با مشارکت مدیریت شهری و سازمان های مسئول؛
معضلات ۳ دهه راسته بنکدارها در محله انبار نفت رفع می شوند
شهردار منطقه ۱۱ تهران از برنامه ریزی برای رفع مشکلات ۳ دهه راسته بنکدارها در محله انبار نفت با مشارکت نیروی انتظامی، کلانتری، راهور، دادستانی، اتحادیه صنف، کسبه و ساکنین محله خبر داد.
تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۵۱
 
معضلات ۳ دهه راسته بنکدارها در محله انبار نفت رفع می شوند
 
شهردار منطقه ۱۱ تهران از برنامه ریزی برای رفع مشکلات ۳ دهه راسته بنکدارها در محله انبار نفت با مشارکت نیروی انتظامی، کلانتری، راهور، دادستانی، اتحادیه صنف، کسبه و ساکنین محله خبر داد.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، نصراله آبادیان با اشاره به معضل انضباط اجتماعی و شهری در محله انبار نفت گفت: این مشکل بیش از ۳ دهه است که با توجه به وجود صنف بنکداری و بورس این صنف در خیابان انبار نفت ایجاد شده است.

شهردار منطقه ۱۱ افزود: برای ارتقای وضع موجود سعی کردیم در حوزه فرا دست محله اقداماتی انجام دهیم که در کیفیت زندگی و خدمات رسانی به مردم اثر گذار باشد که از جمله آن ها ساخت بوستان ۷ هکتاری در اراضی انبار نفت بود که علی رغم قرار گرفتن در پهنه تجارت، تبدیل به پارک و فضای تفریحی شده است.

آبادیان همچنین به اقداماتی که در حوزه زیر ساخت از جمله مترو و توسعه حمل و نقل عمومی در بخش مرکزی شهر تهران انجام شده است اشاره کرد و ادامه داد: وجود بیش از ۲۵۰ فروشگاه در محله انبار نفت و عدم وجود سرانه های پشتیبان، شب مردگی، عدم کشش گذرها با توجه به حجم بالای تردد، سد معبر و ... باید در یک طرح موضوعی- موضعی بررسی شوند تا در افق مد نظر به آن برسیم.

وی خاطر نشان کرد با برنامه ریزی های انجام شده طی اقدامات کوتاه مدت، میان مدت و طولانی مدت مشکلات محله انبار نفت مرتفع خواهند شد.

مشکلات سد معبر اصناف، تخلیه بار، ترافیک سنگین ناشی از توقف ماشین های حمل بار، عدم رعایت حریم پیاده رو، توقف وانت ها در خیابان، تبدیل املاک مسکونی به انبار تجاری، تغییر بافت و تهدید امنیتی و اخلاقی ، وجود معتادین و کارتن خواب های پر خطر از مهم ترین معضلات شهری و اجتماعی محله انبار نفت است که کسبه، ساکنین، مدیران و مسئولان را برای حل و رفع مشکلات دور میز شهرداری منطقه ۱۱ تهران جمع کرد.

بر اساس این گزارش ۲۵۶ واحد کسبی در محله انبار نفت فعالیت می کنند که ۱۶۰ واحد در حوزه مواد غذایی فعال هستند و با بررسی های انجام شده ۵۵ محل در انتظار اجرای رای ماده ۱۰۰ هستند.

این نشست با بررسی راهکارها و پیشنهادهای مطرح شده از جمله اعمال قانون توسط راهور، ساخت پارکینگ طبقاتی، تولید پروژه های سرمایه گذاری، آمایش بار و کالای محله انبار نفت، استقرار نیروهای شهرداری، راهور، شهربان و معبربان در محل ، تنظیم نامه مشترک بین شهرداری واتحادیه به اصناف مستقر در محل، ایجاد چند مکان برای تخلیه بار و کالا، نصب تابلوهای هشدار دهنده راهنمایی و رانندگی در طول خیابان، تعیین چند محل برای پارک عمومی، برخورد با افرادی که مغایر با ضوابط معماری و شهرسازی تغییر کاربری داده اند، تعیین ۲ مکان برای پارک موتور سیکلت وانجام مطالعات موضوعی – موضعی با محوریت تداخل بافت مسکونی و تجاری به پایان رسید.
کد مطلب: 14584