دکتر ایرج خسرونیا؛
تاکید بر استقلال نظام پزشکی تهران بزرگ
حفظ استقلال سازمان نظام‌ پزشكی تهران بزرگ و تقويت كميته‌های مختلف برای بررسی مسائل و مشكلات همكاران جامعه پزشكی مهمترین اولویت محسوب میشود.
تاریخ انتشار : جمعه ۲۳ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۱۱
 
تاکید بر استقلال نظام پزشکی تهران بزرگ
 
حفظ استقلال سازمان نظام‌ پزشكی تهران بزرگ و تقويت كميته‌های مختلف برای بررسی مسائل و مشكلات همكاران جامعه پزشكی مهمترین اولویت محسوب میشود.

به گزارش تحریرنو ؛ دکتر ایرج خسرونیا با بیان این مطلب گفت: متأسفانه با تمام تلاش هئيت ‌مديره وحتی شخص رییس کل، نتوانستيم استقلال نظام پزشکی تهران بزرگ را در اين دوره به تصويب و اجرا برسانيم.

معاون سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ افزود: حدود یکصد و نود شعبه نظام پزشكي در سراسر کشور فعالیت میکنند ولي پایتخت فاقد شعبه نظام پزشكي مستقل است.

وی با اظهار اميدواری گفت: هیئت مدیره دوره جدید نظام پزشكي ، قبل از انتخاب به اين موضوع باید فكر كند كه نظام پزشكي تهران حتما مستقل شود و افرادي که وقت كافی براي حل مشكلات همكاران را دارند وارد آن شوند؛ كسي كه راي ميدهد انتظار و توقع دارد در زمان نیاز، مشكل وی رفع شود.

دکتر خسرونیا با اشاره به این موضوع که برخی از همكاران در مشاغل مختلف متأسفانه فرصت كافي براي حضور و فعالیت در سازمان نظام پزشكي را ندارند، گفت: ما معتقديم كه هیئت مدیره نظام پزشكي بايد افرادی داشته باشد كه صنفي‌نگر باشند و با اجماع به تمام صنوف پزشکی نگاه كنند؛ يعني به تمام رشته ها با یک دیدگاه متعادل توجه كنند، سعي برای حضور كافي در نظام پزشكي داشته و اولين فكري كه مي‌كند استقلال نظام پزشكي تهران باشد.

وی افزود: طبق بررسی حدود ۲۵۰ نفر پرسنل در نظام پزشكی كل وجود دارد كه متأسفانه ۱۷۸ نفر آن مربوط به سازمان نظام پزشكی تهران است، اين شرايطی است که بودجه هنگفتی از سازمان نظام پزشكي صرف خواهد کرد و اصولا به اين تعداد نيرو احتياج ندارد.

معاون سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ تصریح کرد: بودجه بايد جدا و برای نظام پزشكی تهران با توجه به تعداد كارمندان در نظر گرفته شود؛ قرار بود كه نظام پزشكي كل به دليل اينكه تعداد كارمندان كمتری دارد و به محيط كمی احتياج دارد به مكان ديگري منتقل شود كه با مشكلات ديگري رو به رو شديم به همین دلیل نه نظام پزشكي تهران توانست منتقل شود، نه ‌نظام‌پزشكی كل.

وی در پاسخ به این پرسش که با افزايش حق عضويت يا راهكار‌هایی مثل سرمايه‌گذاری در زمينه‌های مختلف مي‌شود بیشترتأمين بودجه كرد؟ گفت: خیر. حق عضويت‌ها به اندازه كافی بالا رفته است و در حال حاضر هم درآمد نظام ‌پزشكي تقريباً خوب است.

دکتر خسرونیا افزود: اگر دولت نیز بخواهد كمك كند صحیح نيست چون از جایگاه NGO بيرون می آید. از سوی دیگر اگر دولت در زمینه هزينه كمك كند باعث انتظارات ديگری مي‌شود، بنابراين سعي مي‌شود كه با برگزاري كنفرانس‌ها، كنگره‌ها و جذب اسپانسرهاي مختلف بتوانيم بودجه را تأمين كنيم.

وی در پاسخ به این پرسش که گفته می شود در نظام‌پزشكی برخی مشاوران حقوق‌هاي زياد دريافت می كنند گفت: به هر حال يك سری كارمند وجود دارند كه حقوق‌های ۵،۶ و ۷ يا ۸ میلیون تومانی مي‌گيرند که جمع آن عدد بالایی نيست ولي اگر هيئت‌مديره جديد تشكيل شود به تبع كارمندان جديدی خواهد داشت و مطابق درآمد می تواند اين كارمندان را استخدام و جذب كند.

وی در پایان تاکید کرد: وقتي يک رئيس جديد برای نظام‌ پزشكی كل انتخاب شود به تبع معاونان نیز تغییر خواهند کرد.
کد مطلب: 12321