رئیس اداره کل سازمان و روشهای بانک مسکن اعلام کرد؛
جزییات جایزه خوش حسابی بانک مسکن به مشتریان
بانک مسکن جزییات پرداخت جایزه خوش حسابی به آن دسته از مشتریان و تسهیلات گیرندگان این بانک که اقدام به پرداخت زودتر از موعد اقساط خود میکنند،را اعلام کرد.
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۱۸
بانک مسکن جزییات پرداخت جایزه خوش حسابی به آن دسته از مشتریان و تسهیلات گیرندگان این بانک که اقدام به پرداخت زودتر از موعد اقساط خود میکنند،را اعلام کرد.
به گزارش تحریرنو ؛ بر مبنای دستورالعمل تخصیص و پرداخت جایزه خوش حسابی،اختصاص این جایزه به اقساط پرداختی پیش از موعد گیرندگان تسهیلات، از ابتدای سال ۸۳ و بر اساس مصوبه هیأت مدیره بانک مسکن ابلاغ و در این بانک اجرایی شده است.
رئیس اداره کل سازمان و روشهای بانک مسکن در توضیح جزییات مربوط به نحوه و میزان پرداخت جوایز خوش حسابی بانک مسکن به مشتریان و تسهیلات گیرندگان این بانک گفت: پرداخت جایزه خوش حسابی به مشتریان بانک مسکن یکی از تمایزات این بانک نسبت به سایر بانکها است که از سال ۸۳ به آن دسته از تسهیلات گیرندگان که نسبت به پرداخت زودتر از موعد اقساط خود اقدام میکنند، تعلق میگیرد.
محمود یوسفی افزود: بر مبنای دستورالعمل پرداخت جایزه خوش حسابی به این گروه از مشتریان بانک مسکن،جوایز خوش حسابی در پایان هر سال و به ازای تعداد روزهایی که در طول یکسال تسهیلات گیرنده اقدام به پرداخت زودتر از موعد اقساط تسهیلات خود کرده است با نرخی معادل ۲ درصد پایینتر از نرخ سود تسهیلات دریافت شده و نسبت به رقم اصل مبلغ اقساط، محاسبه و به حساب تسهیلات متقاضی واریز می شود.به این معنی که به عنوان مثال اگر فردی تسهیلات مسکن با نرخ سود ۱۸ درصد دریافت کرده باشد جوایز خوش حسابی با نرخ ۱۶ درصد به حساب بدهی(حساب تسهیلات) فرد واریز می شود.
به این معنا که با واریز جایزه خوش حسابی محاسبه شده به حساب تسهیلات مشتریان،به همان میزان، از مانده اصل بدهی متقاضی از تسهیلات دریافت شده، کم میشود.
یوسفی گفت: این در حالی است که به تسهیلات گیرندگانی که نسبت به پرداخت زودتر از موعد بیش از ۷ قسط خود اقدام کنند،"تخفیف سود" نیز تخصیص می یابد؛ این در حالی است که جایزه خوش حسابی بر مبنای رقم اصل تسهیلات و با محاسبه تعداد روزهایی که تسهیلات گیرنده اقدام به پرداخت زودتر از موعد اقساط خود کرده است با نرخی معادل ۲ درصد پایینتر از نرخ سود تسهیلات دریافت شده در پایان هر سال به صورت سیستمی محاسبه و به حساب بدهی تسهیلات گیرندگان واریز میشود.