صادرات کالا در گمرکات بیش از یکروز نمیماند
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه صادرات کالا در گمرکات بیش از یکروز نمیماند، گفت: زمان صادرات کالاهای پتروشیمی طولانیتر است.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۰۵
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه صادرات کالا در گمرکات بیش از یکروز نمیماند، گفت: زمان صادرات کالاهای پتروشیمی طولانیتر است.
به گزارش تحریرنو، مسعود کرباسیان با بیان اینکه صادرات کالا در گمرکات کشور بیش از یکروز نمیماند، گفت: زمان را برای فعالان ترانزیت بهلحظه میرسانیم.
رئیس گمرک ایران افزود: در سیاستهای ابلاغشده از سوی رهبر معظم انقلاب در اقتصاد مقاومتی ۹ بند آن مربوط به سرمایهگذاری روی صادارت کالا است. حمایت همهجانبهی هدفمند از صادرات کالا، گسترش خدمات تجاری و ثبات در امر صادرات کالا، از بندهای مربوط بهصدور کالا در سیاستهای ابلاغی رهبری در اقتصاد مقاومتی است.
وی دربارهی اقدامهای دولت تدبیر و امید در اجرایی شدن سیاستهای ابلاغی رهبری در اقتصاد مقاومتی و در حوزهی صادرات کالا گفت: تاکنون اقدامهای خوبی از سوی دولت روحانی در حوزه تجارت خارجی و صادرات انجام شده است.
کرباسیان، حذف مجوزهای غیرضرور، حذف پیمانسپاری، ممنوع کردن عوارض کالاهای صادراتی و شفافسازی در بحث گمرکات را از جمله اقداماتی برشمرد که در جهت تسهیل صادرات توسط گمرک در سالهای اخیر انجام شده است.
معاون وزیر اقتصاد بیان داشت: صادرات کالا از گمرکات کشور بیش از یکروز باقی نمیماند و فقط صادرات کالای پتروشیمی میماند. ساماندهی صادرات کالا از گمرکات کشور از اقدامهای مهمی است که سالهای اخیر توسط گمرکات برای رفع نگرانی صادرکنندگان انجام شده است.
وی، ارزیابی در محل کالاهای صادراتی، انجام تشریفات گمرک در خارج از وقتاداری، اصلاح قانون گمرکی و مکانیزهکردن کسب و کار را از دیگر اقدامات حوزهی گمرک کشور عنوان کرد.
کرباسیان دربارهی ارائه خدمات به فعالان ترانزیت اظهار داشت: تلاش میشود زمان را برای فعالان ترانزیت بهلحظه برسانیم تا با کمترین هزینه و زمان انجام شود. اکنون زمان ترخیص کالا از ۲۶ روز به ۲ روز کاهش یافته و برای صادرات از ۷ روز به یکروز رسیده است.
کرباسیان با بیان اینکه در ۸ ماه نخست امسال تراز تجاری کشور مثبت بوده است، افزود: این امر نشاندهندهی این است که صادرات بر واردات در کشور برتری دارد و این موفقیت در شرایط تحریم بهدست آمده است. در شرایط تحریم کارهای خوبی در امر صادرات کالا در کشور انجام شده و باید خودمان را باور کنیم که اتحادیه اروپا پذیرفته ایران پایلوت شود و ارتباط با ۷۰ کشور را برقرار کنیم. امیدواریم بعد از برجام بهکل دنیا دسترسی پیدا کنیم.