کبریایی رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارویی انسانی ایران از برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته (ایران فارما) خبر داد وگفت: این نمایشگاه دومین دوره برپایی آن بوده و شرایطی فراهم شده تا نمایشگاه بینالمللی دارو مستقل در کشور عمل میکند زیرا که صنعت داروسازی بعد از انقلاب از رشد و توسعه فراوانی برخوردار بوده است.
به گزارش تحریرنو ؛نشست خبری دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته (ایران فارما) با حضور عباس کبریایی رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارویی انسانی ایران و جمعی از اصحاب رسانه در موزه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه تجهیزات پزشکی و صنایع داروسازی مشترک اظهار داشت: این نمایشگاه دومین دوره برپایی آن بوده و شرایطی فراهم شده تا نمایشگاه بینالمللی دارو مستقل در کشور عمل میکند زیرا که صنعت داروسازی بعد از انقلاب از رشد و توسعه فراوانی برخوردار بوده است و بدون اغراق صنعت داروسازی یکی از مصداقهای علمی در اقتصاد مقاومتی است و این صنعت به جامعه سلامت و کشور خدمات مهمی ارائه میدهد.
رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارویی انسانی ایران با بیان اینکه این صنعت در دوران جنگ حمایت کاملی از کشور داشته، افزود: صنعت داروسازی یکی از مهمترین حامیان نظام سلامت و ارتقای شاخص بهداشت در کشور بوده و این صنعت قادر است مواد اولیه دارویی را در داخل ایران تولید کند.
کبریایی ادامه داد: اگر مولکولی در دنیا معرفی شود چند ماه بعد صنعت داروسازی کشور قادر بوده آن را تولید کند و این صنعت قابلیت این را دارد که به صورت دانش محور داروهای مختلف را به کشور و دنیا عرضه کند.
وی یادآور شد: در دنیا دارویی وجود ندارد که ایران امکان تولید آن را نداشته باشد و جدیدا صنعت بیوتکنولوژی جزء صنایع پیشرفته در توسعه دارویی محسوب میشود.
رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارویی انسانی ایران عنوان کرد: صنعت داروسازی در کشور توسعه یافته و امروزه یکی از بزرگترین سبد بیوژنتیک در کشور محسوب میشود به طوری که در حدود ۹۸ درصد از نیاز دارویی کشور به وسیله شرکتهای داخلی نیاز مردم ایران را از طریق واردات تأمین میکند.
وی اظهار کرد: نمایشگاه دارویی این فرصت را به ما میدهد تا بازارهای بیشتری را در کشورهای منطقه از آن خود کنیم و در حال حاضر ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه در بازار کشور های منطقه وجود داشته و خواهان داروهای ساخت کشورمان هستند.
کبریایی گفت: یکی از مهمترین شبکههای توزیع دارو در منطقه متعلق به کشور ما بوده و دسترسی افراد مختلف به دارو بسیار آسان است.
وی تأکید کرد: امیدوارم نمایشگاه محل عرضه و معرفی مشتریان نبوده زیرا که در حاشیه این رخداد تعداد ۱۵ کارگاه تخصصی به وسیله انجمنهای علمی با موضوعات مختلف روز دنیا از جمله نوآوری مدیریت داروسازی و اقتصاد دانشبنیان بیوتکنولوژی، سلول درمانی برگزار میشود.
رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارویی انسانی ایران ادامه داد: حضور دانشجویان داروسازی در نمایشگاه و برگزاری نمایشگاه تخصصی کتابهای دارویی یکی از ویژگیهای این رخداد علمی محسوب شده که در این رخداد ۱۴ هزار ۲۵۰ نفر ثبتنام و هزار و ۲۰۰ مهمان خارجی از ۳۱ کشور دنیا حضور پیدا میکنند.
کبریایی تصریح کرد: حدود ۶۰۰ شرکت در این نمایشگاه حضور پیدا کرده و این نشان میدهد که صنعت داروسازی کشور به سمت توسعه دانشبنیان پیش میرود.
وی ادامه داد: در این نوع رویداد علمی ۲۳۲ شرکت تولیدی و خدمات انتقال دانش فنی وجود دارد که ۴۲ شرکت بینالمللی برای انتقال تکنولوژی در این رخداد علمی حضور پیدا کرده اند.
کبریایی ادامه داد: نگاه ما به این نمایشگاه یک رخداد علمی، فرهنگی و صنعتی بوده زیرا ۵۰ درصدمواد اولیه و شیمیایی داروها و صد درصد مواد اولیه بیوتکنولوژی در داخل کشور تولید میشود.