مراقب این قارچ خطرناک در آجیل شب عید باشید
آجیل مادهای سرشار از پروتئین و کالری است و به نوبه خود محصول مفیدی برای بدن محسوب میشود. البته این در صورتی است که به آن نمک و مواد افزودنی اضافه نشده باشد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۰۵
آجیل مادهای سرشار از پروتئین و کالری است و به نوبه خود محصول مفیدی برای بدن محسوب میشود. البته این در صورتی است که به آن نمک و مواد افزودنی اضافه نشده باشد.
به گزارش تحریرنو، فرهاد وحید دکترای تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگویی در خصوص آجیل شب عید بیان کرد: از آنجایی که آجیل مستعد رشد انواع قارچ و باکتریها است و بخصوص قارچی به نام آفلاتوکسین است بنابراین افراد باید حتما از مغازه و شرکتهای معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت نسبت به خرید آجیل شب عید خود اقدام کنند.
وحید تصریح کرد: تولید این سم در آجیل و خشکبار، بویژه پسته که در پوسته قرار دارد، در صورت عدم رعایت نکات لازم و مناسب نگهداری بسیار سریع و ظرف یک هفته تا ۱۰ روز صورت میگیرد.
گفتنی است، نگهداری صحیح آجیل و خشکبار و خرید آجیل نو از مواردی است که مردم باید در آستانه سال جدید و افزایش مصرف آجیل به آن توجه کنند زیرا نگهداری نادرست این اقلام میتواند باعث تولید سم آفلاتوکسین، به عنوان عامل سرطان زا منجر شود.