حعفری‌نسب خبرداد:
متصل بودن ٢٢ نیروگاه کشور به شبکه‌ی خطوط لوله‌ی سوخت‌رسانی
مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت با بیان این‌که انتقال سوخت از طریق خطوط لوله به مبادی مصرف نسبت به دیگر روش‌ها ایمن‌تر، و ارزان‌تر است، گفت: هم‌اکنون ٢٢ نیروگاه کشور برای دریافت سوخت به‌خطوط لوله متصل شده‌اند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۱۴
 
متصل بودن ٢٢ نیروگاه کشور به شبکه‌ی خطوط لوله‌ی سوخت‌رسانی
 
مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت با بیان این‌که انتقال سوخت از طریق خطوط لوله به مبادی مصرف نسبت به دیگر روش‌ها ایمن‌تر، و ارزان‌تر است، گفت: هم‌اکنون ٢٢ نیروگاه کشور برای دریافت سوخت به‌خطوط لوله متصل شده‌اند.

به گزارش تحریرنو به‌نقل از شانا، عباس‌علی جعفری‌نسب با بیان این که تامین سوخت نیروگاه‌ها از اولویت‌های مهم این شرکت به‌شمار می‌آید، اظهار کرد: اتصال خط لوله‌ای منشعب از خط اصلی ری تبریز برای سوخت‌رسانی به نیروگاه سلطانیه‌ی زنجان، افزون بر کاهش تردد روزانه ١٣٠ دستگاه تانکر نفت‌کش جاده‌پیما سبب صرفه‌جویی روزانه یک‌صد‌میلیون خواهد شد.

وی با بیان این‌که منبع تولید برق نیروگاه ری زنجان، گاز طبیعی و سوخت مایع است، تصریح کرد: با اتصال یک رشته خط لوله ١٠ اینچ منشعب از خط لوله اصلی ١٨ اینچ ری تبریز به‌طول ٦‌هزار‌و‌٣٠٠ متر، روزانه معادل ٥٠‌هزار بشکه سوخت مایع به این نیروگاه انتقال خواهد یافت.

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت تصریح کرد: نیروگاه زنجان در اوج (پیک) مصرف، روزانه سه‌میلیون‌و‌٨٠٠‌هزار لیتر سوخت مصرف می‌کند و این مقدار معادل با حرکت ٢٢٠ تانکر نفت‌کش جاده‌پیما برای انتقال سوخت به آن است.

جعفری‌نسب اجرای طرح انتقال سوخت با خط لوله به نیروگاه زنجان را گامی رو به‌جلو برای سالم‌سازی محیط‌ زیست، هم‌چنین کاهش بار ترافیکی وحوادث جاده‌ای خواند.

جعفری‌نسب با بیان این‌که تامین سوخت با تانکرهای جاده‌پیما تابع شرایط آب‌و‌هوایی و جاده‌ای است، تاکید کرد، انتقال سوخت مایع به نیروگاه زنجان از طریق خط لوله، قابلیتی اطمینان‌بخش برای تامین پایدار سوخت مورد نیاز این نیروگاه خواهد بود.

وی هزینه‌ی اجرای طرح انتقال سوخت به نیروگاه زنجان را از طریق خط لوله یاد شده ١٦‌میلیارد ریال اعلام و اظهار کرد: با توجه به توقف حرکت میانگین ١٣٠ دستگاه تانکر نفت‌کش در جاده‌های کشور برای انتقال سوخت به این نیروگاه (با صرف هزینه‌ی روزانه بیش از یک‌صد‌میلیارد تومان)، هزینه‌ی اجرای طرح در مدت ٢ هفته مستهلک خواهد شد.

مدیر‌عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات ایران با بیان این‌که هم‌اکنون ٢٢ نیروگاه کشور به‌خط لوله متصل هستند، اظهار کرد: اتصال نیروگاه علی‌آباد کتول به‌خط لوله و سوخت‌رسانی از این طریق، اولویت بعدی است که در دستور کار امسال قرار دارد.

به‌گفته‌‌ی وی، انتقال خطوط لوله به نیروگاه‌ها به‌عنوان یکی از مصرف‌کنندگان عمده با توجه به تجربه‌ی زمستان سال ٨٦ از آن زمان قوت گرفت تا سوخت‌رسانی به‌خانگی بدون وقفه با کم‌ترین مشکل انجام شود.

مدی‌عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات گفت: ایران درباره‌ی آمادگی این شرکت برای سوخت‌رسانی به بخش‌های مختلف گفت: با توجه تجربه‌ی سال‌های گذشته و تقویت خطوط لوله در این سال‌ها، آمادگی مطلوبی برای انتقال سوخت از طریق خطوط لوله در زمستان امسال و سال‌های آینده ایجاد شده است. هم‌اکنون شرایط خوبی به‌لحاظ ذخیره‌سازی سوخت مایع در انبارها و مخازن داریم.

به‌گفته‌‌ی جعفری‌نسب، افزایش تولید گاز در پارس جنوبی موجب کاهش مصرف سوخت مایع و افزایش ذخیره‌‌سازی انواع سوخت شده است.

مدیر‌عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات ایران گفت: به‌جز بنزین که اندکی کمبود داریم به‌لحاظ ذخیره‌ سازی دیگر فرآورده‌های نفتی، شرایط خوبی داریم.

وی تاکید کرد: با بهره‌برداری از پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس از نظر تولید بنزین نیز شرایط بهتری خواهیم داشت به‌طوری‌که علاوه برتامین داخل، صادرکننده‌ی آن نیز خواهیم شد.
کد مطلب: 3073