با افتتاح بیش از ۵۸ هزار حساب؛
استقبال از حساب پس انداز یکم با کاهش سود تسهیلات خرید مسکن
مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن از افتتاح ۵۸ هزار و ۱۱۰ فقره حساب صندوق پس انداز یکم از ۱۸ خرداد ۹۴ تا هفتم مرداد ۹۵ به دلیل کاهش سود خبر داد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۳۶
مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن از افتتاح ۵۸ هزار و ۱۱۰ فقره حساب صندوق پس انداز یکم از ۱۸ خرداد ۹۴ تا هفتم مرداد ۹۵ به دلیل کاهش سود خبر داد.
به گزارش تحریرنو از روابط عمومی بانک مسکن، "محمدحسن مرادی" افزود: از زمان کاهش سود تسهیلات از ۱۴ به ۱۳ درصد و سپس۱۱ درصد، شمار مراجعه کنندگان برای افتتاح حساب صندوق پس انداز یکم به شعب این بانک افزایش قابل توجهی یافته است.
مرادی با بیان اینکه صندوق پس انداز مسکن یکم از اولویت های اصلی بانک مسکن است گفت: همه تلاش بانک این است که رژیم پس انداز مسکن که یکی از اهداف وزارت راه و شهرسازی نیز به عنوان یک روش مطمئن تامین مالی برای تهیه مسکن است را احیا و تقویت کند.
وی یادآورشد: روش پس انداز برای خرید مسکن یک تجربه موفق در دنیاست و در شرایط اقتصادی، پس انداز تنها راه مطمئن برای تامین مالی بخش مسکن است و از این طریق تعداد قابل توجهی از خانوارها صاحب خانه شده اند.
مرادی با اشاره به تسهیل شرایط برای دریافت تسهیلات خرید مسکن با استفاده از صندوق پس انداز مسکن یکم، گفت: با ایجاد صندوق پس انداز مسکن یکم، سقف وام مسکن اعطایی از ۲۰۰ میلیون ریالی به یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریالی افزایش یافت و توانست بخش بیشتری از هزینه مسکن را نسبت به گذشته پوشش دهد.
وی، یکم تیرماه ۹۵ را نقطه عطف تشدید استقبال مردم برای افتتاح حساب صندوق پس انداز یکم عنوان کرد و گفت: با کاهش ۲ درصدی نرخ سود بازپرداخت تسهیلات این صندوق از ۱۳ به ۱۱ درصد توسط بانک مسکن، روند افتتاح این حساب متاثر از این کاهش نرخ سود بازپرداخت، افزایش یافت.
مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن، افزود: افتتاح حساب در صندوق پس انداز مسکن یکم نسبت به سال گذشته به میزان ۱۱۲ درصد و نسبت به سه ماهه نخست سال جاری ۷۷ درصد رشد داشته است.
مرادی اظهارداشت: از ۱۸ خرداد پارسال و همزمان با تاسیس صندوق پس انداز یکم تاکنون ۵۸ هزار و ۱۱۰ فقره حساب صندوق یکم به ارزش ۱۱ هزار و ۸۶۹ میلیارد ریال نزد بانک مسکن سپرده گذاری شده است.
وی افزود: تا ۶ مرداد امسال، پنج هزار و ۵۸۰ نفر برای دریافت تسهیلات خود پس از دوره انتظار یکساله به بانک مراجعه کردند که یک هزار و ۴۵۶ فقره منجر به تشکیل پرونده و پرداخت شده است.