محققان توصیه می‌کنند؛
مصرف تمشک سیاه میوه‌ای با خواص آنتی‌اکسیدانی بالا
طبق مطالعه‌ی اخیر محققان، تمشک سیاه در مقایسه با سایر میوه‌های توتی دارای فوایدی به‌مراتب بیش‌تر برای سلامت است.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۴۹
 
مصرف تمشک سیاه میوه‌ای با خواص آنتی‌اکسیدانی بالا
 
طبق مطالعه‌ی اخیر محققان، تمشک سیاه در مقایسه با سایر میوه‌های توتی دارای فوایدی به‌مراتب بیش‌تر برای سلامت است.

به گزارش تحریرنو، تیمی از محققان دانشگاه کشاورزی لهستان دریافته‌اند که تمشک سیاه بیش از آن‌چه که تاکنون تصور می‌شد دارای فواید سلامتی است. میوه‌های توتی حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که موجب کاهش یا واژگونی تاثیرات رادیکال‌های آزاد می‌شود.

به‌گفته‌ی محققان، رادیکال‌های آزاد، محصولات جانبی و طبیعی تولید انرژی هستند که می‌توانند بر بدن تاثیر گذاشته و با بروز بیماری‌هایی نظیر بیماری‌های قلبی، سرطان، آرتروز، سکته یا بیماری‌های تنفسی مرتبط هستند.

محققان این تیم تحقیق به سرپرستی "آنا مالگورزاتا"، محتوای فنولیک‌ها و آنتوسیانین‌های موجود در تمشک سیاه، تمشک قرمز و شاه‌توت را اندازه‌گیری کردند تا فواید سلامتی و میزان آنتی‌اکسیدان‌های آن‌ها را برآورد نمایند.

قبلا اثبات شده است که میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی محصولات طبیعی ارتباط مستقیمی با خواص بیش‌تر آن برای سلامت دارد.

محققان در این مطالعه دریافتند که تعداد آنتی‌اکسیدان‌های موجود در تمشک سیاه در مقایسه با سایر میوه‌های مورد مطالعه سه‌برابر بیش‌تر بود. از این‌رو محققان توصیه می‌کنند که این میوه در رژیم غذایی گنجانده شود.
کد مطلب: 4004