در نشست خبری مدیرعامل بانک حکمت ایرانیان مطرح شد؛
رونمایی از بستر شبکه تجاری "دیدی بود"برای معاملات آسان مردم
عباس عسگرزاده مدیر عامل بانک حکمت ایرانیان و ریاست اجلاس رهبران کسب و کار ایران از رونمایی از بستر شبکه تجاری کسب و کار"دیدی بود" در روز دوشنبه در مرکز همایش های برج میلاد خبر داد.
تاریخ انتشار : شنبه ۶ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۵۱
 
رونمایی از بستر شبکه تجاری "دیدی بود"برای معاملات آسان مردم
 
عباس عسگرزاده مدیر عامل بانک حکمت ایرانیان و ریاست اجلاس رهبران کسب و کار ایران از رونمایی از بستر شبکه تجاری کسب و کار"دیدی بود" در روز دوشنبه در مرکز همایش های برج میلاد خبر داد.

به گزارش خبرنگار تحریرنو نشست خبری مدیر عامل بانک حکمت ایرانیان با حضور عباس عسگرزاده مدیر عامل و ریاست اجلاس رهبران کسب و کار ایران،مهندس ابوقداره مدیر عامل شرکت ویرا آزما و مهندس مهیار مدیر عامل شرکت تجارت الکترونیک حکمت ایرانیان و جمعی از اهالی رسانه در محل این بانک برگزار شد.

در ابتدای این نشست خبری عسگرزاده ضمن اعلام رونمایی از بستر شبکه تجاری "دیدی بود" گفت: اولین  اجلاس رهبران كسب و كار ايران با همكاری بانک حكمت ایرانیان قرار است روز هشتم شهريورماه در سالن همايش های برج ميلاد برگزار خواهد شد و در اين گردهمایی از بستر شبكه تجاری "ديدی بود" رونمایی خواهد شد.

مديرعامل بانک حكمت ايرانيان اظهارداشت: از حدود دوسال قبل با کسب مجوزهای بانک مرکزی و پيش از برجام توانستيم به شبکه بین المللی سوئيفت وصل شويم، همچنین در طول فعاليت ۵.۵ ساله بانک حكمت توانسته ايم زيرساخت هاي مقبول را در زمينه بازل ۳ كسب كنيم.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد كشور مبتنی بر پایه بانک است  گفت: تصور ما اين است كه طراحی محصول خارجی می تواند با فكر و انديشه ما انجام شود، همانطور که  آمريكا و چين كشورهای پيشرویی در این زمينه هستند و اساسا در منطقه خاورمیانه اقتصاد شبكه ای نداريم و  شبکه تجاری "دیدی بود" اولين در منطقه محسوب می شود.

عسگری خاطرنشان کرد:‌ از يكسال قبل نيروهای نخبه كشور را در قالب مجموعه ای جمع كرديم و امروز زيرساخت های اين شبكه اجتماعی آماده شده و در گام بعدی به دنبال تشكيل زنجيره مشتری برای توليدكنندگان داخلی و نمايندگان رسمی توليدكنندگان خارجی هستيم.

مدیرعامل بانک حکمت ایرانیان افزود: اقتصاد مبتنی بر شبكه و ديتا می تواند معضلات اقتصاد ما را تا حد زيادی كاهش داده و ما می خواهيم در عين اينكه تقاضا تحريك شود،تورم هم بالا نرود،و با توجه به اصل ٤٤ دولت بايد لاغرسازی شده و ضمن اینکه بخش تعاونی و خصوصی را هم تقويت کنیم.

عسگرزاده افزود:‌ اقتصاد كشور نياز به ترميم دارد كه لازمه آن تقويت بخش تعاونی و بخش خصوصی است و این تقویت هدف اصلی ما در اجلاس رهبران كسب و كار ايران (اركان) است، بخش خصوصی بايد قابليت و بلوغ خود را برای كار شبكه ای در این زمینه نشان دهد

مدیرعامل بانک حکمت ایرانیان بیان داشت: ابتدا بايد قابليت اين شبكه اجتماعی تجاری را در داخل نشان بدهيم و در مرحله بعدی تعاملات دوسويه و بين المللی با كشورهای هدف را در برنامه خودمان دنبال کنیم.

عسگرزاده تاکید کرد: ما به فرآيند ارایه كالای ايراني كمك می كنيم و زيرساختی را برای توليدكنندگان كالای مرغوب آماده کرده ایم تا بتواند با برندهای خارجي رقابت كنند، در فاز سوم كار ما، عضويت در اين شبكه برای آنها حتی می تواند رايگان باشد، در بستر اين شبكه، توليدات داخلی ضعف خود را خواهند شناخت و می توانند در توليدات آتی اصلاحات را انجام دهند، اين بستر باعث می شود توليدكننده بداند مخاطبش در چه زمينه ای می خواهد برندسازی کند.

وی به حضور سایر نهاد های مالی کشور منجمله بانک ها هم اشاره کردو افزود: ساير نهاد های مالی کشور و بانک ها می توانند در كلونی های مختلف شبكه اجتماعی" ديدی بود" فعال بوده و تامين مالی آن کلونی را بدست بگيرند.

مدیرعامل بانک حکمت ایرانیان تصریح کرد: می توانيم ال سی داخلی برای كلونی های مختلف داشته باشيم و خلق پولی نشود، بايد نقدينگی مورد نياز را احصاء كنيم و نقش بانک ها در تحقق "ديدی بود" محوری و اساسی بوده و  بانک حكمت ایرانیان خود را مالک "ديدی بود" نمی داند و همه فعالين كسب و كار می توانند از آن استفاده كنند.

وی افزود:‌ تا مشتری به طور الكترونيک كيفيت و سلامت كالای خريداری شده را تاييد نكند، پول برای فروشنده آزاد نمی شود، مانند شاپرک؛ و ما برای تمام حساب های "ديدی بود"، يک كد ویژه تعریف می کنیم که خطا در ارسال رخ ندهد و ما این موضوع را در شش ماه گذشته امتحان کرده ایم.

عسگرزاده ضمن اعلام ایجاد بستر موبایلی "دیدی بود" هم گفت:این بستر یک فروشگاه اينترنتی نيست و بدنبال رقابت با فروشگاه های ديجيتالی و فيزيكی نيستيم، ما رسانه ای غيرانحصاری هستيم که حتی از حضور بانک های ديگر استقبال می كنيم، ما خريد و فروش و حمل و نقلی انجام نمی دهيم، شبكه كسب و كاری هستيم كه به جای رقابت، زنجيره عرضه و تقاضا را ايجاد كرده ايم.

مدیرعامل بانک حکمت ایرانیان با اشاره به وجود ٣٦ شعبه "ديدی بود" در كشور هم گفت: ٦ شعبه در تهران و ٣٠ شعبه در مراکز شهرستان ها خواهیم داشت كه مهم ترين كار آنها تاييد صلاحيت عرضه كنندگان است و بر مبنای فعالیت شبکه یک تولید کننده به آنها تسهیلات خواهیم داد.
 
این نشست خبری با طرح سوالات مختلف از سوی خبرنگاران حاضر ادامه یافت و در پایان مدیر عامل بانک حکمت ایرانیان از همه اهالی رسانه ها دعوت کرد تا در اجلاس رهبران کسب و کار ایران(ارکان) حضور داشته باشند.
کد مطلب: 7308