نمايش آثار عكاس ایرانی در موزهی شارجه
نمایشگاهی از آثار ۳۰ عكاس ۲۶ كشور اسلامی آسيايی بهمدت يکماه در شارجه برپاست که در این نمایشگاه مجموعه آثار بهنام صدیقی عکاس ایرانی نیزبه نمایش درآمدهاست.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۳۵
نمایشگاهی از آثار ۳۰ عكاس ۲۶ كشور اسلامی آسيايی بهمدت يکماه در شارجه برپاست که در این نمایشگاه مجموعه آثار بهنام صدیقی عکاس ایرانی نیزبه نمایش درآمدهاست.
تحریرنو: نمايشگاه "من و ديگری" بهمناسبت انتخاب شارجه يكی از شهرهای امارات بهعنوان پايتخت فرهنگ و اسلامی در سال ۲۰۱۴ با دعوت از ۳۰ عكاس از ۲۶ كشور اسلامی آسيايی بهمدت يکماه در حال برگزاری است.
در اين نمايشگاه مجموعه آثار بهنام صديقی عكاس ساروی با عنوان "تعطيلات" بهنمایش درآمدهاست.
بهنام صديقی دورهی فيلمسازی بلندمدت را در انجمن سينمای جوانان ساری در سال ۱۳۷۶ گذرانده و كارشناسی عكاسی خود را از دانشكدهی هنرهای زيبای تهران دریافت كردهاست. وی مدتها بهعنوان مدرس عكاسی دفتر ساری به آموزش هنرجويان مشغول بود و هم اكنون تعداد بسيار زيادی از رتبههای ملی و جهانی را در پروندهی كاری خود ثبت كردهاست.
اين عكاس جوان در سال گذشته بهعنوان عكاس برتر هنرهای معاصر جهان در انگلستان شناختهشد.
به گفته برگزاركنندگان، اين نمايشگاه ويژه عكاسان مسلماني است كه گستره سكونت و كارشان از كرانه هاي مديترانه تا بلنديهاي آسياي مركزي و از ساحل خليج فارس تا آسياي جنوب شرقي پراكنده است.
در اين نمايشگاه ۱۹۷ عكس با سوژههای مختلفی همچون چشمانداز، بررسی معماری شهری و موضوعات مرتبط با جوامع مسلماننشين آسيايی روی ديوار رفتهاست.
هدف از ارائهی اين نمايشگاه، نمايش آثار عكاسانی است كه آثارشان تاثير بصری قدرتمندی داشتهباشد و كسانی را كه تنها برای تماشای آثار هنری به نمايشگاه میآيند بهخود جذب كند.
برپايی نمايشگاه "من و ديگری" با حمايت شيخ سلطان بن محمد القاسمی حاكم شارجه و عضو ارشد شورای حكومتی امارات متحده عربی در محل موزهی هنر شارجه بهعنوان يكی از بزرگترين مجموعههای نمايشگاهی كشور امارات، برپا شدهاست.
اين موزه در سال ۲۰۰۶ ميلادی تاسيس شده و شامل مجموعهای از ۱۶ موزهی مختلف میشود كه معرفی هنر، تمدن و فرهنگ اسلامی در گرايشهای گوناگون را مورد نظر دارد.