صدوقی در مجمع همراه اول اعلام کرد؛
تقسیم سود ۷هزار ریالی برای هر سهم همراه اول
در مجمع عمومی عادی سالیانه همراه اول از بین سه پیشنهاد برای تخصیص سود سالانه به سهامداران که شامل ۸۰ درصد، ۹۸ درصد و ۱۰۰ درصد EPS بود، تخصیص سود ۹۸ درصدی معادل ۷۰۰ تومان بابت هر سهم رای آورد.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۳۸
 
تقسیم سود ۷هزار ریالی برای هر سهم همراه اول
 
در مجمع عمومی عادی سالیانه همراه اول از بین سه پیشنهاد برای تخصیص سود سالانه به سهامداران که شامل ۸۰ درصد، ۹۸ درصد و ۱۰۰ درصد EPS بود، تخصیص سود ۹۸ درصدی معادل ۷۰۰ تومان بابت هر سهم رای آورد.

به گزارش تحریرنو ؛ امروز در سالن خلیج فارس پژوهشکده نیرو مجمع عمومی عادی سالیانه و مجمع فوق‌العاده همراه اول برگزار شد و طی آن سود تخصیصی به سهامداران این شرکت معادل ۷۰۰ تومان رای آورد.

گفتنی است که سود هر سهم شرکت ارتباطات سیار ایران با توجه به صورت سود و زیان تلفیقی این شرکت منتهی به ۳۰ اسفندماه سال ۱۳۹۵، ۷۱۶ تومان و ۴ ریال بود که ۷۰۰ تومان آن به عنوان سود توزیع شده بین سهامداران تصویب شد.

در این مجمع که با ۹۴.۷۶ درصد از مالکان سهام رسمیت پیدا کرد، پس از قرائت دستور جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه، وحید صدوقی - مدیرعامل همراه اول - به توضیح عملکرد این شرکت برای سهامداران پرداخت.

او در بخشی از صحبت‌های خود گفت: سال گذشته که سال اقدام و عمل نام گرفت، سال خوبی برای ما بود و امیدواریم بتوانیم به اهداف نام‌گذاری شده در امسال هم دست پیدا کنیم. ما توانستیم برنامه پنج ساله همراه اول را طی یک سال عملیاتی کنیم.

وی ادامه داد: ما یک برنامه پنج ساله تدوین کردیم که آن برنامه از سال ۱۳۹۱ شروع شد و تا سال ۱۳۹۵ ادامه یافت. در پی این پنج سال ۱۰ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در همراه اول سرمایه‌گذاری شد. من ۱۱ سال است که در این شرکت هستم اما سال ۱۳۹۵ از دیدگاه من بهترین سال بود.

صدوقی ادامه داد: با توجه به آمارهایی که سال قبل توسط وزارت ارتباطات اعلام شد، توانستیم دو درصد بیش از گذشته سهم بازارمان را افزایش دهیم و در ماه به ۴.۵ میلیون نفر پاسخگویی داشتیم.

وی درباره سیم‌کارت‌های واگذار شده در سال ۱۳۹۵ گفت: در سال گذشته ۱۲ میلیون و ۴۰۰ هزار سیم‌کارت به مشترکان واگذار شد، در حالی که میانگین سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۵ به عدد ۷ میلیون و ۷۴۰ هزار سیم‌کارت می‌رسید.

مدیرعامل همراه اول در پاسخ به یکی از سهامداران که درباره مسدود شدن تماس تلفنی تلگرام سوال کرد و گفت آیا این موضوع در سود شرکت تاثیری داشته اظهار کرد: وقتی تلگرام، تماس تلفنی‌اش را راه‌اندازی کرد، منافع ملی می‌طلبید که این سیستم در ایران راه‌اندازی نشود.

صدوقی در پاسخ به سهامداری که درباره درآمد همراه اول از مقدار تماس تلفنی پرسید و گفت آیا همراه اول برنامه‌ای دارد تا درآمدش را از طریق دیتا افزایش دهد، تصریح کرد: درآمد عمده همراه اول از طریق تماس‌های تلفنی بوده است ولی اکنون دارد جای خود را به موضوعاتی مثل دیتا می‌دهد. ما در سال‌های گذشته در بخش دیتا زیان داشتیم ولی در سال ۱۳۹۵ در این بخش به پنج درصد سود دست یافتیم که نکته مثبتی است. چرا که در سال ۱۳۹۴ از این مکان ۲۷- درصد زیان داشتیم.

وی در پاسخ به سوال سهامداری درباره راه‌اندازی LTE در همراه اول و عملکرد این شرکت درباره این موضوع گفت: رقیب ما در سال ۱۳۹۳ LTE را راه‌اندازی کرد ولی ما آن را در سال گذشته در محدوده زمانی شش ماهه راه‌اندازی کردیم.

در بخشی از این مجمع گزارش حسابرس برای سهامداران خوانده شد که در بندی از آن نوشته بود به نظر سازمان حسابرسی صورت‌های مالی همراه اول منتهی به ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ جریان‌های نقدی این شرکت را از تمام جنبه‌های بااهمیت به نحو مطلوب نشان می‌دهد اما در بندی دیگر آمده بود که در افشای صورت‌های مالی حسابرسی نشده دو شرکت فرعی و حسابرسی شده یک شرکت اصلی تعلل شده است که در این مورد ناظر مجمع گفت: دو تا از شرکت‌های ما در این مورد آگاهی لازم را نداشتند و کوتاهی از جانب ما بوده است.

صدوقی در ادامه درباره افزایش سرمایه شرکت نیز گفت: سرمایه از ۴۰۰۰ میلیارد ریال به ۱۲۰۰۰ میلیارد ریال قرار است افزایش یابد که موضوع از محل مطالبات سهامداران و آورده‌های نقدی انجام خواهد شد.

بعد از پایان یافتن مجمع عمومی عادی سالیانه مجمع فوق‌العاده این شرکت در مدت زمان کوتاهی برگزار شد و دستور جلسه آن انتخاب اعضای هیات مدیره بود. سابقا دو عضو هیات مدیره نمایندگان حقوقی شرکت‌های مخابرات استان تهران و شرکت مخابرات استان اصفهان بودند که آن دو شرکت ادغام شدند.

جلسه مجمع فوق‌العاده با ۹۵.۱۵ درصد حاضرین رسمیت گرفت و در آن جلسه جایگزینی دو عضو حقوقی جدید هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران را که ادامه مدیریت قبل خواهد بود به رای گذاشته شد. طی این رای‌گیری شرکت مدیریت همراه مخابرات ایران که صد در صد سهامش را مخابرات ایران دارد، جایگزین شرکت مخابرات استان تهران و شرکت کاراشاپ جایگزین مخابرات استان اصفهان شد.
کد مطلب: 11506