در گفت‌وگو با دکتر مسعود اعتمادیان اعلام شد؛
ساخت و بهره برداری بیمارستان با مشارکت شرکت محب سلامت ایرانیان
یکی از طرح‌هایی که وزارت بهداشت در قالب استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردمی برای ارایه خدمت هر چه بهتر در این بخش پی‌گیری می‌کند، ایجاد موسسات رسمی در قالب شخصیت حقوقی برای بیمارستان‌های کشور است.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۴
 
ساخت و بهره برداری بیمارستان با مشارکت شرکت محب سلامت ایرانیان
 
یکی از طرح‌هایی که وزارت بهداشت در قالب استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردمی برای ارایه خدمت هر چه بهتر در این بخش پی‌گیری می‌کند، ایجاد موسسات رسمی در قالب شخصیت حقوقی برای بیمارستان‌های کشور است.

به گزارش تحریرنو از پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت؛ روز گذشته، قرارداد ساخت، تجهیز و بهره برداری مربوط پروژه بیمارستان مهدی‌کلنیک واقع در قسمت شمال‌غرب مجتمع بیمارستانی امام خمینی تهران به عنوان بزرگ‌ترین پروژه بیمارستانی کشور با ظرفیت ۹۰۰ تخت فی‌مابین دانشگاه علوم پزشکی تهران و شرکت محب سلامت ایرانیان به امضا رسید تا سازمان‌های مردم‌نهاد برگ زرین دیگری در بخش سلامت از خویش به جای بگذارند.

در این پروژه تاکنون ۱۳۰میلیارد تومان توسط فرد خیری هزینه شده است. به همین مناسبت گفت‌وگویی داشته‌ایم با رئیس هیات مدیره محب سلامت ایرانیان، دکتر مسعود اعتمادیان، پزشک فوق‌تخصص و استاد دانشگاه، که دارای سوابق علمی و اجرایی متعدد در حوزه بهداشت و درمان است و با یک دهه مدیریت علمی خویش و مساعدت یاران خود توانسته است بالاترين جايزه ملي بهره‌وري را در سال ۱۳۸۸ در بخش خدمات در مرکز آموزشی- درمانی شهید هاشمی‌نژاد تهران دریافت کند.

رییس هیات مدیره شمسا می‌گوید: در جهان و در کشورهای موفق، بیمارستان‌ها به صورت واحدهای مستقل، ساخته و اداره می‌شوند و در ایران نیز در قوانین و مقررات لازم در این جهت تدوین شده است و وجود دارد و با ساختار شرکت محب سلامت ایرانیان به سمت تحقق این هدف و اجرایی شدن آن پیش می‌رویم.

دکتر اعتمادیان می‌افزاید: این شرکت با ماهیت شرکت سهامی توسط هلدینگ بیمارستانی آوا پزشک تشکیل شده و هدف آن در اساس‌نامه ساخت، تجهیز، بهره‌برداری، بهینه‌سازی و اداره بیمارستان‌ها به صورت مستقل و مطلوب تعیین شده است.

احیاکننده بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد، هیات مدیره شرکت محب سلامت ایرانیان را متشکل از افراد فرهیخته و خبره در بخش‌های مختلف مورد نیاز می‌داند و می‌گوید: در حقیقت این موسسه ساختاری نوین برای مدیریت بیمارستانی در ایران است که از خرداد ۱۳۹۵ آغاز به کار کرده است و هم‌اکنون ۴ پروژه درمانی بزرگ را در سطح ملی تحت نظارت و اجرای خود دارد.

۱- بیمارستان ۱۵۵ تخت‌خوابی محب کوثر است که با مدیریت موسسه محب حضرت فاطمه (س) اداره می‌شود و از هر لحاظ جزو ۳ بیمارستان برتر کشور به شمار می‌رود. این موسسه توسط موسسه غیرانتفاعی حمایت از بیماران (محب) بنیان‌گذاری گردیده است و به شرکت محب سلامت ایرانیان هبه شده است.

۲- بیمارستان آیت‌الله یثربی کاشان که از سوی خیرین عمران کاشان با ارزش روز ۵۰میلیارد تومان به محب سلامت ایرانیان هبه شده و تحت نظارت موسسه محب سلامت کاشان است. امید است پس از تجهیز کامل به عنوان یکی از بهترین بیمارستان‌های خارج از تهران در روز میلاد حضرت ختمی مرتبت (ص) رسما افتتاح شود.

۳- بیمارستان محب یاس واقع در خیابان شهید نجات‌الهی شمالی که موسسه محب سلامت جامع زنان یاس آن را تحت پوشش و نظارت خویش قرار خواهد داد و هم‌اکنون این موسسه در حال بازسازی بیمارستان سابق میرزاکوچک‌خان است.

۴- بیمارستان مهدی‌کلینیک که قرارداد آن امروز به امضا رسید و انشااله طی ۱۸ ماه آینده فاز یک آن به بهره‌برداری می‌رسد و هم‌وطنان از خدمات آن بهره‌مند خواهند شد.

رییس سایق دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید می‌کند که محب سلامت ایرانیان تابع مقررات بخش خصوصی است و در کنار وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی فعالیت می‌کند تا بتواند ضمن ارایه خدات مطلوب درمانی، باری نیز از دوش دولت بردارد.

در پایان دکتر مسعود اعتمادیان از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان مبدع و حامی این حرکت، و همکاران‌شان در بخش معاونت اجتماعی این وزارت‌خانه که با توانایی، تدبیر و مدیریت ممتاز، ظرفیت‌های مردمی را به صورت ساختارمند برای خدمت به نظام سلامت هدایت می‌کنند، سپاسگزاری کرد.
کد مطلب: 8123