معاون اموراجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: تمام تلاش ما این است تا ورزش بهنحوی در میان تمامی اعضای خانواده رواج پیدا کند و بهقول شهردار تهران بهصورت یکیکم شاهد ورزش در خانهها باشیم.
به گزارش خبرنگار تحریرنو، نشست خبری "اختتامیهی ششمین دورهی المپیاد، پاراالمپیاد و فعالیتهای ورزشی محلات شهر تهران" صبح امروز یکشنبه ۱۳ دیماه ۹۴، با حضور حجتالاسلاموالمسلمین میثم امرودی، معاون اموراجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، محمد رضایی، رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران و اصحاب رسانه در سالن اجتماعات آکادمی ورزش شهروندی مجموعهی ورزشی توحید، برگزارشد.
دراین نشست خبری حجتالاسلاموالمسلمین میثم امرودی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران اظهار داشت: یکی از آسیبها و بحرانهایی که مردم عزیز را رنج میبرد، فقر حرکتی است و متاسفانه مردم کمتر از حد استاندارد ورزش را در سبد زندگی خود قرار میدهند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تصریح کرد: سازمان ورزش هدف خود را مقابله با این نگاه قرار داده و تلاش ما این است تا با سلامت جسمی بخشی از سلامت روحی و روانی شهروندان را تامین کنیم.
وی با اشاره به گسترش فضاهای ورزشی در تهران طی ۱۰ سال اخیر خاطرنشان کرد: امروز با راهاندازی بوستانهای بانوان، ورزشگاههای کوثر و ایجاد زیرساختهای ورزشی در تمامی بوستانها مردم بهراحتی میتوانند از امکانات استفاده کنند، در واقع این امکانات بهصورت رایگان و به آسانی در دسترس است.
حجتالاسلاموالمسلمین امرودی عنوان داشت: زیرساختهای ورزشی در جنوب تهران نسبت به شمال شهر افزایش یافته است و رویکردی که ما در حوزهی ورزش داریم، این است که با استفاده از نخبگان حوزهی ورزش در ۶ محور عمده یعنی توسعهی ورزش همگانی، پربار کردن اوقات فراغت، توسعهی استفاده از تجهیزات ارزانقیمت ورزشی، توسعهی فرهنگ ورزشی و ترویج ارزشهای اخلاقی حین ورزش، توجه به سالمندان، معلولان و زنان باردار و بهرهمندی از فرصتهای موجود اقدامات مناسبی را انجام دهیم.
وی محلهای کردن و استانداردسازی ورزشگاهها و فعالیتهای ورزشی از دیگر اهداف مدیریت شهری اعلام و ابراز داشت: تمام تلاش ما این است تا ورزش بهنحوی در میان تمامی اعضای خانواده رواج پیدا کند و بهقول شهردار تهران بهصورت یکیکم شاهد ورزش در خانهها باشیم.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: یکی از مهمترین دستآوردهای ورزش همگانی ورزشهای خانوادگی است آنهم در شرایطی که در شبکههای مجازی اعضای خانواده را بهسمت هویتهای انفرادی میکشاند و در حال حاضر بیش از دوهزار ایستگاه سلامت برای خانمها و آقایان در شهر فعال است و ۵۶۰ زمین چمن استاندارد پذیرای شهروندان در مناطق مختلف است.
وی بهویژگیهای این دوره از المپیاد، پاراالمپیاد و فعالیتهای ورزشی محلات شهر تهران اشاره و گفت: در این دوره ۳۲هزار تیم که ۱۲هزار تیم آن خانم هستند حضور داشتند و ۹ رشتهی ورزشی برای معلولان و جانبازان تعریف شد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران افزود: امروز اگر کسی بخواهد در شهر تهران ورزش کند، امکانات بهقدر کفایت وجود دارد، در حوزهی ورزش امسال پروژهای را از صفر شروع نخواهیم کرد جز پروژهای مشارکتی که سازمانهای مردمنهاد و مردم در آن نقش پررنگ دارند.
حجتالاسلاموالمسلمین امرودی در پایان به دستآوردهای شهرداری تهران در حوزهی جانبازان و معلولان پرداخت و گفت: در حال حاضر ۴ مجموعهی خاص معلولان و جانبازان فعال هستند یک مجموعهی بینالمللی جانبازان نیز در تهران تاسیس شده که درنوع خود در دنیا کمنظیر است.