شهردار منطقه۲۱؛
مسئوليت اجتماعی كارخانجات، حلقه مفقوده تاثیرگذار بر محیط زيست شهری
شهردار منطقه۲۱ با اشاره به همجواری صنایع و کارخانجات با سکونتگاه های شهری ورودی غربی پایتخت، "مسئوليت اجتماعي كارخانجات" را "حلقه مفقوده تاثیرگذار بر محیط زيست شهري" در محدوده این منطقه دانست.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۰۹
 
مسئوليت اجتماعی كارخانجات، حلقه مفقوده تاثیرگذار بر محیط زيست شهری
 
شهردار منطقه۲۱ با اشاره به همجواری صنایع و کارخانجات با سکونتگاه های شهری ورودی غربی پایتخت، "مسئوليت اجتماعی كارخانجات" را "حلقه مفقوده تاثیرگذار بر محیط زيست شهری" در محدوده این منطقه دانست.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۱، حسن رحمانی شهردار این منطقه با بیان این مطلب که منطقه۲۱، غربی ترین منطقه تهرانبوده و دارای بیشترین بافت صنعتی در میان مناطق ۲۲گانه شهر تهران است، گفت: به لحاظ جغرافیایی این منطقه ۲۰کیلومتر طول دارد و به لحاظ وسعت پنجمین منطقه شهر تهران محسوب می‌شود، جمعیت ساکن این منطقه حدود ۱۸۶هزار نفر است البته جمعیتی که روزانه وارد این منطقه می‌شود بسیار بیشتر از این آمار است و بنابراین دراین منطقه تلفیق صنعت و سکونت امری بدیهی می نماید؛ بر همین اساس سعی بر آن بوده تا در مدیریت جدید شهری پایتخت،با تسهيل گري در جهت تحقق مسئوليت اجتماعي كارخانجات صنعتی موجود در محدوده منطقه۲۱ بتوانبه تعامل هرچه بيشتر مابین فضاهاي صنعتي و مسكوني كمك كرد تا از طریق این همکاری ها روز به روز شاهد بهبود وضعیت محیط زیست شهری در این منطقه باشیم.

شهردار منطقه۲۱ با اشاره به شعار سال ۱۳۹۶ "اقتصاد مقاومتی؛ تولید-اشتغال"، که توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) نامگذاری شده، اولويت ایجاد اشتغال برای جوانان در كشور را امری ضروری عنوان کرد و تصریح کرد: كارگروهي متشکل از مديران كارخانجات این منطقه و شوراياران محلات سیزده گانه و شورای اصناف این منطقه جهت تدوين و تكميل بانك اطلاعاتي جوانان و نياز سنجي نيروي انساني مورد نیاز صنعتگران ایجاد شده و تلاش مدیریت شهری منطقه۲۱ در جهت منتفع شدن هرچه بيشتر "شهروندان به ویژه جوانان جوایای کار"؛ از فوايد حضور كارخانجات صنعتی در سطح ورودی غربی پایتخت است.

این مقام مسئول با بیان این مطلب که مردم صنایع را فقط تهدید می‌دانند، گفت: رفت و آمد ماشین‌های سنگین، ترافیک حاصل از عبور و مرور سرویس‌ها و ... آسیب‌هایی را برای مردم ایجاد کرده و متاسفانه مردم هنوز از فرصت‌های صنعت بهره‌مند نشده‌اند.

وی در ادامه افزود:‌ از آغاز به کار مدیریت شهری جدید، بازدید از صنایع منطقه۲۱ در دستور کار قرار گرفت به شکلی که هر پنجشنبه از یکی از کارخانه‌های صنعتی موجود در منطقه بازدید به عمل آمد و طی این بازدیدها تلاش کردیم حس تعلق صنعت و سکونت را در این منطقه ایجاد کنیم. همچنین بدون اینکه در شاخص‌های جذب نیروی انسانی و کارخانه‌ها دخالت کنیم با تهیه بانک اطلاعاتی از نیروی کار موجود در این منطقه و در اختیار قرار دادن آن برای کارخانه‌ها تلاش کردیم که کارخانه‌ها از این نیروی انسانی استفاده کنند تا حس تعلق مردم در منطقه ایجاد شود.

