از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد؛
اعلام آمادگی اجرای رشته های شغل محور و متناسب با بازار کار
دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با حضور در شبکه خبر به مباحثی پیرامون آموزشهای مهارتی و تربیت نیروی متخصص در دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداخت.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۴
 
اعلام آمادگی اجرای رشته های شغل محور و متناسب با بازار کار
 
دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با حضور در شبکه خبر به مباحثی پیرامون آموزشهای مهارتی و تربیت نیروی متخصص در دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداخت.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمد حسین امید با اشاره به گذشت ربع قرن از فعالیت این دانشگاه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در ۲۵ سال پیش با هدف تربیت نیروی ماهر در کشور به عنوان یک دانشگاه مهارتی تاسیس شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ضمن اشاره به ماموریت گرا بودن این دانشگاه افزود: در دانشگاه جامع علمی کاربردی براساس نیاز بازار کار رشته تعریف و تدوین می شود و با رصد کردن و بررسی بازار کار و ماموریت این دانشگاه مداوم در حال بروز رسانی رشته ها، تعریف و تدوین و بازنگری می باشد.

وی اظهار داشت: در دانشگاه جامع علمی کاربردی آمادگی حذف رشته‌های نامرتبط با توجه به ماموریت مراکز علمی کاربردی و فاقد متقاضی در بازار کار هستیم.

دکتر محمد حسین امید در ادامه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه شغل محور و با بیش از ۷۰% کاربردی و کارگاهی و عملیاتی بودن دوره های موجود در چهار بخش صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر و چیزی نزدیک به ۸۰۰ رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشجو دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: در این دانشگاه هدف تربیت دانشجو برای بازار کار بر اساس شغلی که در آینده قرار است کسب کند، آموزش داده می شود.

دانشگاه جامع علمی کاربردی به دلیل شغل محور بودن باید بروز نیازهای جامعه را رصد کند و مشاغلی که مورد نیاز جامعه است را تعریف، تدوین و دانشجو بگیرد.

دکتر محمد حسین امید در ادامه گفت: تعداد دانشجو ی تربیت شده از۲۵ سال گذشته تا کنون حدود یک میلیون و پانصدهزار نفر بوده و در حال حاضر حدود ۵۰۰ هزار دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و چیزی حدود ۷۰۰ نفر در کارشناسی ارشد که هنوز فارغ التحصیل نشده اند، داریم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص روند انتخاب اساتید و هیات علمی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه ستادی و متولی تربیت دانشجو در مراکز سراسر کشور است. بخشی از این مراکز دولتی هستند که خود ما دانشجو را پذیرش و توسط آن مراکزآموزش داده می شوند. این مراکز بسته به نوع وابستگی به دولت از نیروهای خودشان برای مدرس استفاده می کنند ولی در بخش خصوصی اینطور نیست و بر اساس متقاضی بودن افراد استفاده می شود. تمامی مدرسین باید از دانشگاه جامع علمی کاربردی مجوز تدریس بگیرند. ما در گذشته ۵۰ هزار مجوز تدریس داشتیم ولی از سال گذشته روال پذیرش این مدرسین از طریق قانون جذب مدرس و اعضای هیات علمی در حال انجام است. بر اساس اعلام فراخوان، ۴۵ هزار نفر متقاضی ثبت نام کرده اند که در سراسر کشور به جز تهران که تعداد آنها زیاد بود و بر اساس قانون جذب، سوابق علمی و اجرایی متقاضیان بررسی و انتخاب شدند.

وی اظهار کرد: در کشور ما با توجه قانون برنامه ششم و بر اساس برنامه ریزی انجام شده می بایست تا پایان سال ۱۳۹۹ ۳۰ % دانشجویان کشور مهارتی باشند و ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشجوی ماهر دارای پنجه کارآمد تربیت می کنیم. دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از بزرگترین زیرنظامهای تربیت دانشجوی مهارتی کشور درحال فعالیت است . اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی در کنارمحیط های صنعتی و اجرای قرارداد در دنیا فعالیت می کندو تفاوت این دانشگاه سایر دانشگاه ها در این است که دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی با مهارت خاص تربیت می شود ولی در دانشگاه های دیگر با مهارت عام تربیت خواهند شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص اعتبار مدارک دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: مدارک دانش آموختگان این دانشگاه برای ورود به بازار کار و تحصیلات تکمیلی قابل استفاده است.

وی در ادامه گفت: نظا­م صلاحیت حرفه ای در دانشگاه جامع علمی کاربردی تعریف شد و بنا است تمام دانش آموختگان صرفنظر از محل فارغ التحصیل شدن باید گواهی صلاحیت حرفه ای را این دانشگاه اخذ نمایند.
کد مطلب: 13516