رئیس دانشگاه خبرداد؛
بیش از ۷۰ درصد دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی شاغل هستند
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به لزوم فرهنگ سازی برای توسعه آموزش های مهارتی و کاربردی در کشور گفت: بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموختگان این دانشگاه دارای شغل هستند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۴
 
بیش از ۷۰ درصد دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی شاغل هستند
 
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به لزوم فرهنگ سازی برای توسعه آموزش های مهارتی و کاربردی در کشور گفت: بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموختگان این دانشگاه دارای شغل هستند.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دكترمحمدحسین امید در دیدار با رؤسای مراکز علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری در شهرکرد گفت: شناسایی نیازهای آموزش استان‌ها در حوزه مهارتی و تربیت نیروی انسانی در این زمینه از اهداف این دانشگاه است.

وي افزود: این دانشگاه به منظور ترغیب تحصیل دانشجو در رشته‌های مهارتی در حال مذاکره با مراکز استان‌ها و خیرین است که بخشی از شهریه دانشجو توسط آنان پرداخت شود.

رییس دانشگاه علمی کاربردی با بیان فعالیت هزار و ۷۰ مرکز زیر نظر این دانشگاه در استان‌ها اظهار داشت: با توجه به گستردگی بیش از حد دانشگاه علمی کاربردی، در گذشته در پی اقدام مسئولان این دانشگاه برای ارائه خدمات کیفی و بهتر، بیش از ۲۰۰ مرکز تجمیع و تعطیل شده و تعداد این واحدها اکنون به حدود ۸۵۰ مرکز تقلیل یافته است.

دکتر امید تأکید کرد: مراکزی که دارای اساسنامه نباشند در بهمن ماه نمی توانند پذیرش دانشجو داشته باشند.

وی با اشاره به اشتغال‌محور و مهارتی بودن رشته‌های علمی کاربردی، اظهار کرد: بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموختگان این دانشگاه دارای شغل هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربری از جوانان استان خواست با توجه به خالی بودن ظرفیت رشته‌های مهارتی، به جای تحصیل در رشته‌هایی که در جامعه نیازی به آنان نیست در رشته‌های مهارتی تحصیل کنند که در این زمینه باید در سطح کشور فرهنگ‌سازی صورت گیرد.

دکتر فرید براتی رییس دانشگاه علمی کاربردی واحد استانی چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه اظهار داشت: براساس نظرسنجی های انجام شده بیش از ۸۰ درصد دانشجویان از تعامل مسئولان مراکز علمی کاربردی استان اظهار رضایت دارند.

وی توجه و تمرکز ویژه به بخش فرهنگی در این دانشگاه را بیش از هر زمان دیگر ضروری دانست و از تلاش دانشگاه علمی کاربردی استان برای راه اندازی باشگاه دانشجویان (مرکز ارائه خدمات رفاهی)، تشکیل مرکز توسعه کارآفرینی برای اجرای تخصصی دوره های کارورزی و ایجاد مراکز خوشه ای فناوری خبر داد.

در این جلسه رؤسای ۱۲ مرکز علمی کاربردی استان حضور داشتند که به بیان مشکلات آموزشی خود پرداختند.
کد مطلب: 12381