طیب‌نیا به رئیس‌جمهور گزارش می‌دهد:
احصای حجم دقیق بدهی‌های دولت
معاون نظارت مالی وزارت اقتصاد و خزانه‌دار کل کشور از آماده‌شدن گزارش اولیه‌ی احصای بدهی‌های دولت خبر داد و اعلام کرد: این گزارش به وزیر اقتصاد ارائه شد تا او آن را به رئیس‌جمهور تقدیم کند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۰۸
 
احصای حجم دقیق بدهی‌های دولت
 
معاون نظارت مالی وزارت اقتصاد و خزانه‌دار کل کشور از آماده‌شدن گزارش اولیه‌ی احصای بدهی‌های دولت خبر داد و اعلام کرد: این گزارش به وزیر اقتصاد ارائه شد تا او آن را به رئیس‌جمهور تقدیم کند.

به گزارش تحریرنو، سید‌رحمت‌اله اکرمی در همایش "سند راه‌بردی معاونت نظارت مالی و خزانه‌داری کل کشور، چالش‌ها و ترویج فرهنگ مدیریت راه‌بردی" که به‌مناسبت روز حساب‌دار در سالن شهید مدرس وزارت اقتصاد برگزار شد، بحث احصای مطالبات و بدهی‌های دولت را یکی از موضوعاتی عنوان کرد که از سوی دولت یازدهم با جدیت مورد توجه قرار گرفته است و گفت: روز گذشته، خزانه‌داری کل کشور، گزارش اولیه‌ی بدهی‌های دولت را در موعد مقرر قانونی تعیین شده به وزیر اقتصاد ارائه داد تا وی آن‌را به رئیس‌جمهور تقدیم کند.

وی اظهار داشت: معاونت نظارت مالی و خزانه‌داری کل کشور، دو پروژه از هشت پروژه‌ی کلیدی وزارت اقتصاد مربوط به خزانه‌داری کل کشور است.

معاون نظارت مالی وزارت اقتصاد و خزانه‌داری کل کشور گفت: خوش‌بختانه پس از حضور علی طیب‌نیا در وزارت اقتصاد، ضرورت تدوین برنامه در قالب سند راه‌بردی از سوی او مورد تاکید قرار گرفت و قرار شد همه‌ی برنامه‌های وزارت‌خانه مطابق با سند مذکور انجام شود، کما این‌که این معاونت، از قبل نیز برنامه‌ی سالانه و چند‌ساله داشت.

اکرمی با بیان این‌که مشکل کشور ما نداشتن برنامه نیست و اتفاقا برنامه برای اجرا داریم، افزود: آن‌چه مهم است اجرای برنامه‌ها و نظارت بر اجرای برنامه‌ها است.

معاون نظارت مالی وزارت اقتصاد و خزانه‌داری کل کشور با تاکید بر ضرورت شکل‌گیری یک فهم مشترک از سند راه‌بردی وزارت‌خانه، انتشار مقالات متعدد در ارتباط با سند راه‌بردی در نشریات تخصصی و عمومی، برگزاری جلسات آموزشی در معاونت، به‌کارگیری مدیریت پروژه محور، انحلال برخی کمیته‌ها و کارگروه‌های زائد، تعمیم و تعمیق موضوع اتاق فکر و تدوین یک نظام‌نامه‌ی منسجم برای ارزیابی عمل‌کرد کارکنان و پرداخت‌های انگیزشی به آنان را از جمله اقدامات انجام شده از سوی معاونت مذکور در راستای سند راه‌بردی وزارت‌خانه عنوان کرد.

پیش از این، علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی در شهریورماه امسال گفته بود: تا امروز هیچ مرجعی فهرست جامعی از دارایی‌های دولت ندارد، ‌ هدف اولیه شناسایی و سپس مدیریت این دارایی‌ها است که اگر این مهم انجام شود از محل آن بسیاری از نیازهای مالی قابل انجام است. مدیریت بدهی‌های دولت، یکی دیگر از طرح‌های عمده‌ای است که دنبال می‌کنیم، ‌ حجم بدهی‌ها مشخص نیست، ‌حدس‌های مختلف زده می‌شود، حال آن‌که در اکثر کشورها در سایت‌های مشخص، بدهی‌های دولت به‌شکل لحظه‌ای قابل دسترس است.

وی افزوده بود: نمی‌دانیم حجم بدهی دولت چه میزان است، این‌که دولت بدهکار باشد بد نیست اتفاقا سهم بدهی‌های دولت ایران نسبت به تولید ناخالص داخلی سیار پائین است و به ۳۰درصد نمی‌رسد، حال آن‌که در کشورهای پیش‌رفته بالای ۱۰۰درصد بدهی وجود دارد اما بین این دو تفاوت وجود دارد، در آن‌جا دولت اگر بدهکار است خوش‌حساب هم هست.

در همین حال، برخی اعضای کابینه‌ی دولت تدبیر و امید از جمله عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی، حجم بدهی‌های دولت را بیش از ۲۵۰هزار میلیارد تومان اعلام کرده بودند.
کد مطلب: 3569