بر اساس مطالعهی جدید محققان؛
زعفران عامل محافظ در مقابل سرطان کبد
طبق یک مطالعهی جدید، زعفران بسیار برای سلامت کبد مفید است.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۵۷
طبق یک مطالعهی جدید، زعفران بسیار برای سلامت کبد مفید است.
به گزارش تحریرنو، زعفران دارای مزایای زیادی برای سلامت بوده که یکی از آنها، محافظت بدن در مقابل سرطان کبد است.
طبق یافتهی محققان دانشگاه امارات، بیومولکول موجود در این ادویهی طلایی برای سلامت کبد مفید است. "کروسین" موجود در زعفران میتواند محافظ خوبی در مقابل نوع کشندهی سرطان کبد باشد.
دکتر آمر امین، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره میگوید: هدف این مطالعه بررسی عملکرد شیمیایی بیومولکول اصلی زعفران موسوم به کروسین در مقابله با سرطان کبد ایجاد شده در موشها بود. در این مطالعه مکانیسمهای این ماده و تاثیرات ضدتوموری آن مورد پژوهش واقع شد.
این تیم، تاثیر ضدسرطانی کروسین را بر روی مدلهای آزمایشی تولید سرطان کبد از طریق مطالعه فعالیتهای ضداکسایشی و ضدالتهابی کروسین در محیط آزمایشگاه مورد پژوهش قرار داد و به این یافته دست یافت.