در نشست "طعم شیرین خیال" مطرح شد:
تبریزی: فیلم را برای مخاطب عام ساختم
کمال تبریزی گفت: من فکر می‌کنم مهم‌ترین مخاطبان این فیلم مردم عادی هستند. شاید خیلی از مردم‌هایی که نسبت به محیط‌‌ زیست آگاهی دارند به آن احترام می‌گذارند و موارد آن را رعایت می‌کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۰
 
تبریزی: فیلم را برای مخاطب عام ساختم
 
کمال تبریزی گفت: من فکر می‌کنم مهم‌ترین مخاطبان این فیلم مردم عادی هستند. شاید خیلی از آدم‌هایی که نسبت به محیط‌‌ زیست آگاهی دارند به آن احترام می‌گذارند و موارد آن‌را رعایت می‌کنند.

تحریرنو: نشست فیلم "طعم شیرین خیال" با حضور کمال تبریزی (کارگردان)، محمدعلی حسین‌نژاد (تهیه‌کننده)، مسعود سخاوت‌دوست (آهنگ‌ساز)، علی تبریزی (فیلم‌بردار)، علیرضا علویان (صداگذار)، فرهاد یوسفی (جلوه‌های ویژه) و نازنین بیاتی (بازیگر) برگزار شد.

کمال تبریزی در ابتدای این نشست گفت: چیزی‌که در فیلم روی آن تاکید می‌شود این نکته است که چیزهای خوب در کشور را فقط می‌توانید در خیال‌مان ببینید و حالا باید همه دست‌به‌دست هم بدهیم تا این خیال‌ها را تبدیل به واقعیت کنیم.

وی افزود: اگر این خیال‌ها را از خودمان بگیریم امکان ادامه‌ی حیات نخواهیم داشت. آن چیزی‌که در فیلم می‌بینیم این است که مردمان کشورهای جهان سوم در خیال زندگی می‌کنند و در تلاش‌اند تا خیال‌های‌شان را به واقعیت تبدیل کنند. من در چند سینمای مردمی فیلم را در کنار مردم دیدم و به‌نظرم بازخوردهای آن‌ها خیلی امیدوارکننده بود.

نازنین بیاتی، بازیگر این فیلم در ادامه این نشست گفت: من همیشه سعی کردم که در نقشی کلیشه نشوم دوست دارم خودم را در نقش‌های متفاوت محک بزنم.

کمال تبریزی در خصوص جامعه‌ی مخاطبان این فیلم گفت: من فکر می‌کنم مهم‌ترین مخاطبان این فیلم مردم عادی هستند شاید خیلی از مردم‌هایی که نسبت به محیط‌ زیست آگاهی دارند به آن احترام می‌گذارند و موارد آن‌را رعایت می‌کنند، اما سیلی دیگر از افرادی که از این موضوع آگاهی ندارند می‌توانند با تماشای این فیلم اندکی اطلاع پیدا کنند و بدانند که آینده ممکن است خطرناک باشد.

تبریزی ادامه داد: فیلم را برای مخاطب عام ساختم و می‌‌خواستم همه‌ی ‌مردم کوچه و بازار بتوانند فیلم را درک کنند و با آن ارتباط بگیرند. امروز متاسفانه از نظر محیط‌ زیست شاهد صحنه‌های خوبی نیستیم و این موضوع ناراحت‌کننده است.

علی تبریزی، مدیر فیلم‌برداری فیلم "طعم شیرین خیال" در خصوص تکنیک فیلم‌برداری گفت: باید یک‌سری کارهای افکتی انجام می‌دادیم و من این موضوع را دوست نداشتم چرا که امکانات در‌خور توجهی در این زمینه نداریم اما چون فضای فیلم خیالی بود باید از کمیک‌موشن استفاده می‌کردیم تا کمی از فضای واقعی دور شویم.

