سي و چهارمين كنگره راديولوژي ایران اردیبهشت ۹۷ برگزار می شود
سي و چهارمين كنگره راديولوژي ایران از تاريخ ١١ تا١٤ ارديبهشت٩٦ در محل همايشهاي ميلاد برگزار خواهد شد در اين كنگره علاوه بر سخنرانان داخلي ٤٠ نفر از اساتيد برجسته خارجي از ١٤كشور در قالب سخنراني و ارايه كارگاههاي عملي شركت خواهند كرد.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۰۷
 
سي و چهارمين كنگره راديولوژي ایران اردیبهشت ۹۷ برگزار می شود
 
سي و چهارمين كنگره راديولوژي ایران از تاريخ ١١ تا١٤ ارديبهشت٩٦ در محل همايشهاي ميلاد برگزار خواهد شد در اين كنگره علاوه بر سخنرانان داخلي ٤٠ نفر از اساتيد برجسته خارجي از ١٤كشور در قالب سخنراني و ارايه كارگاههاي عملي شركت خواهند كرد.

به گزارش تحریرنو ؛ دکتر وحید کریمی دبیر انجمن رادیولوژی ایران گفت : موضوعات اصلي سي و چهارمين كنگره راديولوژي ایران ،تصويربرداري اطفال ،دستگاه گوارش ودستگاه كليه ومجاري ادراري است و در كنار موضوعات اصلي مباحث مهمي مثل سونوگرافي حاملگي و ..مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت و روزهاي قبل از كنگره دو سمينار با محوريت بيماريهاي پستان وسيستم عضلاني اسكلتي برگزار خواهد شد.

دکتر وحید کریمی عملكرد علمي انجمن راديولوژي ایران را در برگزاري همايشهاي علمي چنین عنوان کرد:در سال ٩٥ كنگره سالانه راديولوژي با ٣٢٨سخنراني و٦٤ كارگاه تخصصي -عملي برگزار شد و انجمن راديولوژي در طول سال ٢١ كنفرانس و كارگاه علمي در تهران و ساير استانها برگزار كرد كه نشاندهنده پويايي علمي در جامعه راديولوژي كشور است ،سال ٩٦ سال سختي براي راديولوژي بود و اتفاقاتي افتاد كه تمركز راديولوژيست ها را از مسايل علمي و تخصصي به امورات ديگر سوق ميداد ولي با اين حال انجمن راديولوژي با تمام توان به يكي از وظايف اصلي خود كه برگزاري همايش ها ي علمي جهت ارتقاي سطح علمي است پرداخت.

وی افزود: در اوايل سال ٩٦هيت محترم دولت مصوبه اي مبني بر كاهش ٢٢درصدي ارزش برخي خدمات راديولوژي داشت كه متاسفانه در مرحله اجرا اين كاهش تعرفه ها طوري اعمال شد كه تعرفه برخي خدمات راديولوژي -سونوگرافي تا ٤٥درصد نيز كاهش يافت واقتصاد مراكز و موسسات راديولوژي با چالش مهمي روبرو شد .انجمن راديولوژي به تمامي اركانهاي موثر در اين كاهش تعرفه اعتراض كردولي هيچ كدام نه تنها از اين كاهش تعرفه دفاع كارشناسي نكردند بلكه مسوليت ان را بر عهده نگرفتند.

کریمی ادامه داد: اعتراض ما اين بود كه اين كاهش تعرفه ها ناعادلانه و غير كارشناسي بود و اگر بنا بر صرفه جويي در منابع سلامت است نبايد اين صرفه جويي مختص رشته تخصصي خاصي باشد.

وی همچنین گفت: افزايش قيمت ارز بيشترين تاثير را در سالهاي گذشته بر خدمات راديولوژي داشته است ولي متاسفانه توجهي از سوي دولت به اين نكته نشده است و خدماتي مثل ام ار اي و سي تي اسكن كه بيشترين تاثير را از نوسانات ارز داشته اند كمترين رشد را در سالهاي گذاشته داشته اند و از طرفي برخي خدمات سونوگرافي كه متناسب با ساير رشته ها تغييراتي داشتند به يك باره كاهش شديدي يافتند.

کریمی در ادامه افزود: موضوع ديگري كه سال ٩٦باعث ايجاد نگراني در جامعه راديولوژي شد صدور بخشنامه هايي ازسوي وزارت بهداشت در خصوص سونوگرافي بود كه ناقض حريم رشته هاي تخصصي بود و در اين ميان نيز برخي رشته هاي تخصصي خواهان سهم خواهي از مداليته سونوگرافي شدند.

دبیر انجمن رادیولوژی ایران گفت: اين سهم خواهي با دلايل به ظاهر موجهي مثل پوشش مناطق محروم بود ولي در عمل سهم خواهان خواستار اين بودند كه از سونوگرافي بتوانند در كنار امورات رشته تخصصيشان كسب در امد كنند.

استفاده از سونوگرافي بعنوان ابزار كمك تشخيص وسيله كسب در امد براي متخصصان زنان نمي باشد و اگر اين رويه غلط جا بيفتد با تشديد پديده خود ارجاعي آسيبهاي زيادي را جان بيماران و اقتصاد سلامت متحمل خواهد شد.

وی اظهار داشت: اصولا اگر حرمت و حريم بين رشته اي در پزشكي رعايت نشود هرج و مرج حاصل از ان كه بسيار مخرب است اساس تشخيص و درمان بيماران را با خطران جدي مواجه خواهد كرد از وزارت بهداشت انتظار داريم به گونه اي مديريت كنند كه فضا براي سهم خواهي برخي رشته هاي تخصصي از مداليته سونوگرافي ،مهيا نباشد.

وی در پایان گفت: سال ٩٦ همانگونه كه گفته شد سال سخت و پر التهابي براي راديولوژي بود .رشته تخصصي راديولوژي مثل همه تخصصهاي پزشكي دايم در تغيير و پيشرفت است و بايد فعاليتهاي علمي دايم و پويا پشتيبان اين رشته تخصصي باشد تا خدمات راديولوژي در سطحي مطلوب و جهاني به مردم عزيز ايران ارايه شود ،وجود فضاي ملتهب و تنش الود و شوكهاي تعرفه اي و صدور بخشنامه هاي خلق الساعه روند طبيعي پيشرفت علمي را سخت و نامطلوب ميسازد وزارت بهداشت بايد به اين موضوع توجه كند كه راديولوژيستهاي كشور مثل بقيه اجزاي سيستم سلامت نيازمند آرامش و توجه عادلانه هستند و اميدواريم وزارت محترم بهداشت در سال جديد با كنار گذاشتن برخي سياستهاي تنش زا نويدبخش سالي توام با آرامش و همراه با فضاي بانشاط علمي باشد.
کد مطلب: 15383