با حضور"محمد اخباری"و "علیرضا جزینی" صورت گرفت؛
امضاء تفاهم‌نامه دانشگاه علمی کاربردی و ستاد مبارزه با مواد مخدر
تفاهم‌نامه همکاری‌‌های مشترک بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و ستاد مبارزه با مواد مخدرعصر امروزبا حضور"محمد اخباری" رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی "علیرضا جزینی" قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر به امضاء رسید.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۰۱
 
امضاء تفاهم‌نامه دانشگاه علمی کاربردی و ستاد مبارزه با مواد مخدر
 
تفاهم‌نامه همکاری‌‌های مشترک بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و ستاد مبارزه با مواد مخدرعصر امروزبا حضور"محمد اخباری" رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی "علیرضا جزینی" قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر به امضاء رسید.

به گزارش خبرنگارتحریرنو ، نشست خبری انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌‌های مشترک بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و ستاد مبارزه با مواد مخدر عصر امروز با حضور"محمد اخباری" رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی "علیرضا جزینی" قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدرو اصحاب رسانه در دانشگاه جامعه علمی کاربردی برگزار شد.

درابتدای این نشست خبری" محمد اخباری" رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهارداشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی همکاری وسیعی در زمینه مبارزه با مواد مخدر دارد و با امضای این تفاهم‌نامه سعی در گسترش ظرفیت‌های علمی و مهارتی برای از بین بردن این بلای خانمان سوز در داخل کشور دارد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: با امضای این تفاهم‌نامه قدم‌های موثری در زمینه کاهش مصرف مواد مخدر داشته و این دانشگاه با اصناف و مراکز مدیریت صنعتی و همچنین مراکز فنی و حرفه‌ای سعی در کاهش مصرف مواد مخدر و پیشگیری از آن در بین جوانان دارد.

دکتر اخباری عنوان داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی کل کشور را پوشش می‌دهد و این دانشگاه در تلاش است با نهادهایی که می‌توانند در حوزه‌های علمی، امور اجتماعی و امور فرهنگی جامعه فعالیت کنند همکاری داشته باشد.

وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه مذکور، گفت: این تفاهم‌نامه برای استفاده از ظرفیت‌های پیشگیری از مصرف موادمخدر است و امیدواریم زمینه‌های همکاری را گسترش داده و قدم‌های موثری در این راه برداشته شود.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه با اشاره به دوره‌های پودمانی و ترمیک این دانشگاه، گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه تقاضامحور است و ستاد مبارزه با موادمخدر در صورت تمایل می‌تواند درخواست برگزاری دوره‌های پودمانی و ترمیک در این دانشگاه را بدهد.

علیرضا جزینی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدردر ادامه این مراسم اظهارداشت: کشورمان پرچم‌دار مبارزه با مواد مخدر بوده و ۸۵ درصد از مواد تولیدی از سوی مأمورین ستاد مبارزه با مواد مخدر کشف می‌شود.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدرابرازداشت:از اول انقلاب تاکنون ۳ هزار و ۷۷۰ شهید و ۱۲ هزار نفر از مأموران نیروی انتظامی در راه مبارزه با مواد مخدر مجروح شدند.

وی درخصوص کشف ۷۰ تن مواد مخدر در سال ۹۵ افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر تلاش جدی برای جلوگیری از ورود مواد مخدر به داخل کشور دارد و این مسئله یکی از سیاست‌های کلان این سازمان محسوب می‌شود و محیط‌ های آموزشی برای ستاد مبارزه با مواد مخدر از اهمیت ویژه‌ای برخوردرا است زیرا این محیط ها قابلیت استفاده از مواد مخدر را دارا هستند.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدراضافه کرد: برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر در دانشگاه‌ها با وزارت علوم تفاهم نامه‌ای امضا شده است که در این همکاری قرار است دو واحد درسی تحت عنوان مهارت‌های زندگی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه‌ها ارائه شود.

وی افزود: عدم آگاهی جامعه از موضوع مصرف مواد صنعتی و روانگردان سبب افزایش مصرف مواد مخدر می‌شود که با این واحد درسی آموزش پیشگیری از مواد مخدر و خطرات ناشی از آن به دانشجویان داده می‌شود.

جزینی تاکید کرد: شورای گسترش رشته پیشگیری از اعتیاد را به تصویب رسانده است و دانشجویان مقاطع کارشناسی و ارشد در سال تحصیلی آینده در این رشته می‌تواند تحصیل کنند و ما انتظار داریم که دانشگاه‌ها به صورت عملی در زمینه کاهش مصرف مواد مخدر با این ستاد همکاری کنند.

وی یادآور شد: امروزه ۱۵ دانشگاه تحت نظارت وزارت علوم تفاهم نامه‌ای را در جهت کاهش مصرف مواد مخدر به امضا رساندند تا آمار استعمال مواد مخدر در بین جوانان و دانشجویان کاهش یابد و ستاد مبارزه با مواد مخدر فیلم‌های آموزشی بسیاری در جهت پیشگیری از مصرف مواد مخدر تدوین کرده و آنها را در اختیار محیط‌های آموزشی و آموزش و پرورش قرار داده است و در برنامه ششم باید سالی ۵ درصد کاهش مصرف مواد مخدر داشته باشیم که هم‌اکنون قبل از برنامه ششم خوشبختانه ۲۵ درصد جوانان مصرف مواد مخدر را کنار گذاشته‌اند.

جزینی در خصوص آموزش دانش‌آموزان و دانشجویان جهت پیشگیری از مصرف مواد مخدر اظهار داشت: آموزش زوجین جوان در سال اول دانشگاه با همکاری وزارت علوم از برنامه‌های اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر محسوب می‌شود و ستاد مبارزه با مواد مخدر با همکاری وزارت علوم طرح همیاران سلامت را تحت عنوان NGOهای دانشجویی فعال کرده و در راستای همین طرح منابع آن از طریق اتاق فکر تولید تأمین می‌شود.

وی درپایان گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر از پایان‌نامه‌های مقاطع ارشد و دکتری تا سقف چهل میلیون ریال حمایت مالی می‌کند و از همه دستگاه‌ها می‌خواهد در کنار همایش‌ها و برنامه‌هایشان وقتی را برای برگزاری نمایشگاه پیشگیری از مواد مخدر به این ستاد اختصاص دهند تا شاهد تاثیرگزاری باشند.
کد مطلب: 5449