تخریب ۱۸ ساخت و ساز غیرمجاز در حریم منطقه ۲۲
شهردار منطقه ۲۲ گفت: طی دو سال گذشته در خصوص برخورد،ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم اقدام به تخریب ۱۸ مورد در محورهای سولقان و جاده وردیج مربوط به املاک دارای تخلف که دارای رای قطعی ماده صد و دستور قضایی بوده و فرآیندهای قانونی آن طی شده بود نموده است.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۳۷
شهردار منطقه ۲۲ گفت: طی دو سال گذشته در خصوص برخورد،ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم اقدام به تخریب ۱۸ مورد در محورهای سولقان و جاده وردیج مربوط به املاک دارای تخلف که دارای رای قطعی ماده صد و دستور قضایی بوده و فرآیندهای قانونی آن طی شده بود نموده است.
به گزارش تحریرنو، مولایی شهردار منطقه با اشاره به اقدامات عمرانی انجام شده در روستاهای حریم منطقه خاطرنشان کرد: طبق قوانین موضوعه که مهمترین قانون آن تعاریف محدوده و حریم شهر،شهرک و نحوه تعیین آنها مصوب سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی،نظارت و کنترل در حریم از وظایف شهرداری می باشد و در این خصوص شهرداری تهران مکلف است ابنیه و تاسیساتی را که بدون پروانه ساختمانی در محدوده حریم احداث می شود، جلوگیری و در صورت لزوم اقدامات قانونی برای رفع اثر آن صورت می گیرد. شهرداری منطقه ۲۲، در روستاهای واقع در حریم اقدام به احداث پروژه های عمرانی از قبیل احداث معبر، جدولکاری، احداث دیوار قبرستان، احداث مخزن آب شرب در روستای وردیج و واریش،احداث حسینیه سنگان و کمک به مساجد روستاهادر قالب کمک های مالی بوده است.
وی با اشاره به مشکلات و موانع در محدوده حریم های منطقه خاطرنشان کرد: مهمترین مشکل و مانع در محدوده حریم مربوط به متخلفین و متصرفان حریم است که مبادرت به تصرف غیرقانونی،دیوارکشی،احداث بنای غیرمجاز می نماید که البته توسط مامورین شهرداری و حریم بان که به صورت شبانه روزی حریم را کنترل می نمایند مورد شناسایی و رفع خلاف می گردد.حفظ محیط زیست و منابع طبیعی یکی از مواردیست که لازمست از طرف ساکنین حریم و دهیاران مورد توجه جدی قرار گیرد.از ریختن و تخلیه هرگونه زباله یا نخاله در حاشیه جاده و رودخانه ممانعت به عمل آمده تا محیط زیست سالم و خوبی داشته باشیم.
مولایی اظهار کرد: تعاملات، مساعدت و همکاری ما با دهیاران و شورای اسلامی روستاها تا حدی است که در توان و اختیارات شهرداری است. ضمن اینکه دهیاران زیرمجموعه بخشداری هستند و شهرداری منطقه تا به امروز از مساعدت و کمک به دهیاری ها تا جایی که توانسته در حد توان و اختیارات قانونی خود دریغ نکرده اما بعضا دهیاران توقعاتی دارند که در حیطه و اختیارات شهرداری نمی باشد. حریم روستاها و روستاها متولیان دیگری نیز دارند. از قبیل بخشداری،بنیاد مسکن، شهرسازی،منابع طبیعی،اداره کشاورزی و ... چون دسترسی به مدیران فوق خیلی با سختی و یا بعضا غیر ممکن می باشد لذا دهیاران تمام مراجعات و خواسته های از شهرداری مطالبه می می شود آن هم به علت این است که دسترسی به شهرداران مناطق بسیار سهل تر از دیگر مسئولان می باشد.