ثبت ۱۰۰۰ گروه موسیقی در کشور
مدیر مرکز موسیقی حوزه‌ی هنری کشور با بیان این‌که یک‌هزار گروه موسیقی در کشور ثبت شده‌است، گفت: دیگر نگران از بین رفتن موسیقی فاخر نیستیم و به‌زودی بخشی از اختیارات مرکز موسیقی را به انجمن استان‌ها واگذار می‌کنیم.
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۳۷
 
ثبت ۱۰۰۰ گروه موسیقی در کشور
 
مدیر مرکز موسیقی حوزه‌ی هنری کشور با بیان این‌که یک‌هزار گروه موسیقی در کشور ثبت شده‌است، گفت: دیگر نگران از بین رفتن موسیقی فاخر نیستیم و به‌زودی بخشی از اختیارات مرکز موسیقی را به انجمن استان‌ها واگذار می‌کنیم.

تحریرنو: پیروز ارجمند در مراسم اختتامیه‌ی ششمین جشنواره‌ی موسیقی گفت: اتفاقی که امروز در موسیقی کشور رخ‌داده بی‌نظیر است و در شرایطی که در دهه‌ی ۶۰ تنها سه تا چهار کتاب در حوزه‌ی موسیقی داشتیم امروز بیش از یک‌هزار کتاب در این هنر نگارش و چاپ شده و در دانشگاه‌ها رشته‌های موسیقی مورد توجه هنرجویان قرار گرفته‌است.

مدیر مرکز موسیقی حوزه‌ی هنری کشور تصریح کرد: امروز بیش از یک‌میلیون‌و‌۲۰۰ هنرجوی رشته‌‌های مختلف داریم که خانواده‌ها مشوق شده‌اند تا فرزندان‌شان با هنر موسیقی آشنا شوند و این ظرفیت بسیار ارزش‌مند است و باید به‌خوبی در مسیری درست مورد استفاده قرار گیرد.

ارجمند بیان کرد: در حال حاضر ۵۰۰‌هزار هنرمند در رشته‌ی کمانچه داریم و دیگر نگران از بین رفتن موسقی فاخر خود نیستیم ولی وظیفه داریم از کسانی‌که به‌دنبال موسیقی فاخر هستند حمایت کنیم تا در این راه محکم گام بردارند.

این مسئول گفت: فرهنگ اصیل ایرانی باید با موسیقی حفظ شود و بدون شک می‌توان گفت حتی برای صیانت از خون شهدا این هنر تاثیرگذار و تعیین کننده‌است و می‌توانیم از این ظرفیت در صیانت از ارزش‌ها هم استفاده کنیم.

ارجمند تصریح کرد: حمایت از هنرمندان موسیقی در کشور بیش‌تر خواهد‌شد و راه‌اندازی انجمن‌های موسیقی برای ایجاد بستر مناسب برای فعالیت مطلوب هنری است.

وی افزود: خوش‌بختانه با حضور اساتید برجسته در استان قزوین و استعدادهای سرشار در بخش موسیقی مشکل خاصی وجود ندارد و انجمن به‌خوبی فعالیت می‌کند اما در بسیاری از استان‌ها انجمن‌های موسیقی از مسیر اصلی خود خارج شده و بنگاه‌داری می‌کنند که این روند باید اصلاح شود.

ارجمند بیان کرد: سامان‌دهی انجمن‌های موسیقی در کشور در اولویت و دستور کار قرار دارد تا در امور پژوهشی، آموزش فعال شوند.

این مسئول نداشتن سالن اختصاصی موسیقی را از مهم‌ترین مشکلات این هنر دانست و اظهارداشت: نبود سالن مناسب برای اجرای موسیقی از چالش‌های جدی است و در کنار آن کمبود اعتبارات این بخش مانع بزرگی در توسعه و ترویج این هنر فاخر است که باید موانع این مسیر برداشته شود.

مدیرمرکز موسیقی حوزه‌ی هنری گفت: اعتبارات وزارت‌خانه در حد محدودی بین استان‌ها توزیع می‌شود و سهم کمی به موسیقی می‌رسد که نمی‌توان به علاقه‌مندان این رشته پاسخ گفت که امیدواریم اعتبارات این بخش بیش‌تر شود تا کارهای بهتری صورت گرفت.

ارجمند در پایان گفت: در صددیم اختیارات مرکز موسیقی را به انجمن‌های موسیقی استان‌ها واگذار کنیم که برای تحقق اهداف لازم است شورای تخصصی شعر و موسیقی هم در استان‌ها شکل بگیرد.
کد مطلب: 1607