از سوی مدیر اجرایی کاخ جشنواره جهانی فیلم اعلام شد؛
محیط امن و صمیمی برای سینمادوستان در پردیس چارسو
مدیر اجرایی کاخ جشنواره جهانی فیلم فجر بر ایجاد نظم زمانی و فراهم کردن فضایی امن و صمیمی برای مهمانان و مخاطبان جشنواره تاکید کرد.
تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۱۳
مدیر اجرایی کاخ جشنواره جهانی فیلم فجر بر ایجاد نظم زمانی و فراهم کردن فضایی امن و صمیمی برای مهمانان و مخاطبان جشنواره تاکید کرد.
اشکان خطیبی مدیر پردیس چارسو در کنار دیگر فعالیتهایش این روزها مدیر اجرایی کاخ جشنواره جهانی فیلم فجر است، او در گفت و گو با ستاد خبری جشنواره با تاکید بر اینکه مدیر اجرایی همانطور که از نامش پیداست، برنامههایی که به شکل نظاممند چیده شده را اجرا میکند، گفت: با اینحال به عنوان کسی که خود دستی بر سینما، تئاتر و موسیقی دارد، علائق خودم را دارم و سعی میکنم بینظر نباشم، اما بخش زیادی از برنامههای جشنواره به تصمیمگیری آقای رضا میرکریمی دبیر محترم و آقای رضا کیانیان رییس کاخ جشنواره برمیگردد.
خطیبی درباره مشکلاتی مانند طرح ترافیک و دسترسی مخاطبان به پردیس چارسو در ایام جشنواره گفت: ما در شهری زندگی میکنیم که در هر جای آن باشیم گرفتار ترافیک هستیم، برگزاری جشنوارهای که به نظم زمانی نیاز دارد، همه چیز در آن باید سر ساعت اتفاق بیفتد و در غیر اینصورت همه چیز در آن مانند دومینو بهم میخورد، در بخشی از شهر که طرح ترافیک دارد و شاید تردد کمتری داشته باشد، بهتر است.
او اضافه کرد: پردیس چارسو دسترسی خوبی دارد، همه شهروندان تهرانی الزاما با ماشین خودشان تردد نمیکنند، چنین جشنوارهای هر کجای دیگر هم که باشد، مردم برای دیدن کسانی که دوستشان دارند، میآیند و خیلی فرقی نمیکند کاخ جشنواره در چه منطقه ای از تهران باشد، با این حال مطمئن باشید تدابیر حفاظتی و امنیتی در نظر گرفته شده که مهمانهای شناخته شده خیلی مورد توجه قرار نگیرند و برایشان مزاحمتی ایجاد نشود. از جمله اینکه در روزهای جشنواره سه طبقه ۵ و ۶ و۷ در اختیار ستاد برگزاری جشنواره است و دو آسانسور کاملا مجزای VIP وجود دارد که مهمانان را از پارکینگ به طبقات بالا جا به جا میکند، در عین حال بر اساس تجربههایی که پیش از این داشتیم فهمیدیم که زمان جشنواره و برگزاری برنامههایی از این قبیل میتوان از ظرفیتهای دیگر مانند کنترل چراغ راهنمایی رانندگی و استفاده از خط اتوبوسها استفاده کرد.
اشکان خطیبی با اشاره به اینکه روزهای شلوغ و خوبی را در پردیس سینمایی چارسو میگذراند، گفت: همینکه روزهای عید به سختی میتوان بلیت سینما تهیه کرد، به منزله این است که مردم پردیس سینمایی چارسو را به عنوان یک سینمای باکیفیت شناختهاند، البته برای تبدیل این سینما به یک پاتوق فرهنگی هنوز کمی زود است، اما فکر میکنم پردیس در راه درستی قرار دارد و فارغ از برنامههای روتین اکران فیلمهای سینمای ایران، برگزاری شبهای ادبیات انگلیسی، مروری بر سینمای دهه ۶۰، برگزاری جلسات نقد و بررسی فیلمها و حتی اینکه ما تنها پردیسی بودیم که بعد از جشنواره به مرور آثار جشنواره فیلم فجر پرداختیم، توانسته روند معرفی پردیس چارسو را تسریع کند.
این بازیگر سینما و تئاتر در پاسخ به این پرسش که برگزاری جشنوارههای مختلف در این پردیس چقدر به بیشتر دیده شدن و تبدیل شدن آن به یک پاتوق فرهنگی انجامیده، بیان کرد: اصولا برگزاری جشنواره به دلیل اینکه به خودی خود رویدادی بزرگ است و تمام جوانب از ورودیهای ساختمان تا مراکز غذایی را تحت تاثیر قرار میدهد، به معرفی یک سینما و مرکز فرهنگی کمک میکند اما به معنای این نیست که صرفا به خاطر جشنواره، چارسو یک پاتوق فرهنگی شده است.
او ادامه داد: به هر حال هر مجموعهای در سال مخاطب روزانهای دارد که شاید برای دیدن فیلم نیایند و بخواهند اینجا غذا بخورند و پاتوق دوستانهای برای آنها باشند، این افراد توقعی از مجموعه دارند که وقتی وقفه چند روزهای به دلیل برگزاری جشنواره میافتد، بعد از آن باید با برنامهریزیهایی از این مخاطبان دلجویی کرد. یعنی فضا بعد از جشنواره این طور باشد که وقتی مخاطب چند روز بعد از برگزاری برنامه بزرگی به چارسو میآید، متوجه تفاوت و اتفاقی نشود.
خطیبی با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم کوتاه تهران که به گفته او شور و انرژی خاصی را هم در مجموعه به وجود آورده بود، تاکید کرد: بزرگترین و مهمترین وظیفه کسانیکه در چارسو هستند و به ارائه خدمات میپردازند، این است که بتوانند مجموعه را بعد از تمام شدن کارهای بزرگ به حالت قبل و ثابت خود برگردانند و تجربه کسب کنند.
او در عین حال برگزاری برنامههای بزرگ را آزمونی برای افرادی که در مجموعه فعالیت میکنند، دانست و افزود: طبیعتا وقتی چنین برنامهای در حال برگزاری است، افراد بیشتری نسبت به زمانهای دیگر در چارسو حضور پیدا میکنند و مراجعه کنندهها افزایش پیدا میکند و این میتواند به نوعی آزمون برای برگزار کنندهها باشد که پتانسیلهای خودشان و مجموعه را بشناسند. مثلا طبقه ۶ مجموعه چارسو که سالن انتظار محسوب میشود، مساحت زیادی دارد و من اصلا فکر نمیکردم حالا که برای غرفههای بخش بازار جشنواره جهانی مورد استفاده قرار گرفته و تقریبا بیش از نیمی از مساحت را از دست دادهایم، با این حال همچنان برنامههای دیگر به شکل روتین برگزار میشوند.