امید سرافراز مدیر بنیاد دانش بنیان آفبا با اعلام رونمایی از سامانه آفبایار گفت: این سامانه پکیجی از سرویس های مورد نیاز دانش آموزان است و به طورکلی یک مدرسه آنلاین است.
به گزارش تحریرنو ؛ نشست خبری رونمایی از سامانه «آفبایار» با حضور امید سرافراز مدیر بنیاد دانش بنیان آفبا و علی رضوانی مدیر پروژه آفبایار و جمعی از اصحاب رسانه در محل این شرکت برگزار شد.
در ابتدای این نشست سرافراز با اشاره به تاریخچه شکل گیری این بنیاد گفت: بنیاد دانش بنیان آفبا در سال ۱۳۸۹ با هدف ارتقای سطح علمی و آموزشی دانش آموزان و دانشجویان کشور، گسترش عدالت آموزشی به ویژه در مناطق محروم و تشکیل بزرگترین قطب ارائه دهنده خدمات آموزشی کشور در مرکز رشد فناوری دانشگاه شهید بهشتی تاسیس شد.
وی در ادامه افزود: این بنیاد با استفاده از استادان برجسته کشور، مجموعه فیلم های آموزشی تولید کرد که هزینه آن معادل یک درصد کلاس های خصوصی همان استادان بود و این امر سبب شد به برند اول فیلم های آموزشی تبدیل شویم ضمن اینکه اشتغالزایی خوبی هم برای جمعی از جوانان مستعد فراهم گردید.
سرافراز در ادامه گفت: با توجه به رشد تکنولوژی و فراگیری اینترنت در سراسر کشور، بر آن شدیم که خدمات خود را گسترش دهیم و با بررسی سیستم آموزشی کشورهای توسعه یافته، پروژه ای تحت عنوان «آفبایار» آماده کردیم.
مدیر بنیاد دانش بنیان آفبا، خاطرنشان کرد: آفبایار پکیجی از سرویس های مورد نیاز دانش آموزان است که به همراه یک اپلیکیشن ارایه می شود که دانش آموزان می توانند در آن ثبت نام کنند.
وی یادآور شد: برای خرید سامانه ای مشابه آفبایار از خارج از کشور می بایست ۱۰ میلیون دلار هزینه می شد اما این مجموعه با کمک متخصصان و دانشگاهیان ایرانی با یک چهارم این مبلغ تهیه شد.
سرافراز با اشاره به مزایای این سامانه، تصریح کرد: در این سامانه همه نیازهای یک دانش آموز از جمله تامین محتوا، منابع آموزشی، تعیین سطح و آزمون برآورده می شود و پخش آنلاین، تلویزیون اینترنتی، امکان رفع اشکال و... از جمله خدماتی است که در سامانه آفبایار ارایه می گردد. به عبارت دیگر می توان گفت آبفایار یک مدرسه آنلاین است.
مدیر بنیاد دانش بنیان آفبا، جزوات و منابع متنوع و آموزشگاه های متعدد را از مشکلات اصلی خانواده ها برای کنکور فرزندانشان دانست و گفت: ما تلاش کردیم با هزینه کم، امکاناتی با حداکثر کیفیت برای دانش آموزان فراهم کنیم، تا آنجاکه هزینه ثبت نام در این سامانه معادل یک درصد هزینه ثبت نام در آزمون ها، کلاس های آموزشی و همایش ها است.
وی اتکای مجموعه آفبا به نیروی جوان ایرانی را از ویژگی های ممتاز این مجموعه عنوان کرد و افزود: مجموعه آفبا با اتکا به نیروی جوان یک سری دانش آموز المپیادی و رتبه های برتر کنکور و استادان برجسته تشکیل و برای ۳ سال به برند اول فیلم های آموزشی تبدیل شد و امیدواریم با ارایه سامانه آفبایار، تحولی در حوزه آموزشی ایجاد کنیم و از وزارتخانه های آموزش و پرورش و ارتباطات و فناوری انتظار حمایت بیشتری داریم.
سرافراز با بیان اینکه اگر از ما حمایت شود، آمادگی داریم تا این سامانه را به صورت رایگان برای دانش آموزان مناطق مختلف کشور راه اندازی کنیم، گفت: صنعت آموزش یکی از ۵ صنعت پررونق در جهان و کشور ما است، با توجه به فضای رقابتی خوبی که در سیستم آموزشی ما وجود دارد، اگر سرمایه گذاران تمایل به همکاری در این پروژه داشته باشند، دست آنها را به گرمی می فشاریم. سرمایه گذاران محترم می توانند از طریق پست الکترونیکی ceo@afbayar.com پیشنهاد و درخواست خود را ارایه کنند.
مدیر بنیاد دانش بنیان آفبا در ادامه افزود: برنامه ما این است که در سال آینده یک میلیون دانش آموز به سامانه ما اضافه شوند و زمینه اشتغال برای ۱۰ هزار نفر فراهم گردد.
وی تصریح کرد: یکی از اصلی ترین خدماتی که در سامانه ما در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد، یک شبکه اجتماعی بومی است که توسط متخصصان داخلی طراحی شده و از امنیت بالایی برخوردار است و می تواند وابستگی شدید به تلگرام را کاهش دهد.
در ادامه این نشست، علی رضوانی مدیر پروژه آفبایار با بیان اینکه این پروژه یک کار جمعی است که تماما توسط نخبگان جوان ایرانی انجام شده است، گفت: این مجموعه بدون دریافت هیچ وامی و صرفا با سرمایه شخصی اجرا شد و خوشبختانه توانسته اعتماد و اطمینان دانش آموزان را جلب کند چراکه بسیاری از استادان صاحب نام که دسترسی به آنها برای همگان میسر نبود، با آن همکاری داشته اند.
وی با اشاره به ماهیت دانش بنیان مجموعه آفبا، خاطرنشان کرد: از آنجا که ارائه فیلم های آموزشی به تنهایی نیاز دانش آموزان را برطرف نمی کرد، از ۲۰ ماه پیش اجرای پروژه آفبایار را استارت زدیم و در این راستا از تجربیات جهانی هم بهره گرفتیم.
رضوانی افزود: ارائه مشاوره، برنامه ریزی، منابع آموزشی با توجه به سطح دانش آموز، سنجش و آزمون آزمایشی و از همه مهم تر، امکان پرسش و پاسخ از ویژگی های این سامانه است.
مدیر پروژه آفبایار ادامه داد: در تهیه این سامانه خلاقیت ها و نوآوری هایی شده که آن را از نمونه های مشابه خارجی متمایز می کند.
وی تصریج کرد: این سامانه در یک جامعه آماری ۲۰ هزار نفری ارزیابی شد و در یک بازه زمانی ۲ ماهه انواع تست ها را پشت سر گذاشت که خوشبختانه سربلند خارج شد.
رضوانی با بیان اینکه طراحی این سامانه برای مقاطع تحصیلی هشتم تا پیش دانشگاهی صورت گرفته است، گفت: البته این سیستم قابلیت استفاده در مراکز دانشگاهی را هم دارد.