در دومین شب اجرا؛
پیام برادری به جهانیان با رهبری لوریس چکناوریان
دومین شب از دومین کنسرت مشترک ارکستر جوانان جهان و ارکستر سمفونیک تهران به رهبری لوریس چکناواریان با پیام برادری و صلح برای جهانیان با استقبال بسیار زیاد روبرو شد.
تاریخ انتشار : جمعه ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۴۵
 
پیام برادری به جهانیان با رهبری لوریس چکناوریان
 
دومین شب از دومین کنسرت مشترک ارکستر جوانان جهان و ارکستر سمفونیک تهران به رهبری لوریس چکناواریان با پیام برادری و صلح برای جهانیان با استقبال بسیار زیاد روبرو شد.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد رودکی؛ دومین کنسرت مشترک ارکستر جوانان جهان و ارکستر سمفونیک تهران در قالب پروژه بین المللی "صدای ایتالیا برای ایران" با رهبری لوریس چکناواریان آهنگساز و موسیقی دان برجسته کشورمان، پنجشنه ۲۱ مردادماه در تالار وحدت تهران برگزار شد.

در بخش نخست ارکستر جوانان جهان با رهبری دامیانو جورانا، فابریزیو فلاسکا (سولیست ویلن) و دانیل دالا برگا (سولیست ویولا)، سولیست ویولا (دانیل والابرگا) و سولیست ویلن سل (اویتون بهار گوکچه)، قطعه ای از مدیترانه ی باستان به نام نخست را برای حاضران اجرا کردند.

در بخش دوم این کنسرت هم که مانند شب گذشته به اجرای مشترک ارکستر جوانان جهان و ارکستر سمفونیک تهران اختصاص داشت، این دو ارکستر به طور مشترک و با رهبری لوریس چکناوریان دو قطعه "آرارات" و "عاشقانه ها" را برای حاضران نواختند.

لوریس چکناوریان پس از پایان این اجرای مشترک به خاطر تشویق های ممتد حاضران بار دیگر به صحنه بازگشت و دو قطعه از سمفونی جدید و ناتمام خود با عنوان "سلام" را برای حاضران اجرا کردند.

پس این اجرا نیز تشویق ممتد حاضران رهبر ارکستر را دوباره به صحنه بازگرداند و ارکستر قطعه ی شاد و پر انرژی برای والس را اجرا کردند.

علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداد روحانی هبر ارکستر سمفونیک تهران، علی اکبر صفی پور مدیرعامل بنیاد رودکی و هنرمندانی همچون؛ کتایون ریاحی، اصغر خلیلی، بهزاد خداویسی و... از جمله چهره های شناخته شده حاضر در این کنسرت بودند.

کنسرت های مشترک ارکستر جوانان جهان با ارکستر سمفونیک تهران، روز جمعه ۲۱ مردادماه در تالار وحدت به پایان می رسد.

در حاشیه این کنسرت علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: به نظرم اجرای امشب اتفاق بزرگی بود که به وقوع پیوست.

وی بر استفاده هر چه بیشتر از جوانان در حوزه دیپلماسی فرهنگی، افزود: آینده بسیاری از این فعالیت ها به دست جوانان می افتد و وقتی نتیجه چنین فعالیت هایی را می بینند، به آن ها کمک می کند تا چشم انداز مناسبی را برای آینده خود تصور کنند. ضمن اینکه من معتقدم که با وجود این جوان ها می توان کارهای بزرگی انجام داد.

معاون اموری هنری وزیر ارشاد در ادامه با اشاره به اینکه برنامه ریزی در حوزه تعاملات فرهنگی بین ملت ها مستلزم اتفاقات و هماهنگی های فراوانی است، اظهار داشت: مقدمات همین برنامه که امروز به ثمر نشسته از یک سال پیش شروع شده و من امیدوارم که این اتفاقات کماکان ادامه داشته باشد.

مرادخانی اضافه کرد: چراکه در حال حاضر آمد و شدهای فرهنگی بیشتر در جشنواره هایی مثل جشنواره فجر اتفاق می افتد در حالی که مردم دوست دارند این برنامه ها در طول سال هم وجود داشته باشد و تکرار شود.

معاون وزیر درباره چگونگی انتخاب ارکسترهای خارجی برای حضور در ایران، نیز توضیح داد: این گونه تعاملات به اشکال مختلفی انجام می شود. بعضی اوقات گزینه هایی بین دولت ها وجود دارد، مثل اینکه ممکن است رایزن های فرهنگی کشورهای مختلف پیشنهادهایی را مطرح کنند و متقابلا ما هم به آنها پیشنهاداتی را ارائه کنیم، در حالت دیگری ممکن است بخش خصوصی بخواهد در این زمنیه فعالیت بکند و دریکی دو روز آینده چند اتفاق مهم قرار است بیفتد.

مرادخانی ادامه داد: حالت دیگری هم بدین شکل است که مثلا ممکن است بنیاد رودکی برای بعضی از کارهایش احساس کند که نیاز دارد از بعضی امکانات در دیگر کشورها استفاده کند.
کد مطلب: 6983