مسعود سخاوت‌دوست، آهنگ‌ساز فیلم نیز در خصوص موسیقی مورد استفاده در این فیلم گفت: موضوع فیلم انرژی پاک و محیط‌ زیست بود که این موضوع دغدغه‌ی خودم هم است با توجه به موضوع‌های مختلف فیلم باید از گونه‌های مختلف موسیقی استفاده می‌کردیم به‌همین جهت در فیلم هم از موسیقی محلی استفاده شد و هم از موسیقی سمفونیک.

کمال تبریزی در ادامه‌ی این نشست در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که چرا با پیمان یزدانیان به مانند گذشته هم‌کاری نداشته‌اید گفت: من همیشه سعی می‌کنم در کارهایم با جوان‌ترها کارکنم و به‌همین دلیل خیلی از عوامل این فیلم از میان جوانان بوده‌اند درعین‌حال از ابتدایی که می‌خواستم کار را شروع کنم به این فکر کردم که بیش‌تر عوامل از خود شهر کرمان باشند.

دکتر حسین‌نژاد، تهیه‌کننده‌ی این فیلم در پاسخ به سوالی در خصوص چرایی استفاده از معماری‌های مدرن در فیلم گفت: در این فیلم برای همه‌ی موضوعات مشاوره داشتیم و در خصوص معماری هم این مشاوره صورت گرفت. ما نمی‌خواستیم به مخاطب این‌را القا کنیم که اگر می‌خواهید به طبیعت احترام بگذارید حتما باید به گذشته و عقب برگردید. می‌توان مدرن و شهری هم زندگی کرد و درعین‌حال به محیط‌ زیست هم احترام گذاشت.

کمال تبریزی در خصوص انتخاب بازیگران این فیلم گفت: من اگر امکانش می‌بود دلم می‌خواست همه‌ی بازیگران را از شهر کرمان انتخاب کنم اما ما نتوانستیم این‌کار را انجام دهیم و نیاز پیدا کردیم که از بازیگران حرفه‌ای‌تر استفاده کنیم. در این فیلم حتما باید شکل و شمایل بومی کرمان حفظ می‌شد و فکر می‌کنم بازیگران در این زمینه موفق عمل کردند.

تبریزی ادامه داد: زمانی‌که فیلم را می‌ساختم می‌دانستم که دارم موضوعی را مطرح می‌کنم که خیلی‌ها گوش‌شان را دراین‌باره بسته‌اند اگر حس شعاری بودن در فیلم احساس می‌شود به‌خاطر این است که دلم می‌خواست فریاد بزنم که ما داریم زمین را نابود می‌کنیم.

حسین‌نژاد در ادامه‌ی صحبت‌های تبریزی گفت: در این فیلم میزان زیادی از منابع مطالعاتی در خصوص انرژی پاک را مطالعه و بررسی کردیم اما ما نمی‌خواستیم اطلاعات تخصصی سنگین به مخاطبان بدهیم. قصد ما این بود که فقط ذهن مخاطب نسبت به محیط‌ زیست حساس شود.

کمال تبریزی در پایان این نشست در خصوص عدم حضور این فیلم در بخش آرای مردمی جشنواره‌ی فیلم فجر گفت: عدم حضور این فیلم در بخش آرای مردمی به‌خاطر اشتباهی بود که از طرف جشنواره اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: متاسفانه امسال در برگزاری جشنواره آشفتگی داریم. فیلم ما باید در بخش آرای مردمی جشنواره قرار می‌گرفت اما با سهل‌انگاری که صورت گرفت این اتفاق نیفتاد و دوستان خانه‌ی سینما تا روز چهارم این موضوع را اعلام کردند که فیلم در بخش آرای مردمی نیز اگر در روز اول این موضوع عنوان می‌شد می‌توانستیم کاری انجام دهیم اما وقتی روز چهارم این اتفاق می‌افتد عملا هیچ کاری در این زمینه نمی‌توان کرد این اتفاق بدی است که در این دوره‌ی جشنواره رخ داد.
کد مطلب: 2541