صنایع فعال در منطقه ۲۱ صنایع پاک هستند

رحمانی در ادامه بااشاره به آلودگی صنایع در منطقه۲۱ گفت: صنایعی که در منطقه ۲۱ قرار دارند همه صنایع پاک هستند و ما مجموعه ای که آلایندگی شدید داشته باشد، نداریم.

وی گفت: اما این صنایع می توانند بحث های زیست محیطی به ویژه در حوزه فاضلاب داشته باشند که ما به شدت در این حوزه ورود کرده ایم.

رحمانی اضافه کرد: از سوی دیگر قانون مشخص کرده که همه کارخانه ها باید ۲۵ درصد فضایشان را به سمت فضای سبز ببرند و این می تواند مزیت قابل توجهی باشد.

این مقام مسئول در ادامه با تاکید بر این مطلب که همجواری صنایع و مناطق مسکونی، منابع تهدید و زمینه های ایجاد فرصت را توامان با یکدیگر در پی دارد، یادآور شد: از جمله موارد تنش و تهدید می توان به آلودگی صوتی، آلودگی هوا و دفع پسماندهای صنعتی و زمینه های ایجاد فرصت نیز در قالب کارآفرینی، اشتغال زایی، مشارکت ها و پیوست های اجتماعی بررسی می شود، که تحقق شعار "منطقه۲۱؛ همجواری صنعت، سکونت و سلامت" در گرو ارتباط تنگاتنگ کارخانجات و گروه های صنعتی-تولیدی مستقر در منطقه۲۱ با مدیریت شهری این منطقه، آموزش و پرورش، سازمان فنی و حرفه ای و علی الخصوص شهروندان است تا زمینه و بستر حرفه آموزی و ترغیب شهروندان و به ویژه جوانان و دانش آموزان به انجام فعالیت فنی و تولیدی ایجاد شود و در آینده ای نزدیک شاهد اشتغال جوانان جویای کار بومی ساکن محدوده شهری ورودی غربی پایتخت در صنایع و کارخانجات منطقه۲۱ باشیم.

وی تلاش مديريت شهري در راستای نهادينه سازی مفهوم "مسئوليت اجتماعي" در ميان شركت هاي عظيم صنعتي را قابل تقدیر دانست و افزود: تلاش شهرداري منطقه۲۱ گفتگو، تعامل و هماهنگي هرچه بيشتر دو فضاي صنعتي و مسكوني اين منطقه با يكديگر است و شهرداري به عنوان يك نهاد تسهيل گر مي بايست در اين راستا اقدامات موثري انجام دهد.

رحمانی در پایان هر یک از بازديد هاي هفتگي خود از اماکن صنعتي و کارخانجات موجود در سطح منطقه۲۱ را جزء برنامه های شهري این منطقه دانست و یادآور شد: حمايت از كارخانجات مولد، مسئول و خدمت رسان به شهروندان این منطقهدر جهت ارتقاء سطح کیفی زندگي مردم این بخش از پایتخت، از امور مهمی هستند که مورد حمايت جدی و قاطعانه مجموعه مديريت شهري در این منطقه قرار دارد.

لازم به ذکر است، شهردار و مدیران ارشد منطقه۲۱ تا کنون از کارخانجات یخچال سازی زاگرس، قطعات یدکی کروز، پارس اگزوز، خط تولید سامسونگ، گروه صنعتی غرب استیل،گروه صنعتی چرم و کفش پارس، شرکت دژپاد، گروه تولیدی تهران مو، کارخانه رازک پلاستیک،گروه خودروسازی بهمن، شرکت پیشتاز بتن روز، شرکت داروسازی کوثر و ... بازدید کردند.
کد مطلب: 14846