دبیر اجرایی هفدهمین کنگره علوم پرتونگاری؛
افزایش ۳ تا۴ برابری قیمت دستگاهها و تجهیزات تصویربرداری/ گردهمایی بزرگ رادیولوژیستها در پایتخت
دبیر اجرایی هفدهمین کنگره علوم پرتونگاری با اشاره به اینکه بسیاری از مراکز تصویربرداری در کشور رو به ورشکستگی هستند، گفت: قیمت دستگاهها و تجهیزات تصویربرداری حدود ۴ برابر شده است.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۵۱
دبیر اجرایی هفدهمین کنگره علوم پرتونگاری با اشاره به اینکه بسیاری از مراکز تصویربرداری در کشور رو به ورشکستگی هستند، گفت: قیمت دستگاهها و تجهیزات تصویربرداری حدود ۴ برابر شده است.
به گزارش تحریرنو ؛ دکتر منصور مدانلو، دبیر اجرایی هفدهمین کنگره علوم پرتونگاری اظهار داشت: این کنگره همزمان با سیوپنجمین کنگره رادیولوژی ایران برگزار میشود و گردهمایی بزرگ رادیولوژیستها، کارشناسان رادیولوژی، دستیاران و رشتههای وابسته همچون پزشکی هستهای و رادیوتراپی و فیزیک پزشکی است.
وی افزود: این کنگره با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته و بیش از حدود سه هزار شرکتکننده برگزار خواهد شد و جدیدترین دستاوردها و مباحث علمی در حوزه رادیولوژی و علوم پرتونگاری در آن مورد بحث و گفتگو قرار میگیرد.
دبیر اجرایی هفدهمین کنگره علوم پرتونگاری در ارتباط با چالشهای حوزه رادیولوژی و پرتونگاری گفت: اکثر دستگاههای جدید و سیستمهای نوین تصویربرداری وارداتی بوده و تکنولوژی آن وابسته به خارج است و وضعیت اقتصادی، مباحث ارزی و تحریمها سبب شده که در این حوزه با برخی از چالشها و مشکلات روبرو شویم.
مدانلو گفت: اینکه دشمنان ایران میگویند که حوزه پزشکی تحریم نیست دروغ محض است البته ما تلاش کردهایم با بومی سازی و تولید داخلی و همچمنین از طریق راههای جایگزین این کمبودها را جبران کنیم.ازجمله اینکه برخی از خریدهای این تجهیزات از قبل ازتحریمها انجام شده و برخی از مجوزها نیز از پیش گرفته شده است.
وی در مورد افزایش قیمت تجهیزات تصویربرداری گفت: به طور مثال دستگاهی که پیش از تحریمهای ظالمانه دشمنان هفت میلیارد تومان خریداری میشد اکنون به رقمی حدود ۳۰ میلیارد رسیده و میتوان گفت که قیمت تجهیزات و دستگاه ها به حدود ۴ برابر رسیده است.
دبیر اجرایی هفدهمین کنگره علوم پرتونگاری و خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از بیمهها برخی از خدمات تصویربرداری را پوشش نمیدهد و یا پرداختهای آنها به مراکز طولانی شده و با تاخیر همراه است که همه این مشکلات مراکز تصویربرداری را با ورشکستگی مواجه کرده است.
مدانلو با اشاره به اینکه ۱۵۰ بیمارستان در تهران و حدود ۹۰۰ بیمارستان در کشورخدمات تصویربرداری به بیماران ارائه میکنند، گفت: طرح تحول نظام سلامت سبب کاهش پرداختی از جیب مردم در حوزه های مختلف از جمله تصویر برداری شد ولی متاسفانه بیمه ها به تعهد خود عمل نکرده و مراکز دولتی و خصوصی را با مشکل مواجه کردند که این مسئله در کنار افزایش قیمتهای تجهیزات سبب شده که بسیاری از مراکز نتوانند تجهیزات و دستگاه های خود را به روز کنند.
سی و پنجمین کنگره رادیولوژی ایران و هفدهمین کنگره علوم پرتو نگاری ایران با محورهای حفاظت در برابر اشعه ، تصویربرداری در زنان و مامایی ، تصویربرداری آنکولوژی ، تصویربرداری دستگاه عصبی، تصویربرداری هیبرید ۳ تا ۶ اردیبهشت ۹۸ در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد برگزار می شود.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت www.icr۲۰۱۹.ir مراجعه و یا با تلفن ۴۴۴۶۲۰۷۸ تماس حاصل فرمایند.