سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران ۶ ساله شد
سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران با حضور جمعی از مسئولان سازمان زیباسازی شهر تهران و هنرمندان ایرانی و خارجی، ششمین سال برگزاری خود را جشن گرفت.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۱۳
سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران صبح امروز، ۲۳ شهریور با حضور جمعی از مسئولان سازمان زیباسازی شهر تهران و هنرمندان ایرانی و خارجی، ششمین سال برگزاری خود را در برج میلاد جشن گرفت.
تحریرنو: ششمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران صبح امروز با حضور مسئولان سازمان زیباسازی شهر تهران و جمعی از هنرمندانی ایرانی و خارجی در برج میلاد آغاز بهکار کرد.
جمال کامیاب رئیس سازمان زیباسازی شهر تهران نخستین سخنران این مراسم بود که در سخنانش از سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران بهعنوان یک مهمانی بزرگ یاد کرد و گفت: این مهمانی بزرگ فضایی را برای گفتوگو و تعامل هنرمندان ایرانی وخارجی فراهم میکند.
او با اشاره به استمرار برگزاری این سمپوزیوم و دوسالانهی مجسمههای شهری از این دو رویداد بهعنوان برنامههای هنری جریانساز در کشور یاد کرد و افزود: امروز نمونههایی از برگزاری سمپوزیومهای مجسمهسازی را در دیگر شهرهای کشور و همچنین از سوی بخش خصوصی شاهد هستیم.
امکان نقد آثار هنرمندان در این سمپوزیوم از دیگر ویژگیهایی بود که کامیاب به آن اشاره و ابراز امیدواری کرد که برگزاری این سمپوزیوم درک درستی از مفهوم زمان، مکان و معاصر بودن را بهما بدهد تا شاهد فضای نشاط و تحرک بیشتری در فضای شهرهای خود باشیم.
عبداللهی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران سخنران بعدی این مراسم بود که به ماموریتهای سازمان زیباسازی در زمینهی فرهنگ و هنر اشاره کرد. او با بیان اینکه هنر هم در فرهنگ ما و هم در دین اسلام مورد توجه خاص و ویژهای بودهاست، گفت: هنر مجسمهسازی بیش از یکقرن در شهر تهران قدمت دارد و هنری است که میتواند هویت ملی و دینی یک کشور را بسازد بههمین دلیل در سازمان زیباسازی به این هنر توجه ویژهای شدهاست.
سیدمجتبی موسوی دبیر ششمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران نیز با اشاره بهدنبالکردن سیاستهای کلان شهرداری تهران در قالب برنامههای سمپوزیوم مجسمهسازی تهران گفت: برای برگزاری ششمین سمپوزیوم بینالمللی مجسمهسازی تهران فعالیت خود را از یکسال پیش آغاز کردیم و از حضور استادان بزرگ هنر مجسمهسازی ایران از جمله سعید شهلاپور، حسامیان و... در کنار اعضای شورای سیاستگذاری و هیئتداوران استفاده کردیم.
وی حضور استادان پیشکسوت را در کنار هنرمندانی که حضور دراین سمپوزیومها را تجربه کردهاند از نقاط قوت این سمپوزیوم دانست و با اشاره به انتخاب سختگیرانهی آثار این دوره توضیح داد: در این دوره ۱۷۳ نفر از ۱۶۳ کشور دنیا آثارشان را به دبیرخانهی این سمپوزیوم ارائه کردند که در میان آنها ۷۵ هنرمند ایرانی در بخش اصلی، ۴۳ دانشجو در بخش دانشجویی و ۵۰ دانشجو در بخش دستیاری این دوره ثبتنام کردند.
در پایان این مراسم بهصورت نمادین کلنگ آغاز این سمپوزیوم را جمال کامیاب، رئیس سازمان زیباسازی و عباس مشهدیزاده، هنرمند نقاش و مجسمهساز بر سنگهای آمادهی تبدیل به آثار حجمی زدند.