در نشست خبری انجمن سینمای جوان مطرح شد؛
هدف ما از تولید گرفتن بازار هدف در منطقه و جهان است
سید صادق موسوی مدیرعامل انجمن سینمای جوان هدف از تولید را گرفتن بازار هدف در منطقه و جهان دانست و گفت:در یک بازه ده ساله این موضوع برنامه ریزی شده است و سیاست گذاری انجمن تولید خواهد بود.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۵۶
 
هدف ما از تولید گرفتن بازار هدف در منطقه و جهان است
 
سید صادق موسوی مدیرعامل انجمن سینمای جوان هدف از تولید را گرفتن بازار هدف در منطقه و جهان دانست و گفت:در یک بازه ده ساله این موضوع برنامه ریزی شده است و سیاست گذاری انجمن تولید خواهد بود.

به گزارش تحریرنو ؛ نشست خبری انجمن سینمای جوان با حضور سید صادق موسوی مدیر عامل این انجمن و آرش عباسی مدیر روابط عمومی و جمعی از اهالی رسانه در محل ساختمان قدیمی این انجمن که بازسازی شده بود برگزار شد.

در ابتدای نشست خبری سید صادق موسوی مدیر عامل انجمن سینمای جوان ؛ گفت: در دوره جدید، مأموریت انجمن و هدفی که در سازمان سینمایی برایش تعریف شده، معطوف به افزایش سهم ایران بر بازار بصری منطقه و جهان است.

وی به دیگر اهداف انجمن سینمای جوان در مدیریتش اشاره کرد و افزود: جشنواره فیلم کوتاه و سه جشنواره منطقه‌ای در برنامه کاری امسال انجمن سینمای جوانان ایران گرفته و در برنامه ما، برگزاری پاتوق فیلم (سینمای آینده) قرار دارد که حرکتی از دوره‌های گذشته پایه‌گذاری شده و ما آن را ادامه می‌دهیم، فرصت خوبی برای دیده شدن آثار کوتاه که در پردیس چارسو به نمایش گذاشته خواهد شد.

موسوی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: از زمان حضورم در انجمن ۶ ماه می‌گذرد و این اولین نشست رسانه‌ای مؤسسات زیرمجموعه سازمان سینمایی است که برگزار می‌شود، تنها نهاد اجتماعی که ریشه‌هایش از قبل از انقلاب شکل گرفته و قدمت دیرینه دارد، مدیران توانمند دوره‌های گذشته با کشف استعدادها افتخارآفرین بوده‌اند و ما هم تلاش می‌کنیم راه آنها را ادامه دهیم، انجمن در حوزه استعداد، عکاسی، آموزشی فراگیر داشته و خواهد داشت.

وی با اشاره به اهداف انجمن سینمای جوان در دوره او ؛ گفت: در دوره جدید، راهبردی از سوی سازمان سینمایی برای انجمن تعریف شده و آن هم "افزایش سهم ایران در بازار بصری منطقه و جهان" است. تولید محتوا، خوراک بصری کشور را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود مأموریت‌های سپرده شده به انجمن با دقت پیش برود، انجمن سینمای جوانان گذشته از آموزش، تنها متولی فیلم کوتاه در کشور است و تمام برنامه‌های حوزه بین‌المللی، فیلم کوتاه و تولید در انجمن معطوف می‌شود، البته مؤسسات دیگر تولید فیلم کوتاه و مستند را در برنامه دارند، اما متولی اصلی، انجمن سینمای جوانان است.

موسوی خاطر نشان کرد: با مهندس حیدریان رئیس هیأت امنای انجمن صحبت کردیم تا برای رسیدن به هدف تعیین‌شده اعتبارات انجمن را افزایش دهند، که این امر محقق شده و ما تلاش می‌کنیم اعتبار هزینه پشتیبانی را کاهش دهیم تا بتوانیم در حوزه تولید،موفق عمل کنیم، در این مدت، بهترین مدیران و معاونان، مرا در انجمن همراهی می‌کنند و ما نگاه نویی داریم و به آینده فکر می‌کنیم و تلاش داریم با کاهش هزینه پشتیبانی تلاش اعتبار تولید را به هنرمندان به صورت مستقیم ارائه دهیم و سطح آموزش را ارتقاء دهیم.

