امید زندگانی؛
قاچاقچیان مواد مخدر به اشد مجازات برسند
بازيگر و مجری تلويزيون گفت: باید مجازات اعدام برای قاچاقچیان مواد مخدر اجرایی شود و تا زمانیکه مرزهای ما آنقدر محکم بشود که مواد مخدر وارد نشود یا حداقل کمتر وارد بشود به نظر من این اشد مجازات میتواند برای پیشگیری مناسب باشد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۲
بازيگر و مجری تلويزيون گفت: باید مجازات اعدام برای قاچاقچیان مواد مخدر اجرایی شود و تا زمانیکه مرزهای ما آنقدر محکم بشود که مواد مخدر وارد نشود یا حداقل کمتر وارد بشود به نظر من این اشد مجازات میتواند برای پیشگیری مناسب باشد.
به گزارش تحریرنو ؛ امید زندگانی در گفتوگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدردر پاسخ به اين سوال كه نحوه آگاهی بخشی ها و اطلاعرسانی ها در حوزه مبارزه با مواد مخدر کافی است یا خیر گفت: اطلاعرسانی و آگاهیبخشی توسط رسانهها هنوز در حد شعار و پند و اندرز است، اعتياد وقتي اولويت نخست آسيبهاي اجتماعي بشمار ميرود پس رسانهها بايد بيش از ساير آسيبها به آن بپردازند.
وی افزود: معتقدم کسانی که مواد مخدر را به کشور وارد میکنند بايد به اشد مجازات محکوم شوند اما افرادی مجازات ميشوند که مبتلا به اعتیاد هستند و از لحاظ اجتماعی - روانی اراده ضعیفی دارند، آنان هم از سوي جامعه مجازات میشوند و هم از سوي کسانی که مسوولیت قانونی دارند.
اين بازيگر و مجري تلويزيون ادامه داد: باید مجازات اعدام برای قاچاقچیان مواد مخدر اجرایی شود من با جان گرفتن از آدمها موافق نیستم اما تا زمانیکه مرزهای ما آنقدر محکم بشود که مواد مخدر وارد نشود یا حداقل کمتر وارد شود به نظر من این اشد مجازات میتواند برای پیشگیری مناسب باشد.
زندگانی همچنين درباره نقش هنرمندان در جامعه افزود: هنرمندان تاثیر بسزایی درعرصههای مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و حتی سیاسی در جامعه دارند و میتوانند کمک شایانی در مبارزه با مواد مخدر و اثرگذاری روی جامعه داشته باشند. من فکر میکنم در شورای شهر تهران جای هنرمندان خالیست هنرمندان با ایدهها و ایجاد فضای مفرح و مثبت نقش بسزایی میتوانند داشته باشند.
وی در ادامه؛ درباره نقش NGOها در پيشگيري از اعتياد گفت: به نظر من هنوز NGOها و نقش موثر آنها آنطور كه بايد و شايد به صورت کلان در جامعه جا نیفتاده و پررنگ نيست، اين درحاليست كه در جوامع رو به ترقی نقش NGOها در حوزه هاي مختلف بسيار موثر است اما NGOها در كشور ما در این حیطه هنوز نطفه و جوان هستند یعنی هنوز در مکانیزم مدیریتشون به نظر من مشکل دارند تا بتوانند تاثیری زیادی در جامعه داشته باشند و باید روی توانمندسازي آنها کار شود تا اثرگذاری بیشتری داشته باشند.
امید زندگانی در پایان به عنوان یک هنرمند پیشنهاد داد: رسانه ملی بسیار اثرگذار است و من توصیه میکنم رسانههای ديداري و شنيداري ما به صورت نیمه خصوصی و خصوصی در کشور و حتي در فضاهای برون مرزی افزايش يابند و بيش از گذشته به موضوع مبارزه با مواد مخدر و آگاهسازي مردم در اين عرصه بپردازند، همچنين از سانسور واقعیتها درباره اعتیاد و آسیبهاي آن کاسته شود و از موضوعات مرتبط با اعتیاد قصهها سناریوهای بیشتری تهیه وساخته شود.