عبدالهی در جمع مدیران موسسات و تشکل های قرآنی استان تهران؛
فعالان قرآنی برای کاهش طلاق و جلوگیری از فروپاشی خانواده ها کمک کنند
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: فعالان قرآنی تنها به آموزش قرآن اکتفا نکنند و به نظر می رسد باید توانمندی های موسسات قرآنی به کمک کاهش آسیب های اجتماعی بویژه طلاق و پیشگیری از فروپاشی خانواده ها بیاید.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۱۴
 
فعالان قرآنی برای کاهش طلاق و جلوگیری از فروپاشی خانواده ها کمک کنند
 
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: فعالان قرآنی تنها به آموزش قرآن اکتفا نکنند و به نظر می رسد باید توانمندی های موسسات قرآنی به کمک کاهش آسیب های اجتماعی بویژه طلاق و پیشگیری از فروپاشی خانواده ها بیاید.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، مجتبی عبدالهی در گردهمایی مدیران موسسات و تشکل های قرآنی استان تهران که در ایوان شمس برگزار شد؛ ضمن تسلیت به مناسبت شهادت آتش نشانان خدوم در حادثه ساختمان پلاسکو، اظهار داشت: این شهدا برای دفاع از جان مردم جانفشانی کردند که با برنامه ریزی های صورت گرفته در پایان هفته مراسم تشییع پیکر مطهر آنان برگزار و پس از تکریم در آرامگاه ابدی شان در قطعه شهدای بهشت زهرا (س) آرام می گیرند.

وی با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ و کاهش آسیب های اجتماعی گفت: همه ما باید باید برای انجام ماموریت های فرهنگی شهرداری تهران در موضوعاتی چون کاهش اعتیاد، طلاق، مبارزه با فساد اخلاقی، کودکان کار و خیابان، تکدی گری، حاشیه نشینی و ... با کار جهادی از تمام ظرفیت ها بهره بگیریم.

عبدالهی از مدیران موسسات و تشکل های قرآنی به عنوان پرچمداران حوزه فرهنگی یاد کرد و افزود: فعالان قرآنی ما فقط مسئولیت آموزش قرآن در سطح جامعه را برعهده ندارند بلکه به عنوان علمداران عرصه فرهنگ باید با اتخاذ رویکرد جدید در فرهنگ سازی مسائل اخلاقی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی به عنوان آموزه های قرآنی تلاش کنند.

وی با بیان اینکه توسعه فعالیت های قرآنی با فراوانی آسیب های اجتماعی رابطه معکوس دارد، تاکید کرد: هر چه در زمینه قرآنی تلاش های بیشتری صورت گیرد میزان آسیب های اجتماعی کاهش می یابد.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران، از تهاجم فرهنگی به عنوان مبارزه استکبار جهانی برای مقابله با نظام، کشور و انقلاب اسلامی ما یاد کرد و افزود: دشمنان این مرز و بوم قصد دارند از طریق رخنه فرهنگی پایه و ریشه های نظام و‌انقلاب ما را سست و متلاشی سازند و در این مسیر شوم تمام توان و انرژی، بودجه، ابزارها و تکنولوژی های مختلف را بکار می بندند و از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنند.

نایب رییس شورای عالی قرآن شهرداری تهران اذعان داشت: از آنجایی که پیشروی آسیب های اجتماعی در مقابل فعالیت تمام دستگاه ها از سرعت بیشتری برخوردار است؛ همه باید با همدلی، هفکری و هماهنگی و با بهره گیری از تمام ظرفیت ها در راستای ساختن شهری مناسب زندگی گام برداریم.

وی تصریح کرد: با توجه به وجود حدود ۲۵۰۰ موسسه قرآنی و ۱۹ هزار هیئت مذهبی در سطح شهر تهران به نظر می رسد می توان در عرصه نهادینه سازی آموزه های قرآنی برای مردم و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سراسر پایتخت وارد عمل شد.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران اظهار امیدواری کرد، توانمندی های موسسات قرآنی به تحکیم بنیان خانواده، کاهش طلاق و پیشگیری از فروپاشی خانواده ها کمک کند.

عبدالهی تاکید کرد: مطمئن هستیم که اگر فرهنگ قرآنی را در جامعه گسترش دهیم، در بعد مادی و معنوی می توانیم بهتر زندگی کنیم و اگر به دستورات قرآن عمل کنیم با آسیب های اجتماعی و اخلاقی چون طلاق، اعتیاد، فقر، شایعه پراکنی، تهمت زنی، دروغگویی و... نیز مواجه نخواهیم بود.

وی تاکید کرد: باید کتاب آسمانی قرآن را در زندگی خود به کار بگیریم و برای پیشرفت فرهنگ قرآنی در جامعه تلاش مضاعف داشته باشیم.

نایب رییس شورای عالی قرآن شهرداری تهران خاطرنشان کرد: شهرداری تهران تلاش های گسترده ای را در زمینه مباحث قرآنی، سبک زندگی اسلامی ایرانی، تحکیم خانواده، عفاف و حجاب دارد و امیدواریم شاهد روزی باشیم که با تلاش مدیران قرآنی و سایر پرچم داران فرهنگی، در جامعه اسلامی و بویژه شهر تهران به عنوان ام القرای جهان اسلام شاهد شهری عاری از مشکلات اجتماعی داشته باشیم.

عبدالهی در پایان سخنان خود، از فعالان قرآنی شهر تهران خواست با ورود به مقولاتی چون اخلاق شهروندی، سبک زندگی اسلامی ایرانی، تحکیم خانواده، جوانان، عفاف و حجاب، ارتقای فرهنگ شهروندی و... با بهره گیری از امکانات و ابزارها و ظرفیت های گسترده شهرداری تهران و حرکت های خلاقانه و نوین در راستای آموزش و فرهنگ سازی در کلانشهر تهران اقدام کنند.
کد مطلب: 9823