکریم کنیم چون عصاره های کشور هستند و برای همین شبکه چهار را به عنوان پرچمدار توجه به نخبگان انتخاب کردیم.
لزوم پرداختن به جایگاه معلمانرئیس صدا و سیما کشور با تاکید بر لزوم پرداختن به جایگاه معلمان عنوان کرد: معلم امروز یک شخصیت بارز و ارزشمندی دارد ولی در قاب تلویزیون این جایگاه به خوبی نشان داده شده و برای آن یک پروژه ملی را تعریف کردیم. مسئول این پروژه ملی و ارتقای عملکرد معلمان در مدارس نیز یکی از شبکه های ملی است.
عسگری عنوان کرد: امروز رسانه های بیگانه، مساجد را تخریب کردند ولی ما باید آنها را تقویت کنیم چون مرکز آموزش های دینی برای جوانان هستند. روحانیون و مساجد به خوبی کار کرده و با توجه به مقتضیات روز جوانان را آموزش می دهند.
وی اظهار کرد: بسیج یک مفهوم بسیار ارزشمند به شمار می رود و امروز بسیج مستضعفان عامل مهمی برای رشد و توسعه کشور است. این نهاد در روستاها زحمات بسیاری را متحمل شده و باید به بیان عملکرد بسیج در سطح رسانه ملی بیشتر توجه داشته باشیم و شبکه جوان ماموریت پرداختن به آن را دارد.
رئیس صدا و سیما کشور گفت: میدان جدید ورود صدا و سیما، فضای مجازی است چون قبلا عقب ماندگی تاریخی در این زمینه داشت ولی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی به حوزه فضای مجازی ورود پیدا می کنیم. جایگاه ساختاری آن را در مراکز استان ها و سازمان کشوری فراهم کرده و بیشتر به آن می پردازیم.
ایجاد معاونت فضای مجازی در مراکز استانهاعسگری خبر داد: معاونت فضای مجازی در مراکز استان ها شروع به کار می کند و یکی از ماموریت های آن تحرک در شبکه های اجتماعی با ایجاد یک شبکه اجتماعی به نام سروش است. جوانان ما در مخاطرات جدی هستند که باید آنها را جبران و از تکنولوژی روز استفاده های مثبت داشته باشیم.
وی افزود: تولید محتوا در فضای مجازی یکی از ماموریت های صدا و سیما خواهد شد، بنابراین سرویس های فضای مجازی را نیز راه اندازی کرده ایم. از توانمندی جوانان برای تولیدات بومی در هر استان استفاده می کنیم تا جوانان به جای استفاده از شبکه های مجازی خارجی از تولیدات ایرانی بهره مند شوند.
رئیس صدا و سیما کشور بیان کرد: داشتن تلویزیونی تعاملی یکی دیگر از برنامه های ما است. امیدوارم تمامی روستاها و شهرهای کوچک نیز بتوانند به خوبی از این تلویزیون تعاملی استفاده کنند.
عسگری در پایان گفت: کشور ایران در حال تبدیل شدن به یک قدرت بزرگ منطقه ای و حتی جهانی است و پیش قراول این پیشرفت صدا و سیما است. کشور وقتی از مخاطرات نجات و تهدیدها کاهش پیدا می کند که به یک قدرت جهانی تبدیل شود.