کارگروه بازنگری آیین نامه ها در دانشگاه علمی کاربردی تشکیل می شود
معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از تشکیل کارگروه های بررسی و اصلاح آیین نامه ها در حوزه پژوهش و فناوری در این دانشگاه خبر داد.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۴۹
 
کارگروه بازنگری آیین نامه ها در دانشگاه علمی کاربردی تشکیل می شود
 
معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از تشکیل کارگروه های بررسی و اصلاح آیین نامه ها در حوزه پژوهش و فناوری در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش تحریرنو ؛ از دانشگاه جامع علمی کاربردی، امید بزرگ حداد در نشست روسای واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: درصدد تشکیل کارگروه هایی در خصوص بررسی و اصلاح آیین نامه های موجود و فراهم کردن زیرساخت هایی برای تسریع در امور بررسی های مراکز رشد این دانشگاه هستیم.

وی با اشاره به تعداد فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: درصدد انجام رایزنی هایی با وزارت علوم هستیم تا با ایجاد و ترمیم سامانه، بستر مناسبی برای تمامی دانشجویان این دوره ها ایجاد شود.

بهروز غلامپور دهکی سرپرست دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در این نشست به پایش شاخص های پیشرفت برنامه های کلان دانشگاه، آرشیو و کتابخانه دیجیتالی و ایمیلی از طریق ایجاد سامانه های مناسب و پیشرفته اشاره کرد.

وی همچنین پیشنهاد کرد پرتال دانشگاه به نحوی طراحی شود که بتواند امکانات مناسبی برای سرویس دهی به صورت مخاطب محور را ارائه کند.

محمدحسین موسی زاده سرپرست دفتر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در این نشست گفت: توسعه مراکز رشد و برگزاری استارت آپ ها از اولویت های پژوهشی این دانشگاه است.

وی تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند در مراکز رشد به تولید دستاوردهای تحقیقاتی بپردازد تا از این طریق زمینه سرمایه گذاری در تحقیقات این دانشگاه فراهم شود.

سرپرست دفتر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: بنابراین می توان در شهرهای مختلف متناسب با صنایع، خوشه های فناوری ایجاد کرد تا از این طریق بازار محصولات استانی این دانشگاه راه اندازی شود.

میرجمالی سرپرست دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در این نشست گفت: این دفتر از فروردین ماه سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را در زمینه های ترویج و فرهنگ سازی، آموزش، پژوهش، مشاوره و حمایت از فعالیت های کارآفرینی آغاز کرده است.

وی افزود: اشاعه فرهنگ کارآفرینی و نوآوری، ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در زمینه کارآفرینی و حمایت از دانشجویان کارآفرین در دستورکار این دفتر قرار دارد.

سرپرست دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: در ۱۲۰ مرکز و با ارائه ۲۳۲ ایده، رویدادهای ایده تاب و راهکار تبدیل ایده به محصول در حال برگزاری است.

کاربردی بودن ۷۰ درصد رشته های دانشگاه علمی کاربردی

معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی با تاکید بر گسترش رشته های کاربردی در این دانشگاه گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد رشته های این دانشگاه کاربردی است.

محمد علی اخوان گفت: حضور گسترده دانشگاه علمی کاربردی در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار نشان دهنده این است که این دانشگاه در راستای ماموریت های محوله وزارت علوم حرکت می کند.

وی با تاکید بر گسترش رشته های کاربردی در دانشگاه علمی کاربردی افزود: در حال حاضر در سرفصل دروس دانشگاه علمی کاربردی ۷۰ درصد دروس کاربردی است و تنها ۳۰ درصد دروس نظری ارائه می شود.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: این دانشگاه بر بحث ماموریت گرایی تاکید بسیاری دارد و به همین دلیل رشته های کاربردی در این دانشگاه راه اندازی شده است.
کد مطلب: 8857