برگ پایانی چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم رشد ورق خورد
چهل و ششمین دوره جشنواره بین المللی فیلم رشد، با معرفی برگزیدگان در ۶ رشته به کار خود پایان داد.
تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۵۰
 
برگ پایانی چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم رشد ورق خورد
 
چهل و ششمین دوره جشنواره بین المللی فیلم رشد، با معرفی برگزیدگان در ۶ رشته به کار خود پایان داد.

به گزارش تحریرنو ؛ آیین اختتامیه این جشنواره شامگاه جمعه یا حضور حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش، سعید بدیعی دبیر جشنواره، هیات داوران و شماری از فرهنگیان و دانش آموزان فیلمساز در سینما فلسطین برگزار و طی آن برگزیدگان معرفی شدند.

محمدیان در این مراسم با اشاره به سابقه دیرینه جشنواره فیلم رشد گفت: پیام این جشنواره صلح و دوستی است و می دانیم جهان آینده با علم و آگاهی و آزادی مبتنی بر آن زیبا و بدون آن زشت است.

وی از همه فیلمسازان حاضر خواست به موضوع فیلم آموزشی و تربیتی به دیده جد و علاقمندی بنگرند و آن را صرفا برای تفنن ندانند.

محمدیان درمورد چهل و ششمین گام جشنواره بین المللی فیلم رشد نیز گفت: به گفته اعضای هیات داوران در این دوره فیلم های داستانی بلند کاهش یافته است، اما در فیلم های مستند و فیلم های انیمیشن شاهد آثار بسیار با کیفیتی بودیم طوری که تشخیص آثار ایرانی از خارجی دشوار بود.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ادامه داد: افزایش آثار باکیفیت مستند و انیمیشن نشان می دهد جشنواره به اهداف خود رسیده است.

در ادامه این مراسم هیات داوران به همراه بدیعی و محمدیان برای اهدای جوایز به برگزیدگان روی سن رفتند.

در بخش فیلم داستانی بلند در بخش بین‌الملل جایزه ویژه هیئت داوران به حجت شورکی برای بازی در فیلم پینوکیو، عامو سردار و رئیسعلی رسید.

جایزه ویژه هیئت داوران را آزاده قچاق برای فیلم فقط شاگرد اول به خانه برد.

دیپلم افتخار نیز به فیلم صله سحر به کارگردانی فرزین مهدی پور رسید، تندیس سیمین را احسان صدیقی برای فیلم ترانه شرقی دریافت کرد و تندیس زرین این بخش به پینوکیو، عامو سردار و رئیسعلی ساخته سیدرضا صافی رسید.

در بخش مستند بین الملل لوح تقدیر به صورت مشترک به صیادک معمار از خلیل زارعی، قنات قصبه گناباد از سعید توکلی فر و به کجا می رویم از محمدرضا مجلسی رسید.

دیپلم افتخار را محمدقاسم پور برای فیلم چند شاخه گل مریم دریافت کرد.

استیون دوئدت وویونگ چوی از کره جنوبی برای فیلم رسیدن به آسمان تندیس سیمین این بخش و حامد سعادت برای فیلم مردی که فسیل شد تندیس زرین را به خانه بردند.

در بخش دیگر این مراسم فیلم نغمه های کرکید ساخته محمدمرادی جاوید، نقش دست به کارگردانی فاطمه بابایی و من و بایسیکل از لطیف فتاحی به صورت مشترک دیپلم افتخار را دریافت کردند.

فیلم های شهر سوخته و ماهیان خاویاری به ترتیب ساخته های حسین نوری دلاوری و محمدمقیم پور بیژنی نیز تندیس های سیمین و زرین را به خانه بردند.

حمید شاه بدی برای فیلم علم از دانشجومعلمان فیلمساز بود که دیپلم‌ افتخار بخش مستند را دریافت کرد و یاسین فرخی و رقیه زنگنه برای فیلم های چنگی بر چوب و گویا و خموش در بخش دانش آموزان فیلمساز دیپلم های افتخار این بخش را دریافت کردند.

این بخش برای دانش آموزان فیلمساز برنده تندیس سیمین نداشت و تندیس زرین را نیز یگانه برزگری برای فیلم چلنگری به خانه برد.

در بخش فیلم داستانی کوتاه بین الملل فیلم هوای ماندن ساخته علی نیکوکار لوح تقدیر را دریافت کرد و فیلم های کارما اکانت به کارگردانی لوکاس از آلمان به‌همراه فیلم کلاس ساخته امیر‌ داسارگر جایزه تندیس سیمین این بخش را مشترک گرفتند.

در رشته فیلم های کوتاه داستانی برای فرهنگیان فیلمساز نیز فیلم خیلی خوب ساخته مرتضی یوسفی لوح تقدیر را کسب کرد.

فیلم های وقت طلایی و مهمان ناخوانده به ترتیب به کارگردانی علیرضا قوی و محمود الیاسی به صورت مشترک تندیس سیمین را بردند.

ضمن اینکه ثریا صادقی برای فیلم‌نفس جایزه تندیس زرین را به خانه برد.

افزون بر این در بخش فیلم داستانی کوتاه ساخته دانشجو معلمان فیلمساز نیز لوح تقدیر به فیلم عروس باران از دانیال فروتن پژوهی، تندیس زرین به فیلم نون و قلب به کارگردانی محبوبه خلیلی رسید.

در همین بخش دانش آموزان فیلمساز نیز حضور فعال داشتند و لوح تقدیر به فیلم زمانی برای دوری درختان از علی اصنمری رسید، دیپلم افتخار را به صورت مشترک فیلم های بازگشت و بیگانه از دانا حکیمی و شایان داودی گرفتند همچنین تندیس زرین به فیلم نذر کتاب از محدثه اسدی زاده رسید. هیات داوران فیلمی را شایسته دریافت تندیس سیمین ندانست.

چهل و ششمین دوره جشنواره بین المللی فیلم رشد در‌پنج بخش فیلم مستند، مستند علمی آموزشی، داستانی کوتاه، داستانی بلند، پویانمایی با شرکت ۱۷ کشور از ۱۴ تا ۲۱ آبان در تهران و شهرستان های استان فارس، سمنان، گیلان، هرمزگان و سواحل مکران برگزار شد.

جشنواره بین المللی فیلم رشد، قدیمی ترین جشنواره فیلم در ایران و جشنواره ای تخصصی است که با مدیریت وزارت آموزش و پرورش و اهتمام سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی هر سال با هدف شناسایی، انتخاب ومعرفی فیلم های برتر آموزشی و تربیتی برگزار می شود.
کد مطلب: 8441