در نشست خبری اعلام شد؛
برگزاری دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران
دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران ۱۳ و ۱۴ اسفند در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۲
 
برگزاری دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران
 
دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران ۱۳ و ۱۴ اسفند در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش تحریرنو ؛ نشست خبری دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی با حضور دکتر سید امید فاطمی دبیر علمی کنفرانس،محمد جعفری معاون مرکز نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران،سید امیر آقایی دبیر کارگروه رسانه و محتوای دیجیتال و پونه مهرتاش دبیر اجرایی کنفرانس و جمعی از اصحاب رسانه در محل  مرکز آموزش و یادگیری دانشگاه تهران برگزار شد

در ابتدای این نشست خبری سید امید فاطمی با اشاره به مقالات رسیده به دبیرخانه این کنفرانس اعلام کرد: ۱۱۰ مقاله به دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران ارسال شده که ۴۲ مقاله پذیرفته شد که ۲۲ مقاله به صورت شفاهی و ۲۰ مقاله به صورت پوستر در کنفرانس ارائه می‌شود.

وی با اشاره به ذات یادگیری الکترونیکی ادامه داد: عموما تصور می‌شود که در یادگیری الکترونیکی یک سایت و ویدئو یا چیزهایی از این دست وجود دارد که افراد مطالب را دریافت می‌کنند و می‌آموزند در صورتی که تعریف یادگیری الکترونیکی این نیست.

دبیر علمی کنفرانس یادگیری الکترونیکی تاکید کرد: فلسفه یادگیری الکترونیکی مبتنی‌بر سه مولفه دانشجو محور، استفاده از فناوری اطلاعات در یادگیری الکترونیکی و اجتماع یادگیری است.

فاطمی یادگیری الکترونیکی را دارای سه خصوصیت انعطاف‌پذیری در انتخاب سرفصل‌های آموزشی، انعطاف‌پذیری در مکان و زمان و فعالیت محور بودن این نوع یادگیری معرفی کرد و افزود: تاکید ما در کنفرانس یادگیری الکترونیکی این است که آینده یادگیری به صورت الکترونیکی خواهد بود و روش‌های سنتی به زودی منسوخ خواهند شد.

دبیر علمی کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران اعلام کرد: ۳۲ موسسه دولتی شامل دانشگاه‌ها و مراکز یادگیری الکترونیکی در این کنفرانس حضور دارند و از نمایه شدن مقالات کنفرانس در سایت IEEE رونمایی خواهد شد.

برگزاری کنفرانس یادگیری الکترونیکی از ۹ تا ۱۴ اسفند

در ادامه پونه مهرتاش دبیر اجرایی کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران گفت: کنفرانس از ۹ تا ۱۴ اسفند برگزار می‌شود.

وی اعلام کرد: ۹ تا ۱۱ اسفند استارت‌آپ ویکند در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار خواهد شد، روز ۱۲ اسفند کارگاه‌های کنفرانس برپا می‌شوند.

دبیر اجرایی کنفرانس یادگیری الکترونیکی ایران ادامه داد: ثبت‌نام برای کارگاه‌های تخصصی همچنان ادامه دارد و متقاضیان می‌توانند از طریق سایتhttps://icelet۲۰۱۸.ut.ac.ir/ ثبت‌نام کنند کنفرانس اصلی در روزهای ۱۳ و۱۴ اسفند در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

وی همچنین درباره سخنرانان کلیدی این کنفرانس گفت: یک سخنران از انگلستان و یک سخنران از مالزی تجربیات خود را درباره یادگیری الکترونیکی در این کنفرانس ارائه خواهند داد.

مهرتاش همچنین از برگزاری دو جشنواره طرح درس و تولید محتوای الکترونیکی و جشنواره موسسات آموزش الکترونیکی در روزهای برگزاری کنفرانس خبر داد و گفت: همچنین نمایشگاه جانبی با حضور موسسات آموزشی و شرکت‌های سرمایه‌گذار در حوزه آموزش الکترونیکی برگزار خواهد شد.

وی حامیان کنفرانس را دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه علمی کاربردی پست و مخابرات، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC و دانشگاه علامه و تعدادی دیگر از موسسات دولتی و غیر دولتی دیگر خبر داد.

در ادامه محمد علی جعفری معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: در این کنفرانس اتفاق خاصی رخ داده و آنهم برگزاری استارتاپ ویکند است که با همکاری پارک علم وفناوری برگزار می شود و ما در این ۳ روز برگزاری ایده ها را بررسی کرده و افراد را در تیم های یکدست قرار خواهیم داد و بنا داریم حدود ۱۲ ایده را به طور کامل در این رویداد حمایت کنیم و در نهایت به سه تیم برگزیده جوایز نقدی داده می‌شود که به تیم اول ده میلیون تومان ،به تیم دوم هفت میلیون تومان و به تیم سوم پنج میلیون تومان تعلق خواهد گرفت.

وی در ادامه افزود: همچنین سه تیم برگزیده می‌توانند از حمایت‌های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برخوردار شوند تا از طریق این پارک بتوانند تیم‌های اصلی خود را تشکیل دهند که این حمایت ها از اختصاص میز تحقیق و فضاهای کاری تا حمایت های مالی خواهد بود.

جعفری افزود: هر کسی که در زمینه آموزش الکترونیکی ایده دارد می‌تواند از طریق سایت کنفرانس ایده خود را ثبت کند، این ایده‌ها داوری خواهند شد و تعدادی از آنها انتخاب می‌شوند و در قالب تیم‌ها این ایده‌ها پخته‌تر خواهند شد.

 علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر. می توانند به سایت. https://icelet۲۰۱۸.ut.ac.ir/ مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۸۹۸۱۸۷۳ تماس حاصل فرمایند.
کد مطلب: 14924