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران در ادامه به برگزاری جشنواره فیلم کوتاه تهران اشاره کردو افزود: تعداد فیلم های ارائه شده در بخش بین‌الملل برای حضور در جشنواره کوتاه تهران امسال با تلاش آقای فهیمی و دزواره، به دبیرخانه جشنواره ۵ هزار و ۹۵۹ فیلم بوده که نسبت به سال گذشته افزایش خوبی را شاهد هستیم. در سال گذشته، تنها ۳۶۶۸ فیلم به جشنواره رسید که هم‌اینک هیأت انتخاب خبره ۷ نفره در حال بررسی فیلم‌ها هستند و سعی می‌کنیم بهترین داوران را برای جشنواره در نظر بگیریم، از فیلم‌های ارائه شده ۳۴ درصد داستانی، ۱۹ درصد تجربی، ۱۵ درصد مستند، ۱۱ درصد انیمیشن، ۹ درصد ویدئوآرت، ۸ درصد فیلم کوتاه آسیایی و ۳ درصد دینی است که از ۱۱۸ کشور به جشنواره ارائه شده. بیشترین آمار فیلم‌های ارائه شده مربوط به کشورهای آمریکا، هند، آلمان و اسپانیاست که از ۲۵ تا ۳۰ تیرماه در سینما پردیس چهارسو برگزار می‌شود.

موسوی ادامه داد: فیلم کوتاه، سکوی پرتاب هنرمند به سینمای حرفه‌ای نیست، فیلم کوتاه، خود هدف و غایت است. در کشورهای دیگر، اقتصاد فیلم کوتاه با فیلم کوتاه صنعتی گره خورده، یا توجه به فروش فیلم به شبکه‌های تلویزیونی، اما فارغ از اقتصاد، فیلم کوتاه عطش هنرمند را پاسخگوست، در ایران در تلاش هستیم تا با حضور در فضای مجازی و داشتن درگاه اینترنتی، پخش فیلم کوتاه را از طریق اینترنت آغاز کنیم و ظرف یک سال آینده امیدواریم با داشتن زیرساخت‌ها، این امر محقق شود.

وی درباره اعتبار جشنواره فیلم کوتاه گفت: در دوره گذشته، آقای فرخنده‌کیش به خوبی در کاهش بودجه برگزاری جشنواره تلاش کرده‌اند و سه جشنواره منطقه‌ای و بین‌المللی را با هزینه بسیار اندک ۲ میلیارد تومانی به سرانجام رساندند، ما نیز تلاش می‌کنیم با مدیریت درست، این هزینه را کاهش دهیم.

مدیرعامل انجمن سینمای جوان در ادامه افزود: ما سعی داریم به قله نگاه کنیم تا به هدف نزدیک شویم و مسیر را گم نکنیم، شاید رسیدن به اهداف ما ده سال طول بکشد اما هدف ما را تغییر نمی دهد ،ما در سالهای گذشته نتوانستیم بازار منطقه را بگیریم اما این موضوع با فیلم های کوتاه تفاوت دارد و در فیلم های کوتاه شبکه های مجازی و .... می تواند کمک حال ما شود.

موسوی همچنین در پاسخ به پرسشی دیگر درباره توجه به تولید و تحت‌الشعاع قرار گرفتن آموزش گفت: در اساسنامه انجمن، کشف استعداد و آموزش سینمایی لحاظ شده و انجمن بدون آموزش معنا ندارد، انجمن جزو نهادهایی است که در این حوزه اثربخش است. آموزش در نقاط محروم که آموزشگاه‌های خصوصی در آن دیده نشده، با جدیت دنبال می‌شود، اما در تهران سعی می‌کنیم آموزش را کمتر کرده، زیرا قصد نداریم با بخش خصوصی رقابت کنیم. در خصوص تهران و کلان‌شهرها ایده‌های جدیدی مطرح شد تا دفاتر تهران پیوستگی خود را با معاون آموزشی و تولیدات استانی حفظ کرده و آموزش منجر به تولید باکیفیت شود. کادرسازی را رها نمی‌کنیم و سعی می‌کنیم آموزش را به تولید بنشانیم.

وی ادامه داد: تلاش می‌شود آموزش در کلان‌شهرها با مشاغل سینمایی کاملاً مرتبط بوده و به تولید کمک کند. تفکیک آموزش در انجمن رخ نخواهد داد و ظهور و بروز آن در تولید آثار انجمن دیده خواهد شد.

موسوی یادآور شد: علاقمندیم هنرمندان شاخص و پیشکسوتان عرصه فیلم‌سازی که در حوزه فیلم کوتاه تمرکز کردند، بار دیگر فیلم کوتاه بسازند و به خود می‌بالیم اگر هنرمندان پیشکسوت این حوزه در انجمن آثاری را تولید کنند. علاقمندم آقای فرهادی یک مشق در حوزه فیلم کوتاه داشته باشند، زیرا معتقدم اکثر هنرمندان فیلم کوتاه که به عرصه فیلمسازی حرفه‌ای قدم گذاشتند، در گنجینه‌های ذهنی خود آثار کوتاهی را دارند که علاقمند به ساخت آن هستند.

وی در خاتمه افزود: انجمن با بضاعت مالی کمی که دراختیار دارند، امیدوارم بتواند ادب، عشق و پیگیری لازم را داشته باشد تا هنرمندان شاخص عرصه فیلمسازی بار دیگر در عرصه فیلم کوتاه فعالیت کنند.
کد مطلب: 12195