اعطای مجوز به ۵۱ اقامتگاه بوم گردی در مازندران
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: تاکنون ۵۱ پروانه بهره برداری اقامتگاه بوم گردی در مازندران صادر شده است.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴۷
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: تاکنون ۵۱ پروانه بهره برداری اقامتگاه بوم گردی در مازندران صادر شده است.
به گزارش تحریرنو، دلاور بزرگ نیا در جمع خبرنگاران گفت: رونق بوم گردی در استان نیازمند شتاب و تحرک بیشتری است. در وضعیت کنونی مازندران با این تعداد پروانه صادر شده رتبه چهارم را بعد از استان های کرمان یزد و اصفهان کسب کرده است.
بزرگ نیا افزود: هدف اساسی بوم گردی رونق معیشت روستایی، غذای سنتی، لباس و لوازم بومی زندگی،حفظ معماری بومی،معرفی رفتارهای اجتماعی و فرهنگی و ایجاد اشتغال و درآمد اقتصادی روستاها است.
وی با بیان اینکه جاذبه های فرهنگی و آداب و رسوم مناطق مختلف موجب جذابیت بیشتر بوم گردی و استقبال چشمگیر گردشگران شده است، افزود: در این دستور العمل ابلاغی که به فرمانداران و بخشداران مناطق استان ارسال شد، برای هر متقاضی دارای طرح توجیهی بابت بازسازی، نوسازی و تجهیزات اقامتگاهی، ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی با سود کم پرداخت می شود.
بزرگ نیا افزود: این اقامتگاه ها همچنین به عنوان یکی از الگوهای توسعه پایدار طبیعت گردی سبب ارتقا و توانمندسازی جوامع محلی و جلب مشارکت سرمایه گذاران بومی می شود و با ایجاد فرصت های شغلی جدید در مناطق بومی از یک طرف به رشد اقتصادی و بهبود معیشتی جامعه بومی کمک کرده و از طرف دیگر از رشد بی رویه مهاجرت به شهرهای بزرگ جلوگیری می کند.
وی خاطرنشان کرد: در حقیقت از اصلی ترین شروط اصلی این اقامت گاه ها مشارکت و همکاری اعضای صاحب خانه (اقامتگاه) و سایر افراد محلی در تمامی فعالیت های گردشگری و خدماتی گردشگران در مقصد است. احداث اقامتگاه های بوم گردی و پذیرایی با غذاهای های سالم و طبیعی و ایجاد فضایی آرام برای تجدید قوا در طبیعت، گردشگری سلامت را نیز محقق می کند.