مدیر دفتر خدمات تلفن همراه و تبلت موسسهی تبیان گفت: تبیان بهمناسبت ماه محرم و در راستای ترویج فرهنگ عاشورایی به تولید پنج نرمافزار ویژهی محرم اقدام کرد.
تحریرنو: نشست خبری رونمایی از طرحها و نرمافزارهای ویژهی ماه محرم دفتر خدمات تلفن همراه و تبلت موسسهی فرهنگی و اطلاعرسانی تبیان پیشازظهر امروز با حضور علیرضا حسینی، مدیر دفتر خدمات تلفن همراه و تبلت موسسهی تبیان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار تحریرنو، مدیر دفتر خدمات تلفن همراه و تبلت موسسهی تبیان گفت: تبیان به مناسبت ماه محرم و در راستای ترویج فرهنگ عاشورایی به تولید پنج نرمافزار ویژهی محرم اقدام کرد.
حسینی اظهار کرد: دفتر خدمات تلفن همراه و تبلت تبیان در سال ۸۷ با هدف اشاعهی فرهنگ اسلامی در زمینهی موبایل و تکنولوژی تلفن همراه تاسیس شد. ابتدای فعالیتها به این صورت بود که محتوایی را تهیه و در اختیار اپراتورهای تلفن همراه قرار میدادیم و در سه سال اخیر به تولید نرمافزار پرداختیم.
وی افزود: از سال ۱۳۸۷ با اپراتور ایرانسل و از سال ۱۳۹۱ با اپراتور همراه اول و از امسال نیز با اپراتور رایتل همکاری داشته که شامل محتوای آهنگ پیشواز یا آوای انتظار یا راینواز از ۴۰۰ مداح از سراسر کشور و با موضوع محرم، شامل ۳۳۰۰ محتوا معادل ۲۱درصد به اپراتور ایرانسل، ۲۵۰۰ محتوا معادل ۱۸% به اپراتور همراه اول و ۱۷۰۰ محتوا معادل ۱۳درصد به اپراتور رایتل که در کل ۵۵میلیون دریافت را بههمراه داشته است. و نیز محصولات فرهنگی پیامکی که ۱۱۰هزار دریافت داشته است.
وی افزود: نرم افزار خورشید نینوا یکی از نرم افزارهایی بوده که به مناسبت ماه محرم تهیه شده و شامل حدود ۲۰۰ پرسش و پاسخ از مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم با محوریت واقعه کربلاست.
مدیر دفتر خدمات تلفن همراه و تبلت موسسهی تبیان تصریح کرد: نرمافزار گنجینه تصاویر از دیگر نرمافزارهاست که دارای بیش از ۱۲۰۰ تصویر و پوستر با کیفیت از کربلا، ۴۰ تصویر نوشته از سخنان مقام معظم رهبری و بزرگان دربارهی این واقعه و بیش از ۶۰ آلبوم از مراسمات و آئینهای مذهبی قومیتهای ایرانی در عزاداریهاست.
وی بیان کرد: نرمافزار مراثی تبیان شامل راهنما و آدرسدهی به محتوای صوتی عزای ائمهی اطهار (ع) بوده که از ۴۰هزار نرمافزار، حدود پنجهزار محتوای آن مربوط به محرم است که به تفکیک مناسبتها، خاندان نور، مداحان و موضوعات در دسترس است.
حسینی اظهار کرد: نرمافزار تبیان کلیپ شامل ۱۶۰۰ ویدئو سخنرانی و مداحی، ۲۰۰ ویدئو معارف حسینی، ۲۵۰ کلیپ نواهنگ حسینی، ۷۰ کلیپ سکانسهای عاشورایی، ۴۵ کلیپ شعرخوانی و ۴۲ انیمیشن عاشورایی که در اختیار کاربران قرار گرفته است.
وی افزود: نرمافزار قاصدک با دو محوریت پیام رسان و تالار گفتوگو که بخش پیامرسان آن جنبه ارتباط افراد با مخاطبان خود را داست.
مدیر دفتر خدمات تلفن همراه و تبلت موسسهی تبیان تصریح کرد: بخش تالار گفتوگو نرم افزار قاصدک که دارای اتاقهای خصوصی، عمومی، تخصصی، غیرتخصصی و تالارهای عمومی است که در ایام های مناسبتی مانند محرم، کاملا حالوهوای عزای حسینی بهخود میگیرد.
وی ادامه داد: در اتاق محرم بیش از ۴۰۰۰ مطلب از کاربران جمعآوری شده و به این واسطه فرهنگهای عزاداری در استانهای مختلف بین کاربران به اشتراک گذاشته میشود. این شبکه بیش از ۷۰هزار عضو دارد که در تالار آن ۴۴۰هزار مطلب وارد شده است و هشتهزار نفردر آن مطلب نوشتهاند.
مدیر دفتر خدمات تلفن همراه و تبلت موسسه تبیان تصریح کرد: تبیان در شبکههای اجتماعی پیام رسان همچون تلگرام فعالیت دارد و با ایجاد کانالهای https://telegram.me/tebyamapp و https://telegram.me/tebmoharam به ارائهی محتوای فرهنگی به مخاطبان پرداخته است.
وی بیان کرد: همزمان با ایام سوگواری سالار شهیدان از صفحهی ایام محرم به نشانی http://moharram.tebyan.net و با امکاناتی همچون تفکیک فیلمها وصوتهای مداحی مداحان مشهور کشور، آلبومهای تصویری از مراسمهای عزاداری و سنتهای عاشورایی، معرفی کتاب، هر روز یک کتاب عاشورایی و مجموعهی پوسترهای عاشورایی برای هر روز از دههی محرم رونمایی شده است.
حسینی اظهار کرد: ارائهی ویژهنامهی محرم در صفحهی اصلی سایت و تولید قریب به یکصد مقاله با پوشش موضوعات مختلف پیرامون قیام عاشورا و امام حسین (ع) در حوزههای قرآن کریم، مبانی اعتقادی، جایگاه و نقش خانواده، تاثیر و تعامل دوسویه بر یکدیگر، فرهنگ و ادب و رسوم منطقهای و قومیتها، جایگاه و فرهنگ عاشورا در حرکتها و جریانهای اجتماعی از دیگر خدمات ارائه شده توسط سایت تبیان خواهد بود.
وی بیان کرد: تمامی نرمافزارها بهصورت رایگان در همهی بازارها قابل دریافت است و کاربران با جستوجوی کلمهی تبیان میتوانند از ۳۰ نرمافزار بهرهمند شوند که از این تعداد چهار نرمافزار ویژهی محرم است.
مدیر دفتر خدمات تلفن همراه و تبلت موسسهی تبیان تصریح کرد: نرمافزار کتابخانهی دیجیتال بهدلیل رعایت حقوق مالکیت معنوی تهیه نشده است البته بخش کتابخانهی دیجیتال در تبیان قابل دسترسی است.