تبیین سیاست‌های اعتباری بانک ملی
همایش یک روزه هم‌اندیشی تبیین سیاست‌های اعتباری (ارزی-ریالی) سال ۱۳۹۶ بانک ملی ایران با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و مدیران حوزه اعتباری بانک با هدف نقد، بررسی و تعیین اهداف بانک در حوزه تسهیلات دهی برگزار شد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۱۰
 
تبیین سیاست‌های اعتباری بانک ملی
 
همایش یک روزه هم‌اندیشی تبیین سیاست‌های اعتباری (ارزی-ریالی) سال ۱۳۹۶ بانک ملی ایران با حضور مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و مدیران حوزه اعتباری بانک با هدف نقد، بررسی و تعیین اهداف بانک در حوزه تسهیلات دهی برگزار شد.

به گزارش تحریرنو ؛ محمود شایان، عضو هیات مدیره بانک در این همایش اعلام‌کرد: این بانک رکورد ۳۴ درصدی جذب منابع را در سال گذشته ثبت کرد.

شایان با بیان اینکه تلاش این است که امسال به سمت کارمزد محوری حرکت کنیم، افزود: نسبت مصارف به منابع بانک در سال گذشته به ۹۸.۵ درصد رسید.

وی با اشاره به این که کارت اعتباری ابزار بسیار خوبی برای پرداخت تسهیلات است، اظهار کرد: کارت‌ها به شکلی طراحی می‌شود که بابت آن کالایی فروخته شود و به تولید ملی کمک شود و صدور ضمانتنامه باید در کنار اعطای تسهیلات مورد توجه باشد.

در ادامه این همایش برات کریمی، عضو دیگر هیات مدیره تاکید کرد: وضعیت منابع بانک ملی ایران بسیار خوب است.

کریمی با تاکید بر اینکه بسیاری از تحریم‌ها برطرف شده است، افزود: امروز ما می‌توانیم با کشورهای دیگر ارتباط ارزی خوبی داشته باشیم.

وی با تاکید بر ضرورت صدور ضمانتنامه توسط شعب ادامه داد: در کنار پرداخت تسهیلات، باید ضمانتنامه‌های داخلی و خارجی صادر کنیم.

کریمی همچنین تاکید کرد: برای تعیین دوره بازپرداخت تسهیلات باید به ظرفیت گیرنده تسهیلات و نوع طرح توجه شود.

سیستم جامع تسهیلاتی بانک ملی ایران باید هر چه سریع‌تر راه‌اندازی شود

غلامرضا پناهی، عضو هیات مدیره بانک ملی ایران در ادامه همایش با بیان اینکه فلسفه وجودی نظام بانکی، تامین مالی است، گفت: سیاست اعتباری بانک نشات گرفته از سیاست‌های اقتصادی کلان کشور است.

پناهی با تاکید بر اینکه تخصیص بهینه منابع، در حوزه اعتبارات شکل می‌گیرد، ادامه داد: باید بررسی کنیم که آیا برای همه طرح‌ها می‌توان از نسخه واحد زمان اجرا و به بهره‌برداری رسیدن استفاده کرد؟

وی به لزوم بررسی علل رسوب منابع اشاره و خاطرنشان کرد: اگر نتوانیم از منابع درست استفاده کنیم، نباید آن را جذب کنیم.

پناهی با تاکید بر اینکه هیچ بخشی به اندازه نظام بانکی نمی تواند به تحقق شعار اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال کمک کند، گفت: طرح‌های تولیدی نیمه‌تمام که بانک در آنها مشارکت داشته باید هرچه سریع‌تر تکمیل شود.

به گفته این عضو هیات مدیره، بانک ملی ایران باید حداقل در طرح‌هایی که خودش سرمایه‌گذاری کرده برای حل مشکل سرمایه در گردش پیش قدم شود.

وی همچنین راه‌اندازی یک سیستم جامع تسهیلاتی را از نیازهای اساسی بانک ملی ایران خواند و گفت: ما باید بتوانیم مشتری را اعتبارسنجی کنیم و به اعتقاد من سیستم جامع تسهیلاتی از خود تسهیلات‌دهی مهمتر است.

پناهی همچنین به گشایش‌های ایجاد شده در حوزه بین‌الملل اشاره کرد و گفت: ما در سال ۹۴ فقط ۸۶ فقره اعتبار اسنادی گشایش کردیم که این عدد در سال گذشته به ۷۰۰ عدد رسید و در حوزه فاینانس و ری فاینانس نیز اقدامات بسیار خوبی در بانک ملی ایران انجام شد.

علی موسوی‌زاده، مدیر امور اعتباری بانک نیز در این همایش نقش محوری واحدها و شعب این بانک در اجرای سیاست‌های اقتصادمقاومتی را تشریح و پرداخت تسهیلات برای ایجاد اشتغال و کمک به افزایش تولید بنگاه های اقتصادی را بسیار تاثیر گذار توصیف کرد و براعمال مساعدت‌ها و همکاری‌های لازم توسط شعب در روند پرداخت تسهیلات و تامین منابع مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط تاکید کرد.
کد مطلب: 11659